Napiš smlouvu, jak jsi to před 10 lety prodal někomu ideálně mimo EU a teď jsi to koupil zpět...stepank píše:Ahoj,
může mi někdo poradit v rámci prevence jednání s touhle vypečenou společností? (Už mi jednou nárokovali peníze za dobu kdy jsem samozřejmě předmětné auto už dávno nevlastnil). Našel jsem při vyklízení garáže svojí pozapomenutou babettu a rád bych jí opravil. Ale problém je ten, že povinné ručení jsem ukončil tak před 10 lety, kdy se porouchala a nerad bych, aby si na mě zgustli, až bych ručení znova uzavřel. Tak jak z toho ven... Dík moc.
http://cs.fakenamegenerator.com/gen-random-ch-uk.php

ten číňan mě dostal
 ten číňan mě dostal 

Takže bude stačit kopie velkého TP, zelené karty a měli by dát pokoj ne? Samozřejmě ve velkém TP začernit údaje, které nemusí vědět...
 Takže bude stačit kopie velkého TP, zelené karty a měli by dát pokoj ne? Samozřejmě ve velkém TP začernit údaje, které nemusí vědět... 

to už si dělaj prdel ne? stare dluhy ktere byli opravněne jsem zaplatil musim najit za ktere obdobi je tohle
 to už si dělaj prdel ne? stare dluhy ktere byli opravněne jsem zaplatil musim najit za ktere obdobi je tohle

Ale pořád nějak nedokážu pochopit jak v tom můžou mít takovej bordel, kdybych to slyšel od pár lidí řeknu OK, ale když to vidím i tady na fóru ?
 Ale pořád nějak nedokážu pochopit jak v tom můžou mít takovej bordel, kdybych to slyšel od pár lidí řeknu OK, ale když to vidím i tady na fóru ?