Hrajete někdo W.O.T ???
- Dudek Lubomír
Hrajete někdo W.O.T ???
Zdarec. Určitě tomuto fenoménu někdo propadl jako já,takže sem pište vaše nicky a v kostce jaký máte stroje..
Pokud by nás bylo vícero,můžem založit klan a kromě bitev občas taky pokecat o BMW
U mě je to jednoduchý.. Jsem LubomirDudek zatim tier VI a VII. Stroje sbírám jen ty,se kterejma se daj hrát roty za záklaďáky a za maziva...
Pokud se to už rozebíralo,tak se omlouvám
Mějte se fajn
Pokud by nás bylo vícero,můžem založit klan a kromě bitev občas taky pokecat o BMW
U mě je to jednoduchý.. Jsem LubomirDudek zatim tier VI a VII. Stroje sbírám jen ty,se kterejma se daj hrát roty za záklaďáky a za maziva...
Pokud se to už rozebíralo,tak se omlouvám
Mějte se fajn
- Dudek Lubomír
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Ja sem to dost zral tak pul roku zpet ted uz me to nejak prechazi jak zacina leto tak nehniju tolik u kompu. Jinak sem jel Americkej strom mam T29 a T20 plus nejaky ty cipoviny nizsi, uz me to ale tak neba k T30 nebo patonovi buh vi jak se to pise:-D se jen tak nedohrabu. Sedet u toho takoviho casu uz nechci. Ale samozrejme ze to neplatim:-D to musis bejt dost uchylnej aby to clovek platil. Jinak sem obcas nasel nejaky ty bonus code tak to pak lita hezky ty zkusenosti. Ale kamos treba ten je ujetej az moc ma komplet strom ruskejch a ameriku ma uz taky skoro celou a francii uz ma taky. Proste mental:-).
www.worldoftanks.eu
www.worldoftanks.cz
www.worldoftanks.eu
www.worldoftanks.cz
- Dudek Lubomír
Tak já už jsem po půl roce víkendového hraní taky ztrácel zájem,ale začal jsem bojovat v organizovaných českých rotách a to je přeci jen o něčem jiném... Tanková technika mě vždy bavila,navíc jsem byl součástí mechanizovaného praporu celých 11 let,takže pro podobného postižence ráj na zemi. Jinak se ale držim a věnuju tomu max dva večery za týden od 22-02 hod.,takže to jde. Jsou tam i pacienti,že když se podíváš od kdy hrajou a kolik maj bitev,vychází to,že seděj u kompu 12-15 hodin deně. To je ale už opravdu moc...
Me na ty hre pak stvalo ze to bez premium uctu nebylo skoro mozny utahnout...
Udelal sem nemeckej a ruskej strom skoro celej, ale vzdycky sem pak krachoval financne...takze sem musel mit jeste nejaky tanky nizsich levelu a na tech se snazit nahravat penize...Jenze to pak vyzadoval vazne hodne casu na hrani a to me prestalo bavit zas takovej paran nejsem
Udelal sem nemeckej a ruskej strom skoro celej, ale vzdycky sem pak krachoval financne...takze sem musel mit jeste nejaky tanky nizsich levelu a na tech se snazit nahravat penize...Jenze to pak vyzadoval vazne hodne casu na hrani a to me prestalo bavit zas takovej paran nejsem

hulda píše:Dotáhnul jsem to na plně odemčeného Ferdinanda a ted už jen čekám na Patch kdy vyjde rozšíření pro Němce a budu si moct koupit STUG E100.
Ještě zapracuju na IS-4 přece jenom mi na ni chybi 2 tanky.

