Koupě TABLETU, "ajťáci" poraďte :-)
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Neplést si Packard Bell s Hewlett Packard
HP je víceméně kvalitka, ale Packard Bell byl (aspoň kdysi) největší šmejd. Asus EEE už je celkem zaběhlá značka netbooků, toho bych se nebál. Jediné co mi na nich vadilo byl slabý touchpad a nízké rozlišení displaye. Ale dílů na to je nejvíc (baterky, nabíječky, displaye) 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
- MarfyE34
A co tady hvězda mezi značkama Notebooků ??? :
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s205- ... 383253.htm
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s205- ... 383253.htm
presne toto dom chcel napisat uz vcera, len som mal obavu, ze sa do mna pustite, tak ako pise alkaba iPad je v pohode, na hry, pozeranie internetu, videa, maily, filmy ...., na pracu vo word, excel a celkovo so subormi je to nepouzitelnealkaba píše:Jediný tablet který byl (pro mě) použitelný byl iPadOstatní jsou jen takové hračky, které tě po chvilce začnou srát
Tiez sa mi nechcelo davat za novy 500-600 EUR tak som kupil pred cca. rokom iPad I gen. za 200 EUR, este bol v zaruke, ako novy, parametrovo na vyssie spominane ucely staci este dnes
Na tvojom mieste by som kupil iPad II. gen na SK sa da zohnat za cca 250 EUR, u vas to asi bude podobne
po netbooku bych moc nekoukal, protože ve výsledku to v té kabelce stejně nosit nebude, ale jestli ano, tak bych koukal po něčem jetém...co funguje 3roky bude navždy (i když vůně a pocit novoty je prič)...akorát bych třeba zainvestoval do RAM a procesoru...pokud ty to socket dovolí
Každopádně jsou to "rychlíci" u kterých si v některých případech můžeš jít uvařit kafe.
tohle je to nejvýkonnější, co se tu zatím mihlo
http://www.alza.cz/packard-bell-dots-c- ... 360281.htm
kecám
http://www.alza.cz/asus-eee-pc-x101ch-cerny-d304344.htm
je to takové prašt/uhoď...tohle má lepší procesor, ale 1GB ram je málo
Každopádně jsou to "rychlíci" u kterých si v některých případech můžeš jít uvařit kafe.
tohle je to nejvýkonnější, co se tu zatím mihlo
http://www.alza.cz/packard-bell-dots-c- ... 360281.htm
kecám
http://www.alza.cz/asus-eee-pc-x101ch-cerny-d304344.htm
je to takové prašt/uhoď...tohle má lepší procesor, ale 1GB ram je málo
tak nemusí bejt ofikoMarfyE34 píše:No právě nemá žádný OS , čili to je další 2000 tisíce za ofiko Win + někoho kdo je tam nacpeLucky píše:jo tak ten je lepší větší RAM větší displej s lepším rozlišením, jediná nevýhoda pro lajka je že nemá OS takže nechat od někoho doinstalovat a hotovotakže komplikace .....

mám notebook, netbook, tablet, smartphone
notebook mam s widlema, protoze nemam na lepsi
netbook jsem mel s widlema a protoze jsem nemel na lepsi asi uz nefunguje
tablet mam od Apple funguje rok a je to bozi
smartphone mam od Apple funguje rok a je bozi, predtim jsem mel starsi model 3 roky a fungoval bozi
Tím naznačuju kup Apple, nic jineho nema smysl. Kup jí ipad mini do kabelky se to vleze. Sice to nemá retinu, ale do kabelky bohate staci.
notebook mam s widlema, protoze nemam na lepsi
netbook jsem mel s widlema a protoze jsem nemel na lepsi asi uz nefunguje
tablet mam od Apple funguje rok a je to bozi
smartphone mam od Apple funguje rok a je bozi, predtim jsem mel starsi model 3 roky a fungoval bozi
Tím naznačuju kup Apple, nic jineho nema smysl. Kup jí ipad mini do kabelky se to vleze. Sice to nemá retinu, ale do kabelky bohate staci.

