I need HELP
I need HELP
prosim vseci o radu. pred rokem sem si poridil e30 2.0i,88 z nemecka, udajne byl menenej motor, ale hned na dalnici sem pochyboval ze je to 2litr,jelikoz rucicka se mi zastavila na 240,pri max otackach.v papirech o tom nak nic nestalo.dalsi fajnovka se mi zadarila kdyz mi to typek prerazel.byl to znamej tak sem castecne veril,prej ze sehnal papiry za 15tis ale i s pojizdnym autem.tak sem souhlasil,ve finale mi ten buzik koupil papiry z 2.7litr,takze si ted hezky platim 12tis rocne povinny.muzu si nak zmenit papiry,stim ze sem jako menil motor na mensi?dik za vseci rady!!!
[/b][/quote][/u]

HEllO VseCI!!!
Re: I need HELP
[/u][/quote]GeorginO píše: rucicka se mi zastavila na 240,pri max otackach. [/b]
nejaka e30 z 88 muze jet 240???

je to "uz" nebo "az" na 240?
když musíš, tak ..... BMW
Re: I need HELP
nejaka e30 z 88 muze jet 240???darkeye píše:[/u]GeorginO píše: rucicka se mi zastavila na 240,pri max otackach. [/b]

je to "uz" nebo "az" na 240?[/quote]
kde se zastavi rucicka je nepodstatny

teda pekne ste ty citace zmrvili

----------------------:)
ja hosi fakt nevim,kupoval sem to stim ze to je 2.0, karoserie je z 88,ale motor se menil takze nevim.jo nahodou nevi nekdo kde najdu cislo motoru?abych si moh zavolat do nem. bmw aby mi rekli co presne to je za motor.
rucicka na 240 ale real tak 230-235. spotrebu mam nor. jizda 10-12,kdyz si hraju tak podstatne vis.
rucicka na 240 ale real tak 230-235. spotrebu mam nor. jizda 10-12,kdyz si hraju tak podstatne vis.
HEllO VseCI!!!
- Spooky-0987