Chaotik píše:Hm, tak to vypadá, že to v TP není. Navíc pod datem první registrace je pouze "1986" místo plnýho data, podle VIN (na více stránkách) je to 10/1989 - i podle manuálního checku to nemůže bejt 1986. Potom je tam první registrace v ČR 1995, přitom první majitel v TP je 2007. Nicméně tohle bych už chápal, že to mohla bejt klička, jak auto tenkrát, když se nesměly vozit starý auta, přihlásit... jsem z toho dost mrzutej, tak uvidíme jak se majitel vyjádří :-/.
Jak nakonec dopadls ? Kůpils ?
Ináč na toto auto sem sa byl dívat aj já, když sem hledal kabrio. Nakonec sem ho nekůpil, bo mně přišlo dost drahé. Sice sem ho obhlédal enom v podzemních garážoch (bylo tam pořád ?), ale aj tam mně přišel lak na pár místoch jako nic moc (na tu cenu za něho).
A k tématu, na e30, co sem nakonec kůpil, mám VIN ražený taky náhradní technologiů, problém v tom nevidím. Ono, podle ma, z e30 nikdy veterán v jeho původním smyslu nebude. Na to sa jich vyrobilo moc a je tak (a bude) moc všedním modelem. Samozřejmě, nejaků tu hodnotu mět (obzvlášť kabrio) dycky bude, ale na to stat sa opravdovů klasiků, veteránem v pravém slova smyslu, podle ma ne. Pokud chceš neco takového, hledal bych spíš u kolegů z Zuffenhausenu (to ale zas nebude za sto papírů).
Říct lidem, že jezdíte v Audi je jako sdělit jim, že máte virus eboly, a chystáte se kýchnout.