Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.
Předchozí majitel nalepil na zadní kapotu znáček 318i nejspíš vteřinovým lepidlem(je to extra tvrdý) a tím vteřinovym to bylo celý namatlaný takže když mi ho nikdo utrhl na parkáči, tak pod ním zbyl nápis
318i VTEŘINOVÝM LEPIDLEM.
Tak a teď raďte já se toho snažim těmito šetrnými způsoby zbyvit už rok.
jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?
- thomas_a_anderson
Re: hmmm taky problém
No nevím, asi Tě nepotěším, ale mám dojem, že vteřinový lepidlo (kwalitní, ne z kauflandu za bůra) sundáš tak možná drátěným kotoučem ve flexe... Aneb řešil jsem to samý s nápisem AutoSteiger...ano, na bmw...Amigo píše:Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.
Předchozí majitel nalepil na zadní kapotu znáček 318i nejspíš vteřinovým lepidlem(je to extra tvrdý) a tím vteřinovym to bylo celý namatlaný takže když mi ho nikdo utrhl na parkáči, tak pod ním zbyl nápis
...modrá <b>byla</b> dobrá...
Re: hmmm taky problém
Tak a teď raďte já se toho snažim těmito šetrnými způsoby zbyvit už rok.[/quote]
No nevím, asi Tě nepotěším, ale mám dojem, že vteřinový lepidlo (kwalitní, ne z kauflandu za bůra) sundáš tak možná drátěným kotoučem ve flexe... Aneb řešil jsem to samý s nápisem AutoSteiger...ano, na bmw...[/quote]
hehe no to sem si myslel, proto to tam mam už rok kua, zkoušel sem všechny i ty nejhorší přípravky silnej toulen(etonmetonketon čistý) a nešlo to ničím dolu kua.
No tak to tam holt nechám a je to.
No nevím, asi Tě nepotěším, ale mám dojem, že vteřinový lepidlo (kwalitní, ne z kauflandu za bůra) sundáš tak možná drátěným kotoučem ve flexe... Aneb řešil jsem to samý s nápisem AutoSteiger...ano, na bmw...[/quote]
hehe no to sem si myslel, proto to tam mam už rok kua, zkoušel sem všechny i ty nejhorší přípravky silnej toulen(etonmetonketon čistý) a nešlo to ničím dolu kua.
No tak to tam holt nechám a je to.
.
tak tam znova nalep 318 a je toAmigo píše:Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.