nějaká svině
nějaká svině
tak panove, nejaka svine mi dneska chtela "asi" ukrast auto nebo ja nevim. zamek v jiny poloze nez ho nechavam a rozbity trojuhelnicek u zadnich dveri.
tak az nejakyho zmrda chytnete poradne tomu hajzlovi rozkopejte drzku i za me.
tak az nejakyho zmrda chytnete poradne tomu hajzlovi rozkopejte drzku i za me.
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně se mnou počítejte. Takovýho chytit tak mě zavřou za nepřiměřenou obranumajetku, ale i tak by mi to za to stálo. Takže se klidně pustím do linčování

RE:
Zlodej: Ale šak ja som nič nespravil!
Ja: Ale áno, ty morgoš vychcaný!!! Teraz dostaneš!!!
Babička čo išla okolo: Nechajte, veď ho Boh potrestá...
Zlodej: Áno... hihihi... Boh nebije palicou...hihihi
Ja: Ne, Boh nebije palicou... Boh zoslal mňa...
Ja: Ale áno, ty morgoš vychcaný!!! Teraz dostaneš!!!
Babička čo išla okolo: Nechajte, veď ho Boh potrestá...
Zlodej: Áno... hihihi... Boh nebije palicou...hihihi
Ja: Ne, Boh nebije palicou... Boh zoslal mňa...
Faszom a seggedbe verem te buzi 
to jo. fakt to nechapu. ale pripadne mi divny, ze by to udelal pres den.
vite jak zamknete auto, tak tak krytka zamku zustane ve vodorovne pozici. a ja ji mel svisle, to nidky nenechavam. tak mi pripadne divny, ze chtel auto ukrast nebo dostat se do nej v noci, ale kdyz jsem sel rano do prace, tak pokazde mrkam na auticko, jestli je v poradku, fakt se mi zda, ze rano bylo cely. takze nejakej zmrd musel rozbit okynko dopoledne.
vypada to jako rana pesti. uprostred dira, kolem zustalo sklo nalamany jak diamantiky.
fakt, to se snad ani neda vyjadrit, nadavek neni.
vite jak zamknete auto, tak tak krytka zamku zustane ve vodorovne pozici. a ja ji mel svisle, to nidky nenechavam. tak mi pripadne divny, ze chtel auto ukrast nebo dostat se do nej v noci, ale kdyz jsem sel rano do prace, tak pokazde mrkam na auticko, jestli je v poradku, fakt se mi zda, ze rano bylo cely. takze nejakej zmrd musel rozbit okynko dopoledne.
vypada to jako rana pesti. uprostred dira, kolem zustalo sklo nalamany jak diamantiky.
fakt, to se snad ani neda vyjadrit, nadavek neni.