jak se nejlépe zbavit zbytků lepidla na karoserii?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Amigo

hmmm taky problém

Příspěvek od Amigo » 25. 10. 2004 09:58

Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.

Předchozí majitel nalepil na zadní kapotu znáček 318i nejspíš vteřinovým lepidlem(je to extra tvrdý) a tím vteřinovym to bylo celý namatlaný takže když mi ho nikdo utrhl na parkáči, tak pod ním zbyl nápis
318i VTEŘINOVÝM LEPIDLEM.

Tak a teď raďte já se toho snažim těmito šetrnými způsoby zbyvit už rok.

thomas_a_anderson

Re: hmmm taky problém

Příspěvek od thomas_a_anderson » 25. 10. 2004 10:10

Amigo píše:Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.

Předchozí majitel nalepil na zadní kapotu znáček 318i nejspíš vteřinovým lepidlem(je to extra tvrdý) a tím vteřinovym to bylo celý namatlaný takže když mi ho nikdo utrhl na parkáči, tak pod ním zbyl nápis

No nevím, asi Tě nepotěším, ale mám dojem, že vteřinový lepidlo (kwalitní, ne z kauflandu za bůra) sundáš tak možná drátěným kotoučem ve flexe... Aneb řešil jsem to samý s nápisem AutoSteiger...ano, na bmw...
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Amigo

Re: hmmm taky problém

Příspěvek od Amigo » 25. 10. 2004 10:30

Tak a teď raďte já se toho snažim těmito šetrnými způsoby zbyvit už rok.[/quote]
No nevím, asi Tě nepotěším, ale mám dojem, že vteřinový lepidlo (kwalitní, ne z kauflandu za bůra) sundáš tak možná drátěným kotoučem ve flexe... Aneb řešil jsem to samý s nápisem AutoSteiger...ano, na bmw...[/quote]

hehe no to sem si myslel, proto to tam mam už rok kua, zkoušel sem všechny i ty nejhorší přípravky silnej toulen(etonmetonketon čistý) a nešlo to ničím dolu kua.

No tak to tam holt nechám a je to. :roll:

břečka

.

Příspěvek od břečka » 25. 10. 2004 14:53

Amigo píše:Předem bych se chtěl omluvit DCmu, že mu to tu zasírám, ale mam velice podobný problém a tak neci tvořit nový thead.

tak tam znova nalep 318 a je to :)

Amigo-nepřihlášen

hehe

Příspěvek od Amigo-nepřihlášen » 27. 10. 2004 07:34

hehe no jo tak tam lípnu 310i hehe

Odpovědět