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
Jen jsem to proletěl... možná to tu je psáno.... Na co ho bude mít?
A bude to ženské použivání.... v MHD, v kavarně.... už vidim jak si v autobuse vytahne netbook, rozevře a čeká až nabootuje windows...
Nejsem zastánce tabletů, nevidim pro ně využití, nechci ho ale holce bych to koupil, protože vím, že to bude pro ní využielnější a víc user friendly než netbook.
Stejně na tom bude poslouchat pisničky, max čist maily, surfovat na netu, kamoškam ukazovat fotky, možná i fotit nebo čučet na filmy... Na to tablet bohatě postačí.
A bude to ženské použivání.... v MHD, v kavarně.... už vidim jak si v autobuse vytahne netbook, rozevře a čeká až nabootuje windows...
Nejsem zastánce tabletů, nevidim pro ně využití, nechci ho ale holce bych to koupil, protože vím, že to bude pro ní využielnější a víc user friendly než netbook.
Stejně na tom bude poslouchat pisničky, max čist maily, surfovat na netu, kamoškam ukazovat fotky, možná i fotit nebo čučet na filmy... Na to tablet bohatě postačí.

Tabletům nerozumim ani jsem nečet co tu kdo psal, nicméně před chvílí jeden můj kamarád dával na facebook, že prodá tenhle
"Prodám Tablet. Cenu nabídněte, jako nový ja ho nevyužiju."
http://www.alza.cz/emgeton-consul-2-16gb-d326088.htm

"Prodám Tablet. Cenu nabídněte, jako nový ja ho nevyužiju."
http://www.alza.cz/emgeton-consul-2-16gb-d326088.htm
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- MarfyE34
Jojo přesně jak píšeš, bude to pouze na holčičí zábavu, fotky, net ve vlaku, číst knížky na obrazovce, popř. ty filmy, čili asi máš pravdu Tablet bude lepší volba. Asi půjdu do toho s 3G od Huawei, sice je to made in China ale dle recenzí na netu to vůbec není ošizená předražená šlupka a s cenovkou 6000 Kč to vzhledem k výbavě a konkurenci jde si myslím.hulda píše:Jen jsem to proletěl... možná to tu je psáno.... Na co ho bude mít?
-
- člen E30.cz
http://www.youtube.com/watch?v=mkRfBuE-l6A cenovka kolem 3700,má i 3G
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
Marfy snad už něco sehnal tak se trochu přiseru k dotazu
potřebuju tablet použiti čistě jako slovnik(online slovniky) a jako vyhledavač obrazků co to slovo znamena třeba v googlu, blbě jsem koupil mobil tam neni možne přepnout na ruštinu kterou občas potřebuju(
) reflash firmwaru mobilu dělat nechci u minuleho mobilu jsem to udělal a celou dobu se mi sekal, rychlost neni až tak důležita ale zas abych neseděl a nečekal než to načte, tablet jsem měl v ruce jednou vůbec nevim co mam očekavat a jak to funguje jake ma připojeni na internet jesltli je už zabudovane a platim paušal nebo mam k tomu ještě něco kupovat apod ty zkratky co se použivaji u tabletu a noťasu nechapu vždy jsem měl pc
nic draheho neni zapotřebi
potřebuju tablet použiti čistě jako slovnik(online slovniky) a jako vyhledavač obrazků co to slovo znamena třeba v googlu, blbě jsem koupil mobil tam neni možne přepnout na ruštinu kterou občas potřebuju(

Naposledy upravil(a) ARMAN dne 16. 04. 2013 23:04, celkem upraveno 1 x.

-
Do tabletu se dává simka jako do mobilu, další konektivita je zařízená buď přes dokovací stanici a nebo integrovanou wifi kartou.. Vesměs tablety jsou mobily s velkým displejem. Androidí tablety mají jen trochu upravený firmware. S tou ruštinou ti neporadím (nikdy jsem s ruštinou nepřišel do styku co se týče informačních technologiích a mobilů). Ale mám takové domění, že nebude problém doinstalovat language pack a pak v nastavení jen přepínat mezi češtinou a ruštinou.. na androidu si můžeš dát ikonu nastavení jazyků na hlavní stránku, takže to pak znamená zapnout tablet, kliknout na ikonu, přepnout, uložit a máš ruštinu.. případně pujde nastavit i rozložení klávesnice aby byl systém zachován v českém jazyce... beztak bude na google play (odtud se do androidu mimochodem stahuje většina aplikací) nějaká utilita, která ti bude umožňovat změnit klávesnici případně si nainstaluješ ruskou klávesnici a na hlavní stránku si dáš nastavení a výběr klávesnice. Moc jsem ti nepomohl, ale aspoň jsem tě trochu nasměroval.
PS: flash firmware je podle mě nešťastné řešení a tyto jazykové záležitosti se dají řešit aplikacemi
PS: flash firmware je podle mě nešťastné řešení a tyto jazykové záležitosti se dají řešit aplikacemi