To se nesmělo nikdy....já už na ní jezdim od 28.12 kdy mi končí malý TPalkaba píše:
EDIT: Mimochodem, na odhlášku už se nemůže jezdit?
Co si myslíte o tomhle VINku?
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
No, každopádně děkuju všem za info a za názory. S tím techničákem uvažuju o jedný věci - jestli to auto bylo v Německu nějak nemožně odhlášený (což pán říkal, že bylo), potom tam mohli to vinko vyrazit už v Německu, tudíž by to v českým techničáku ani nemuselo bejt uvedený, ne?
Každopádně jak budu vědět co a jak dál, tak budu informovat. Hlavně doufám, že to není žádná past. Na stranu druhou šestiletý vlastnictví jedním člověkem v ČR je poměrně důvěryhodnej faktor...
Každopádně jak budu vědět co a jak dál, tak budu informovat. Hlavně doufám, že to není žádná past. Na stranu druhou šestiletý vlastnictví jedním člověkem v ČR je poměrně důvěryhodnej faktor...
Jsem presvedcenej o tom ze to urcite z nemecka neni, Nemci takovyhle veci nikdy nedelali...
navic TM1VM1... jak jsem ti psal na e46 klubu...takhle mi zacnialo vyrazeny vinko na M5.. z Cech...
Pokud to nebude zcela jasne zapsany v TP, rozhodne bych od toho dal ruce pryc! Sestilety vlastnictvi je sice duveryhodny, ale lidi duveryhodny nejsou
Tak si hlavne zkontroluj aby to nebylo v Nemecku treba ukradeny a dovezeny sem na preraz VINka... aby ses pak nedivil...
navic TM1VM1... jak jsem ti psal na e46 klubu...takhle mi zacnialo vyrazeny vinko na M5.. z Cech...
Pokud to nebude zcela jasne zapsany v TP, rozhodne bych od toho dal ruce pryc! Sestilety vlastnictvi je sice duveryhodny, ale lidi duveryhodny nejsou
Tak si hlavne zkontroluj aby to nebylo v Nemecku treba ukradeny a dovezeny sem na preraz VINka... aby ses pak nedivil...
e46 330i EX, e34 ///M5 EX, e91 320d Mpaket EX |…| e38 740iA & e30 325i Cabrio Mtech II & Kia Ceed SW & Iveco Daily 35S13
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám i v malém TP pod položkou "Jiné záznamy" 
BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
Hm, tak to vypadá, že to v TP není. Navíc pod datem první registrace je pouze "1986" místo plnýho data, podle VIN (na více stránkách) je to 10/1989 - i podle manuálního checku to nemůže bejt 1986. Potom je tam první registrace v ČR 1995, přitom první majitel v TP je 2007. Nicméně tohle bych už chápal, že to mohla bejt klička, jak auto tenkrát, když se nesměly vozit starý auta, přihlásit... jsem z toho dost mrzutej, tak uvidíme jak se majitel vyjádří :-/.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Sau
- Kontaktovat uživatele:
Jak nakonec dopadls ? Kůpils ?Chaotik píše:Hm, tak to vypadá, že to v TP není. Navíc pod datem první registrace je pouze "1986" místo plnýho data, podle VIN (na více stránkách) je to 10/1989 - i podle manuálního checku to nemůže bejt 1986. Potom je tam první registrace v ČR 1995, přitom první majitel v TP je 2007. Nicméně tohle bych už chápal, že to mohla bejt klička, jak auto tenkrát, když se nesměly vozit starý auta, přihlásit... jsem z toho dost mrzutej, tak uvidíme jak se majitel vyjádří :-/.
Ináč na toto auto sem sa byl dívat aj já, když sem hledal kabrio. Nakonec sem ho nekůpil, bo mně přišlo dost drahé. Sice sem ho obhlédal enom v podzemních garážoch (bylo tam pořád ?), ale aj tam mně přišel lak na pár místoch jako nic moc (na tu cenu za něho).
A k tématu, na e30, co sem nakonec kůpil, mám VIN ražený taky náhradní technologiů, problém v tom nevidím. Ono, podle ma, z e30 nikdy veterán v jeho původním smyslu nebude. Na to sa jich vyrobilo moc a je tak (a bude) moc všedním modelem. Samozřejmě, nejaků tu hodnotu mět (obzvlášť kabrio) dycky bude, ale na to stat sa opravdovů klasiků, veteránem v pravém slova smyslu, podle ma ne. Pokud chceš neco takového, hledal bych spíš u kolegů z Zuffenhausenu (to ale zas nebude za sto papírů).
Říct lidem, že jezdíte v Audi je jako sdělit jim, že máte virus eboly, a chystáte se kýchnout.
- MattyX
No s filipem sme to resili osobne ani nevim jak to nakonec dopadlo , ale problem tkvi v tom ze auto ma origo vin , ale jezdi na papiry ktery maji vin na hrnci , ale neni nahradni technologie zapsana , takže takové dodo (nic proti dodovi
) takze defakto se to da kvalifikovat trebas jako corka , nebo cokoliv jineho tzn moznych moc problemu ...
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
Jen pro informaci...ten puvodni VIN z prestavenyho auta je napsanej v prestavbovym protokolu na magistrate a v databazi...neni pravda ze muzes vytlouct cislo na jinou kastli bez rizika...navic z tech papiru pouzivas preci stitek
Me uz tohle jednou kontrolovali...
Me uz tohle jednou kontrolovali...
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Sau
- Kontaktovat uživatele:
Jo aha, tak pak je neco inčího. Nj, beztak ale bylo drahéMattyX píše:No s filipem sme to resili osobne ani nevim jak to nakonec dopadlo , ale problem tkvi v tom ze auto ma origo vin , ale jezdi na papiry ktery maji vin na hrnci , ale neni nahradni technologie zapsana , takže takové dodo (nic proti dodovi) takze defakto se to da kvalifikovat trebas jako corka , nebo cokoliv jineho tzn moznych moc problemu ...
Říct lidem, že jezdíte v Audi je jako sdělit jim, že máte virus eboly, a chystáte se kýchnout.