Neprilo tohle nahodou trosku vedleDaniel Honska píše:Panove,pral bych vam videt ,ale hlavne se svezt v myho kamarada otce 850-ce IS-ku.Je to vymazlenej krasavec s lehkym tuningem exterieru,ale to co ma pod kapotou snad ani neni mozny!Na brzde mu namerili nejakejch 317KW.Nikomu to nepuci-ani se mu nedivim,ale svezl me v to a myslel jsem,ze jsem kosmonaut a zrovna startuje raketoplan!!!
Co jsi tim jako myslel?Maranelo píše:Neprilo tohle nahodou trosku vedleDaniel Honska píše:Panove,pral bych vam videt ,ale hlavne se svezt v myho kamarada otce 850-ce IS-ku.Je to vymazlenej krasavec s lehkym tuningem exterieru,ale to co ma pod kapotou snad ani neni mozny!Na brzde mu namerili nejakejch 317KW.Nikomu to nepuci-ani se mu nedivim,ale svezl me v to a myslel jsem,ze jsem kosmonaut a zrovna startuje raketoplan!!!
viewtopic.php?t=9231
Po precteni techto tvych slov jsem usoudil ze by to asi lepe sedlo k prispevku od ANDa a ne sem k fotkamDaniel Honska píše:ale to co ma pod kapotou snad ani neni mozny!svezl me v to a myslel jsem,ze jsem kosmonaut a zrovna startuje raketoplan!!!
Co jsi tim jako myslel?
Daniel Honska píše:Panove,pral bych vam videt ,ale hlavne se svezt v myho kamarada otce 850-ce IS-ku.Je to vymazlenej krasavec s lehkym tuningem exterieru,ale to co ma pod kapotou snad ani neni mozny!Na brzde mu namerili nejakejch 317KW.Nikomu to nepuci-ani se mu nedivim,ale svezl me v to a myslel jsem,ze jsem kosmonaut a zrovna startuje raketoplan!!!
Jen doplnim, ze byla i 850 s oznacenim Ci a M70 motoremDymak píše:asi mám mezery ( o osmy sem se nikdy nezajímal) ale spojení 8-reihe a iS mi k sobě nepasujou.....
850i - 299 PS
Ci - 326 PS
CSi - 381 PS