zrušení TP

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
papanoel

zrušení TP

Příspěvek od papanoel » 26. 03. 2012 19:46

Ahoj mám prosbu kluci.Potřebuju zrušit TP na 2.5 ale auto už se nenachází mezi živími tak jestli někdo nevíte kde,u koho,za kolik?

Díky předem :-)
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!

papanoel

Příspěvek od papanoel » 27. 03. 2012 21:11

klucí pokud někdo víte budu opravdu vděčnej ..spěchá to..
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 27. 03. 2012 22:03

Nejspíš to nikdo nepíše, protože se to tu probíralo asi tak tisíckrát, co zkusit trochu pohledat? :wink:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 27. 03. 2012 22:34

Dan td píše:Nejspíš to nikdo nepíše, protože se to tu probíralo asi tak tisíckrát, co zkusit trochu pohledat? :wink:
Dan to teď opravdu trefil přesně. I já jsem tu už několikrát popisoval své vlastní kladné zkušenosti s vyřazením s evidence pomocí určité formy čestného prohlšení. Ale i přes to teda jenom ve stručnosti: stačí sepsat takovýto papír, kde prohlašuješ že auto nebude nadále využíváno v provozu na pozemních komunikacích, bude stát na soukromém pozemku a chceš jej využívat jako prolézačku pro děti (kurnik pro slepice, kvantový generátor - fantazii se meze nekladou) a hotovo. Více je toho nejenom tady, ale i na celém internetu. Ale pospěš si, tato možnost funguje pouze do června nebo července tohoto roku mám ten dojem...
No smoke, no fun...
Obrázek

papanoel

Příspěvek od papanoel » 28. 03. 2012 09:53

kluci koukal jsem po netu a prave nenasel sem.dekuju moc za radu

Odpovědět