BLACK LIST - PODVODNÍCI
BLACK LIST - PODVODNÍCI
Je zde někde nějakej blacklist nebo možnost nahlášení podvodníka, pokud ano, následující text tam přesuňte...
Díky!
Díky!
E24 635CSi Ascotgrau metallic 4/1981, E32 740i V8 Alpinweiss III 10/1993, E60 520D Spacegrau metallic 10/2008 EX E34 525i Alpinweiss III 11/1995
Musím nahlásit jednoho podvodníka a "zmrda" na webu.
Circa v polovině listopadu jsem poptával na bmwklubu a foru E30 přední blatníky na BMW E32 740i a zároveň pravé zrcátko na tentýž vůz. Potřeboval jsem blatníky absolutně bez rzi a pravé zrcátko mělo jediný a zásadní požadavek a to, aby mělo celý a nepraský plastový kryt. Na to konto se mi ozval Anonym z telefonního čísla 603 741 452 prej z Nového Jičína, že vše má.
Nechal jsem si tedy poslat fotky blatníků, a apeloval na to že musí být absolutně bez koroze, plus to zrcátko. Fotky mi přišly z mailu pod jménem Petr Novák bavoraks@seznam.cz dost rozmazanyý jenom blatníků s tím, že jsou v super stavě. Dohodly jsme se na dobírce...
Poté, co mi díly přišly tak k mýmu překvapení spodky blatníky byly chycený od rzi a místo pravého zrcátka v pořádku jsem dostal levé s praským rámečkem. Hned jsem frajerovi volal a ten mi to kupodivu nezvedal... Když jsem se asi třetí den dovolal, dušoval se že bylo vše v pořádku a že muselo zrcátko prasknout po cestě ikdyž bylo jednoznačně vidět, že už ho prasklý poslal zmrd. Slíbil, že hned mezi díly najde pravé a OK a pošle zpět. Nic neposlal, a už jsem se mu pak nedovolal... Pokaždý když jsem mu volal spadl jsem do schránky a ten zkurvysyn si zablokoval moje číslo. Volal jsem tedy dál z čísla přítelkyně a když to zvedl vychrlil jsem na něj, co to má znamenat a on že si zapomněl telefon v práci atd. atd. a že zrcátko má jeho kamarád a že to určitě pošle. Opět nic a opět si zablokoval i číslo přítelkyně... Byl jsem vzteky bez sebe a když jsem se po pár dnech viděl s Doemixxxem a všechno mu popsal zavolal jsem si znovu od něj. Ten zmrd to opět z cizího čísla zvedl a povídá nejistě: Haloo... v tu chvili jsem na něj zase spustil jestli si ze mě dělá pr... On to hned jak mě poznal položil a číslo opět zablokoval abychom se mu z něj zase nedovolali...
Dobírka přišla z této adresy:
Petr Stručovský
Dolina 131
Mořkov
PSČ 742 72
Neznáte ho někdo? Vím, že v nejde o nejakou tragedii, za ty 2 blatníky a zrcátko jsem platil 2000Kč, ale sere mě ten princip a to jak mě podvedl a pak byl natolik drzej a bezpáteřní, že místo aby to jakž takž napravil, tak si blokoval jedno číslo za druhým. Je nezbytný takový čuráky podvodnický postihovat a eliminovat na minimum!!!
Děkuji za pomoc v dopadení podvodníka PETRA STRUČOVSKÉHO alias PETRA NOVÁKA alias BAVORAKS@SEZNAM.CZ
Díky.
Checker
Circa v polovině listopadu jsem poptával na bmwklubu a foru E30 přední blatníky na BMW E32 740i a zároveň pravé zrcátko na tentýž vůz. Potřeboval jsem blatníky absolutně bez rzi a pravé zrcátko mělo jediný a zásadní požadavek a to, aby mělo celý a nepraský plastový kryt. Na to konto se mi ozval Anonym z telefonního čísla 603 741 452 prej z Nového Jičína, že vše má.
Nechal jsem si tedy poslat fotky blatníků, a apeloval na to že musí být absolutně bez koroze, plus to zrcátko. Fotky mi přišly z mailu pod jménem Petr Novák bavoraks@seznam.cz dost rozmazanyý jenom blatníků s tím, že jsou v super stavě. Dohodly jsme se na dobírce...
Poté, co mi díly přišly tak k mýmu překvapení spodky blatníky byly chycený od rzi a místo pravého zrcátka v pořádku jsem dostal levé s praským rámečkem. Hned jsem frajerovi volal a ten mi to kupodivu nezvedal... Když jsem se asi třetí den dovolal, dušoval se že bylo vše v pořádku a že muselo zrcátko prasknout po cestě ikdyž bylo jednoznačně vidět, že už ho prasklý poslal zmrd. Slíbil, že hned mezi díly najde pravé a OK a pošle zpět. Nic neposlal, a už jsem se mu pak nedovolal... Pokaždý když jsem mu volal spadl jsem do schránky a ten zkurvysyn si zablokoval moje číslo. Volal jsem tedy dál z čísla přítelkyně a když to zvedl vychrlil jsem na něj, co to má znamenat a on že si zapomněl telefon v práci atd. atd. a že zrcátko má jeho kamarád a že to určitě pošle. Opět nic a opět si zablokoval i číslo přítelkyně... Byl jsem vzteky bez sebe a když jsem se po pár dnech viděl s Doemixxxem a všechno mu popsal zavolal jsem si znovu od něj. Ten zmrd to opět z cizího čísla zvedl a povídá nejistě: Haloo... v tu chvili jsem na něj zase spustil jestli si ze mě dělá pr... On to hned jak mě poznal položil a číslo opět zablokoval abychom se mu z něj zase nedovolali...
Dobírka přišla z této adresy:
Petr Stručovský
Dolina 131
Mořkov
PSČ 742 72
Neznáte ho někdo? Vím, že v nejde o nejakou tragedii, za ty 2 blatníky a zrcátko jsem platil 2000Kč, ale sere mě ten princip a to jak mě podvedl a pak byl natolik drzej a bezpáteřní, že místo aby to jakž takž napravil, tak si blokoval jedno číslo za druhým. Je nezbytný takový čuráky podvodnický postihovat a eliminovat na minimum!!!
Děkuji za pomoc v dopadení podvodníka PETRA STRUČOVSKÉHO alias PETRA NOVÁKA alias BAVORAKS@SEZNAM.CZ
Díky.
Checker
E24 635CSi Ascotgrau metallic 4/1981, E32 740i V8 Alpinweiss III 10/1993, E60 520D Spacegrau metallic 10/2008 EX E34 525i Alpinweiss III 11/1995
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Do Morkova to mam 10minut autem, zkusim se tu v okoli poptat jestli ho nekdo nezna
Hovado...

