Chtěl bych z toho dostat 120 tis. i s prodejem auta (jako celek, né na díly), myslíte, že to je reálný?
Přikládám fotky, aby bylo vidět jak moc to je rozbitý

Není.Mikka.M5 píše:....
Chtěl bych z toho dostat 120 tis. i s prodejem auta (jako celek, né na díly), myslíte, že to je reálný?
Proč až s rezervou?ARMAN píše:jj to jsem zrovna chtěl řict že bouraš sama pěkna autaber to s rezervou
Máš dobrou paměťVenca píše:Jedna rána byla při předjíždění na celkem přehledným úseku (nepředvídavost, až bych řekl hazard) a další v obci, kde bych jel asi tak 25 - 30 km/h, to byla taky nepředvídavost.
No a tohle vypadá na jízdu po hlavní, ten stříbrnej pekáč vyjel tak trochu zpoza baráku a bum. A zase ta předvídavost, že jo...
Tyhle případy si na disk nedávám, není jich tak moc. Ani nejde o "rychlíky", spíš o určitou formu uvažování.ARMAN píše:někdy mam pocit že Venca ma v počitači složku na každeho rychlika tady kam sbira všecky informace a ve vhodnou chvili je vytasi
Ale pomůže,do budoucnaMikka.M5 píše:Máš dobrou paměťVenca píše:Jedna rána byla při předjíždění na celkem přehledným úseku (nepředvídavost, až bych řekl hazard) a další v obci, kde bych jel asi tak 25 - 30 km/h, to byla taky nepředvídavost.
No a tohle vypadá na jízdu po hlavní, ten stříbrnej pekáč vyjel tak trochu zpoza baráku a bum. A zase ta předvídavost, že jo...
Ale zase to nepřeháněj s tou nepředvídavostí
To mi teď moc nepomůže
Tak vyrobený to je 1998 a najeto 113 tis. tak si myslím, že by to mohli zaplatit pro mě aspon trochu uspokojivě...Vajpr píše:Je to smutné, ale roli hrajou dva hlavní faktory - hlavně rok výroby a pak ještě počet naběhaných km.
Spoluvinu za nepředvídavost? Teď teda nevím, jestli si nedělás srandu. Jel jsem tam +-40... Sice tam dolu odkud vyletěl není moc vidět z hlavní ale to neznamená, že tam pojedu pokaždý 30. Je tam pěkná silnice, přehledná, dobře žnačená přednost, navíc se jede po vedlejší do prudšího kopce, tak ani není pravděpodobný, že by to někoho svádělo k rychlý jízdě.DVORIS píše:Ale pomůže,do budoucnaJet po hlavní nerovná se jet neohoroženě.Dali ti alespoň nějakou spoluvinu za nepředvídavost?Jinak já bych to viděl že dostaneš tak 40000,- a budeš rád že si rád
Někdy to tak policisté vyhodnocujíMikka.M5 píše:Tak vyrobený to je 1998 a najeto 113 tis. tak si myslím, že by to mohli zaplatit pro mě aspon trochu uspokojivě...Vajpr píše:Je to smutné, ale roli hrajou dva hlavní faktory - hlavně rok výroby a pak ještě počet naběhaných km.
Spoluvinu za nepředvídavost? Teď teda nevím, jestli si nedělás srandu. Jel jsem tam +-40... Sice tam dolu odkud vyletěl není moc vidět z hlavní ale to neznamená, že tam pojedu pokaždý 30. Je tam pěkná silnice, přehledná, dobře žnačená přednost, navíc se jede po vedlejší do prudšího kopce, tak ani není pravděpodobný, že by to někoho svádělo k rychlý jízdě.DVORIS píše:Ale pomůže,do budoucnaJet po hlavní nerovná se jet neohoroženě.Dali ti alespoň nějakou spoluvinu za nepředvídavost?Jinak já bych to viděl že dostaneš tak 40000,- a budeš rád že si rád