No,asi mas pravdu,ale co se me osobne tyce,uz se toho nezucastnimMr.1 píše:Jo,jo přesně tak
Co je na motoru 2.0i (M20) špatnýho?
Zas to neprehanej,kamaradeferda píše:323 jsem měl než mi ji někdo ujebal z garáže a můžu říct, že 323 je letadlo. Auta jsem s tím nepředjížděl, ale rovnou přeskakoval.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný.Vždycky budou lepší auta.Ale co...BMW není pro nás fandy jen auto,podle mě je to styl života.A jestli to udělá 0-100 do 8s nebo ne,...není to fuk ? Důležitý snad je,že když ke svý E30 jdem,tak máme na tváři úsměv a u srdce ten hezkej pocit,že to auto je stejně krásný,ať je jakékoliv.A to nemluvím o tom,jaké to je,když se otočí klíčkem a ten originální zvuk 6ti válce se rozezní...Je snad potřeba něco dodat ?
P.S. Jinak nemám nic proti 4 válcům,jen beru jako příklad můj případ...
Nemám nic ani proti 12ti válcumTweety píše:To je jasný.Vždycky budou lepší auta.Ale co...BMW není pro nás fandy jen auto,podle mě je to styl života.A jestli to udělá 0-100 do 8s nebo ne,...není to fuk ? Důležitý snad je,že když ke svý E30 jdem,tak máme na tváři úsměv a u srdce ten hezkej pocit,že to auto je stejně krásný,ať je jakékoliv.A to nemluvím o tom,jaké to je,když se otočí klíčkem a ten originální zvuk 6ti válce se rozezní...Je snad potřeba něco dodat ?P.S. Jinak nemám nic proti 4 válcům,jen beru jako příklad můj případ...
I´am Mr.1 (nebo aspon chci).
Ja jen chtel trochu umirnit kolegu,co s 323i,preskakuje auta.Tweety píše:To je jasný.Vždycky budou lepší auta.Ale co...BMW není pro nás fandy jen auto,podle mě je to styl života.A jestli to udělá 0-100 do 8s nebo ne,...není to fuk ? Důležitý snad je,že když ke svý E30 jdem,tak máme na tváři úsměv a u srdce ten hezkej pocit,že to auto je stejně krásný,ať je jakékoliv.A to nemluvím o tom,jaké to je,když se otočí klíčkem a ten originální zvuk 6ti válce se rozezní...Je snad potřeba něco dodat ?P.S. Jinak nemám nic proti 4 válcům,jen beru jako příklad můj případ...
Jinak,ty bys mohl psat basne,to byla dost dobrym a basnickym zpusobem podana definice a charakteristika BMW E30-6-ti valec a jejiho majitele.
Mas to za 100 bodu.Ne,beze srandy,fakt dobry,az me to dojalo
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
tel.-723667447
tel.-723667447
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
DíkDaniel Honska píše: Ja jen chtel trochu umirnit kolegu,co s 323i,preskakuje auta.
Jinak,ty bys mohl psat basne,to byla dost dobrym a basnickym zpusobem podana definice a charakteristika BMW E30-6-ti valec a jejiho majitele.
Mas to za 100 bodu.Ne,beze srandy,fakt dobry,az me to dojalo![]()