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ještě vystupuje pod jménem Josef Dahm na jawáckém foru. a zajímal se i o škodovky podle googlu...
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 15. 12. 2013 23:44, celkem upraveno 1 x.
Byl bych ti vděčnej, jsem nejvíc času na foru žraloci.net, kde je to jedna velká rodina všichni jsou tam srdcaři a poctivci a uplně jsem zapomněl, že můžou existovat ještě takový podvodníci...alkaba píše:Do Morkova to mam 10minut autem, zkusim se tu v okoli poptat jestli ho nekdo neznaHovado...
Alkaba, budu ti vděčnej pokud bys se pozeptal...
No tak ho snad nebude těžké dohledat a donutit splnit si své závazky!Lukša píše:od tohoto jsem koupil auto, pak průser s ČKP za období, kdy bylo ještě jeho a taky mě ojebal o peníze...
i na místí fórum chodí, nick má bavoraks ..
Re: BLACK LIST - PODVODNÍCI
Tak vidím že se tady o mě píšou moc pěkné věci....checker alias Martin Jech si objednal na bmw e32 dva blatníky, check control, záslepku tažného oka a zrcátko. Celková cena dílu byla 2000 kč, poštovné vymámil zdarma.....Poslal jsem to jako balík do ruky, cena 137 kč. A i když strašně spěchal na poslání, balik nakonec nechal trčet tři dny na poště. Po dodání mi volal, že je balík poškozen, ale i pře to ho převzal...To se pak nemuže divit, že tam bylo rozbité zrcátko. Já ho poslal v pořádku, i když připouštím, že jsem měl poslat na druhou stranu. Chtěl jsem to řešit, měl jsem zajištěné to druhé zrcátko, ale pak jsem skončil v nemocnici se slepákem a neměl jsem chut už cokoliv řešit. Co se týká blatníku, tam žádná koroze nebyla, dodám tu foto. Pokud i nadále bude pan Jech šířit o mě nepravdivé informace, podám žalobu za pomluvu.
Komu neni rady, tomu neni pomoci...
Ano, tak tohle je přesně ten přístup, jakým se jedná když nastane nějaký problém. Bravo mistře!bavoraks píše: ...a neměl jsem chut už cokoliv řešit.

No smoke, no fun...

misanku co blaznis, on to prece poslal v poradku a norezle a neznicene. To ze to dosle zrezly a rozbity neni jeho problem, tak co by resil:D A ted hrozi zalobou, coz je samozrejme spravny postup, pac mu bylo ukrivdeno na cti...
A my vsichni jsme zly, pac se do nej opirame.
No btw: co jsem cetl, tak tohle nebyl jedinej problem s clenem baworaks ci jak se to pise.... Ale budiz.

No btw: co jsem cetl, tak tohle nebyl jedinej problem s clenem baworaks ci jak se to pise.... Ale budiz.
A jeste jedna otazka aby rec nestala, ted kdyz uz si zdravy a fit, poslal si dotycnemu spravne zrdcatko ??
Naposledy upravil(a) kouBaMW dne 21. 12. 2013 21:13, celkem upraveno 1 x.
- Tom911turbo
příspěvek si zakončil jako správný český politik, a všichni víme co sou zač..bavoraks píše: šířit o mě nepravdivé informace, podám žalobu za pomluvu.
myslim že podle tve odpovědi si obrázek o tobě dokaže udělat každej sám
E10 1502/1602/1802/2002/2002 Turbo - z každyho kousek
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
Jo aha, tak v tom případě se omlouvám noPÁREK píše:misanku co blaznis, on to prece poslal v poradku a norezle a neznicene. To ze to dosle zrezly a rozbity neni jeho problem, tak co by resil:D A ted hrozi zalobou, coz je samozrejme spravny postup, pac mu bylo ukrivdeno na cti...A my vsichni jsme zly, pac se do nej opirame.

No smoke, no fun...