Live for speed, hraje někdo online?
-
Návštěvník
Live for speed, hraje někdo online?
Pro ty co nevi co je to zač: www.liveforspeed.com nebo info v češtině http://www.liveforspeed.cz
Hraje někdo online?
Hraje někdo online?
hmmm... ten Anonym jsem ja
Je to jedna z nejlepšich simulaci aut. Stahnutim plne verze (~147MB) mate k dispozici jako demo 2 auta + 1 turbo za 200 vyhranych bodů a 2 tratě, normalni a offroad. Po zakoupeni licenze(12 liber) mate vic aut a trati. Po tom co se vyda verze 2 bude i poškozeni a auta až po f1.
Auta se daji nastavovat nejruznějšimi způsoby od barev přes tlumiče až malem po zrcatka
Pro ty co nemaji volant, mužete řidit myši což na prvni pohled muže se zdat divny ale funguje naprosto briliantně
ve srovnani s řizenim jen klavesnici kdy zadokolku stěži udržite na silnici vic než pul minuty.
Nemam ještě plnou vezi koupenou, ale demo je absolutni bomba a v multiplayeru je to žužo
Je to jedna z nejlepšich simulaci aut. Stahnutim plne verze (~147MB) mate k dispozici jako demo 2 auta + 1 turbo za 200 vyhranych bodů a 2 tratě, normalni a offroad. Po zakoupeni licenze(12 liber) mate vic aut a trati. Po tom co se vyda verze 2 bude i poškozeni a auta až po f1.
Auta se daji nastavovat nejruznějšimi způsoby od barev přes tlumiče až malem po zrcatka
Nemam ještě plnou vezi koupenou, ale demo je absolutni bomba a v multiplayeru je to žužo

- Night.chimera
na tom pivu se shodnem je to hnusMaranelo píše:myslis ze me je 20And píše:ze na takovy kraviny mate cas![]()
njj uz me neni dvacet letproste kazdej sme jinej
ja misto abych sel do hospody na podelany pivco ktery stejne ani nepiju tak radeji zalezu do garaze a delam neco na aute nebo hraju hry na PC nebo PS2
ale do tech 20/21 let sem paril dost teda hlavne online DM Q3A instagib a klany a pohoda a tak sem aj nakoupil novy zelezo jenze se me pak vyskytl konflikt na desce a mel sem nestabilni ping a to spolecne s nakupem BMW predznamenalo konec meho PC hrani
----------------------:)
S2 bude namkaARMAN píše:hmmm... ten Anonym jsem ja![]()
Auta se daji nastavovat nejruznějšimi způsoby od barev přes tlumiče až malem po zrcatkaPro ty co nemaji volant, mužete řidit myši což na prvni pohled muže se zdat divny ale funguje naprosto briliantně
ve srovnani s řizenim jen klavesnici kdy zadokolku stěži udržite na silnici vic než pul minuty.
5er
Mě je 27
no a? stejně si se svym milačkem neflakneš ve 120 o jine auto abys přibrzdil v zatačce, ne? 
Mě pravě hrani her (auto her ne doomovek, ty v tom nepomužou
) odrazovalo vic a vic od ježděni jako debil, protože v DOBRE hře často vidiš že stači mala nepozornost a trochu větši rychlost a je z toho pěknej kotmelec na kterej se pěkny se podivat, ale v životě by se to nemělo přežit.
Dotaz pro ty co ji koupily, jak jste to platili? Kartou nebo z učtu? Přes oficialni stranku?
Mě pravě hrani her (auto her ne doomovek, ty v tom nepomužou
Dotaz pro ty co ji koupily, jak jste to platili? Kartou nebo z učtu? Přes oficialni stranku?

-
athlon_137
taky to hraju, už skoro rok
BTW na webu www.liveforspeed.cz, kterej běží mimojiné u mě na serveru, se to dá i koupit za koruny, kdybyste někdo chtěl. Taky se momentálně jezdí CZ liga a vůbec, komunita roste, tak se taky regněte do fóra na www.liveforspeed.cz.
BTW na webu www.liveforspeed.cz, kterej běží mimojiné u mě na serveru, se to dá i koupit za koruny, kdybyste někdo chtěl. Taky se momentálně jezdí CZ liga a vůbec, komunita roste, tak se taky regněte do fóra na www.liveforspeed.cz.
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
proc za tema odkazama furt delas carky a tecky?smash píše:taky to hraju, už skoro rok![]()
----------------------:)
Páč se snažim dodržovat pravidla českého pravopisu
a fórum to jaxi bere, jako součást odkazu...
tady už to bude dobře: www.liveforspeed.cz
tady už to bude dobře: www.liveforspeed.cz
-------------------------------------------------------