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak nejrychlejší tanky jsou bud francouzske nebo nějaky na vyšších tierech light a medium... Leopard nebo Chaffe popř. u rusu ty startovní BT-2 a BT-7 tusím... Takze pokud chces rychle tanky.. Francouze.. (tier 4 a výš) pokud chceš vysoký dmg tak rusy, pokud chces přesné tanky s malým rate of fire tak němce... amici jsou takový střed.. jako jediní maji tank destroyery s otočnou věží a ta je zepředu téměř neprustřelná 

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
na upgrady se mužeš doklikat přes Tech Tree...
kdy se ti otevře vlastně cely strom tanku s veškerým vybavením co na něj mužeš odemknout... ted nevim jestli to je levým nebo pravým tlačítkem, každe ti ukaže jine detaily..
Legenda všech legend to je.... ale tohle je hra a máš tam i prototypy které existovaly v několika kusech nebo vubec... viz Maus nebo IS-7 proto bych se nehnal za prckem jako T34 jinak si tu hru moc neužiješ... Americka T34 (nechapu proč maji stejne označení
) je už jiný kolík
Ale určitě doporučuji KV-2 to je trošku OP tank s tier 7 kanonem a s tím se už musí počítat, když proti sobě nechytneš tiery 8 a výš a tak jsi jako na střelnici 

Legenda všech legend to je.... ale tohle je hra a máš tam i prototypy které existovaly v několika kusech nebo vubec... viz Maus nebo IS-7 proto bych se nehnal za prckem jako T34 jinak si tu hru moc neužiješ... Americka T34 (nechapu proč maji stejne označení

- Dudek Lubomír
Můj názor je,že pokud to nehraješ často a nehodláš se tomu extrémně dlouho věnovat,perfektně si zahraješ s německym PzII,MardremII,Luchsem(ten je obratnej jak sviň),Hetzerem a z ruskejch třeba artilerka Su26,nebo megarychlé BT2 a BT7.Amíci třeba M3 stuart. Dává tě to do bitev převážně s rovnocenejma tankama a náklady na opravy a dozbrojení nejsou vůbec vysoké.
Pokud pak třeba jako já hraješ organizovaně a vyhledáváš bitvy v českých rotách,tak se vyplatí povětšinou tierVI a KV1S,KV2,T150,artylerky grille a M7priest,M18 hellcat a suprmegarychlá ruská T50.Z německejch JgPz IV a nějaký ty projekty VK tier IV. Tady je už ale potřeba sem tam mít prémiový účet.
O vyšších tierech nemluvim,neboť mám maximálně VII Jgpanthera,ale tady je už prémiák nutností,protože se ti hravě stává,že podstatně víc zaplatíš,než vyděláš.....
Hrát organizovaně je sice zdlouhavé a proti"singlovkám" toho tolik nenahraješ,ale podle mého proti tobě v drtivé většině budou stát rovnocené stroje a navíc máš možnost tu bitvu nějak ovlivnit stanovenou taktikou. Při náhodnejch bitvách nejen že tě to cpe třeba s o 3 tiery vyššíma tankama,ale je to tam nasekané s různejma národama a bitva většinou vypadá jako chaos,kde neni vůbec nic řízeno a většina hraje sama za sebe....
Shrnuto: buď hrát slabší tanky pro pobavení,nebo silnější organizovaně..
To je můj názor na tuto hru
Kubajz dej nick a já tě pokud budeš chtít v pátek večer vyzvu do čety a pokud máš mikrofon,tak pokecáme. To platí i pro ostatní pokud budete chtít..
Mějte se zatim borci
Pokud pak třeba jako já hraješ organizovaně a vyhledáváš bitvy v českých rotách,tak se vyplatí povětšinou tierVI a KV1S,KV2,T150,artylerky grille a M7priest,M18 hellcat a suprmegarychlá ruská T50.Z německejch JgPz IV a nějaký ty projekty VK tier IV. Tady je už ale potřeba sem tam mít prémiový účet.
O vyšších tierech nemluvim,neboť mám maximálně VII Jgpanthera,ale tady je už prémiák nutností,protože se ti hravě stává,že podstatně víc zaplatíš,než vyděláš.....
Hrát organizovaně je sice zdlouhavé a proti"singlovkám" toho tolik nenahraješ,ale podle mého proti tobě v drtivé většině budou stát rovnocené stroje a navíc máš možnost tu bitvu nějak ovlivnit stanovenou taktikou. Při náhodnejch bitvách nejen že tě to cpe třeba s o 3 tiery vyššíma tankama,ale je to tam nasekané s různejma národama a bitva většinou vypadá jako chaos,kde neni vůbec nic řízeno a většina hraje sama za sebe....
Shrnuto: buď hrát slabší tanky pro pobavení,nebo silnější organizovaně..
To je můj názor na tuto hru
Kubajz dej nick a já tě pokud budeš chtít v pátek večer vyzvu do čety a pokud máš mikrofon,tak pokecáme. To platí i pro ostatní pokud budete chtít..
Mějte se zatim borci
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Nick mám Kletne (to je vesnice tady kousek od Oder kde byla docela "hezká" taková bitva za II.SV)
ale v pátek už jsem pryč (mám o víkendu závody) takže se rád přidám k jiným bitvám. - upřímě řečeno nejsme žádný velký bitevní stratég takže se rád zapojím do bitev kde mi někdo řekne tady se postav a hlidej, tady zajeď tam a tam a hlidej atd...
prostě budu rád pěšákem
ale toho času na hraní taky nebude asi příliš mnoho. - většinou tak přes týden večer... (od 8mé do pulnoci +/-)
ale v pátek už jsem pryč (mám o víkendu závody) takže se rád přidám k jiným bitvám. - upřímě řečeno nejsme žádný velký bitevní stratég takže se rád zapojím do bitev kde mi někdo řekne tady se postav a hlidej, tady zajeď tam a tam a hlidej atd...

