Kdo poradi....
Kdo poradi....
Zdravim vsechny,potrebuju radu.Na sve E30 1.8 S M10 jsem vymenil olej puvodne tam byl nejaky No name 15W40 a ja jsem tam dal novy CASTROL GTX Magnatec 10W-40.A ted mi zacali "cvrlikat"ventyli v nizkych otackach a do kopce pri zatizeni!!Je to olejem
staci jen nastelovat ventyli a predstih.Dik Misel 
Ne pred tim to bylo v poho.A zacalo to az po vymene po ujeti cca 500 Km.Amigo píše:No ventili by se měli stejně seštelovat po každé druhé výměně oleje, což je 20 tisíc km. Takže zkus nejprve to jestli to pomůže. Jinak stalo se to hned po té výměně? Tedy dá se to nějak spojovat, nebo byl slabší náznak již před výměnou?
A použil si čistidlo
A použil jsi čistič, při výměně oleje. Když přecházíš na jiný olej, měl bys vyčistit při výměně takovou tou sragorou co se tam naleje a 15 minut se nechá motor nastartovaný. Pak to celé vypustíš a doléváš nový olej.
Hmm no zkusil bych nejdříf asi seštelovat ty ventily a uvidíš, ale neviděl bych to tak zle.
Hmm no zkusil bych nejdříf asi seštelovat ty ventily a uvidíš, ale neviděl bych to tak zle.
Re: A použil si čistidlo
Ne prave,ze jsem tam nic nelilAmigo píše:A použil jsi čistič, při výměně oleje. Když přecházíš na jiný olej, měl bys vyčistit při výměně takovou tou sragorou co se tam naleje a 15 minut se nechá motor nastartovaný. Pak to celé vypustíš a doléváš nový olej.
A před tím si jezdil porád na ten samý olej?
A před tím si jezdil porád na stejný olej? No zkus udělat ty ventily, je možné, že je to pouze tím, že ten nový olej má jiné vlastnosti, mělo by to pomoci.
Re: A před tím si jezdil porád na ten samý olej?
Nene ja to auto koupil,nevim co tam byl za olejAmigo píše:A před tím si jezdil porád na stejný olej? No zkus udělat ty ventily, je možné, že je to pouze tím, že ten nový olej má jiné vlastnosti, mělo by to pomoci.