Premyslim o bass tube do kufru,ale ta ma samozrejme vetsi vykon nez radio.. zesilovac atd. tam bastlit nechci..

Fx píše:Mam pocit, ze to nebude libovy audio, krabe, na boltec ti to asi moc foukat nebude.
Vis o nekom kdo mi to za ty ty 3K udela?Flery píše:de pres bas nebo subbas vyhybku utvorenou tlumivkou nebo tlumivkou + kondenzátorem připoit k zadním repro popřípadě připojit pouze na vystup zadních repro subwofer a na zbytek 2 rpepro popřípadě to dobastlit aby výsledek byl 4x4 ohmy pro rádio se 4 mi výstupy. já měl 40cm repro s dvojitym vinutím jako wofer a 4x2 repro napáchaných na výsledek 4 a 4 ohmy a v pohode jen si pamatuj ze tuby maj vetsinou 1x 4ohmy a pak kam tohle pripojit? je to trochu divny dat vyhybku a flaknout to k jednej vetvi z radia pres zesik je to ok![]()
doporuceni sezen radio s výstupem předzesilovace + zesilovac obcas se vobjevi za 1000 kč nejakej ok.
a nez tubu to radeji snad drevotriskovou bednu kterou udelas za 200. drevo rezou v obi, koberec a reprak doporucuju kouknout na www.conrad.cz
pokud das 3000 mas tam tohle udelany i se zesikem uvnitr bedny a je to na pohodu
dotazy?
proc by to nemoh vozit v kufru?Wolferine píše:mno ja jen bych dodal ze raveland teda neni nicmoc ale kdyz nejsou penize
edit:
a pokud mas edan tak zapomen ze to budes vozit v kufru....