prostě budu rád pěšákem

ale toho času na hraní taky nebude asi příliš mnoho. - většinou tak přes týden večer... (od 8mé do pulnoci +/-)
S tím zcela nesouhlasím... system namichavani oponentů je na hlavu.. klidně s KV-1 jedu proti E-100 apod... a tanky co jsi vyjmenoval jsou spiš trapení než radost ze hry... Luchs asi ne... dobrý scout a opruz.. ale marder nebo S26 jsou trubky.. spíše trápení než hraní... Hru jsem si tak nějak začal uživat až s JgPanzerem, který dobře střílel i jezdil... Pak si myslím že dobrou volbou je Hummel.. což je artilerka sice teir 5 ale schopna na jednu ránu cvaknout i tier 7 tank... a je fakt, že tier 6 a výše, pokud prohraješ.. proděláš... takže tam opatrně nebo mít to premium..Dudek Lubomír píše:Můj názor je,že pokud to nehraješ často a nehodláš se tomu extrémně dlouho věnovat,perfektně si zahraješ s německym PzII,MardremII,Luchsem(ten je obratnej jak sviň),Hetzerem a z ruskejch třeba artilerka Su26,nebo megarychlé BT2 a BT7

- Dudek Lubomír
Tak já mám teda zkušenosti jiné a s těma strojema jsem si vždy rád zapařil.Je ale pravdou,že to taky bylo minulej rok a těch lidí co hrajou děsně přibejvá a poslední dva tři měsíce nazpět tě to cpe do bitev,že pomalu nemáš šanci. Ale jde o to hlavně jak který stroje komu sedí.Třeba s tou Su-26 jsem si zapařil dobře.Sice kalibr nic moc a vlastnosti podvozku mizerné,ale rychle nabíjí a nároky na opravy a dozbrojení jsou nízké. Taky ty různé doplňky jako rychlonabiják,skládaná optika atd v kombinaci se 100% posádkou taky fungujou. Každej máme hold to svý a to asi platí u všech.

- Dudek Lubomír
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no ja to včera domrvil.. - už jsem měl hezky vytuňěný střední tank II. urovně a stačila bitva abych šel na III. a ja debil ho omylem prodal a ztaril na tom jak byk. koupil jsem jakysik stihač tanku II urovně a ten je teda tak na KKt.... (mluvim o SSSR)
- ještě nemam v hlavě ty nazvy tak snad pochopíte které stroje myslim
- ještě nemam v hlavě ty nazvy tak snad pochopíte které stroje myslim