uz sem poznal co dokaze nahon na rit
-
Tomáš Rada
uz sem poznal co dokaze nahon na rit
vcera jedu z prace tak kolem pul sedmi a je takovy to neprijemny mlzeni (ani dest ani sucho
) sem z modran a hakuju u Synkace. jedu normalne prez pankrac pod jizni spojkou okolo Modryho pavilonu (moh by to znat SlimShady pac bydli na jasny nebo aspon ty fotky jeho bourany kary byli z parkoviste na jasny,Ace pac ten je z kamyka)no jedu porad na horu.Nechtelo se mi na kruhac pac to zdrzuje tak jedu az k eltodu a tam ze se napojim na novodvorskou jako vzdy.cekam a kdyz sem mohl rozjel sem se zatacim najednou cejtim jak mi ujizdi zadek.bylo to v poho takovy spis lehci ae najednou se auto rozvlnilo.vcelku sem cucel, vim ze se rika pustit volant ono to nejak dopadne ae samo ze sem s tim zacal kroutit jak blazen.dopadlo to tak ze sem sel prez patnik ze silnice prerazil strom a zkoncil kousek od toho mini ford bazaru.me nic nebylo tak sem chtel odjet a najednou takovy blublublublu tak vylezu a koukam guma v p..i tak sem vytah hever a rezervu.kdyz sem sundal to kolo tak sem zjistitl ze elektron to neprtezil
jinac dyz sem pak koukal na skody tak je akorat uvolnenej svetlomet. po tom strome teda spis stromku ani skrabanec. takze bacha na svinsky mokro.jo a jeste mohl sem jet tak 30-40km/h tagze zadna rychlost.tagze tak
-
athlon_137
Re: uz sem poznal co dokaze nahon na rit
Jaky tam mas gumy?
-
Tomáš Rada
-
Tomáš Rada
-
athlon_137
-
Návštěvník
Smyk
Proboha - to se ma fakt poustet volant? - neni to naky moc divoky?? - mozna kvuli tomu jsi sel ze silnice, ne ? 
-
Návštěvník
no ja ho prave nepustil. taky se rika pred medvedem neutikej ale lehni si na zem a hraj mrtviho
samo ze ¨sem se to snazil ukocirovat ae fakt se to nedalo bo aspon ja na to nemel. s tim volantem nevim ae slysel sem ze prej dyz se pusti tak se to nejak vzpamatuje samo ae zalezi taky aci na situaci.Tomáš
to jsi asi slyšel v hospodě od nějakého "mistra světa"Anonymous píše: s tim volantem nevim ale slysel sem ze prej dyz se pusti tak se to nejak vzpamatuje...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
-
Venca.
Správnou reakci má podle mýho každej člověk už v sobě.
Když jsem učil sestřenku jezdit, nutil jsem ji (samozřejmě mimo normální provoz) přehnat to aby dostala smyk.
Ačkoli jí nikdo neučil kontrovat, dělala to správně.
Až když jí zkazil návyky autoškolskej podnikatel (v obci jezdíme na 3. převodový stupeň, hlavu otáčíme o xx stupňů atd.), tak už nebyla schopná smyky vybírat.
Když jsem učil sestřenku jezdit, nutil jsem ji (samozřejmě mimo normální provoz) přehnat to aby dostala smyk.
Ačkoli jí nikdo neučil kontrovat, dělala to správně.
Až když jí zkazil návyky autoškolskej podnikatel (v obci jezdíme na 3. převodový stupeň, hlavu otáčíme o xx stupňů atd.), tak už nebyla schopná smyky vybírat.
No jooo, Tomas Rada.
To je ten co tak rad kupuje jete tlumice, jete palivove filtry a nepusti do auta korunu za novy dil.
To je pak tezky, chtit po autu nejaky jizdni vlastnosti.
Nemuzes ocekavat jizdni vlastnosti, jako kdybys mel poradny gumy, poradny tlumice atd atd, pak se ti to takhle vymsti.
Jinak na zimaky rekl bych jeste docela brzo, navic na vode bych zrovna nevidel zimak jako lepsi.
To je ten co tak rad kupuje jete tlumice, jete palivove filtry a nepusti do auta korunu za novy dil.
To je pak tezky, chtit po autu nejaky jizdni vlastnosti.
Nemuzes ocekavat jizdni vlastnosti, jako kdybys mel poradny gumy, poradny tlumice atd atd, pak se ti to takhle vymsti.
Jinak na zimaky rekl bych jeste docela brzo, navic na vode bych zrovna nevidel zimak jako lepsi.
- Night.chimera
- Night.chimera
a