bmw e36 compact 316i značky 3k1 0648 - krádež??
bmw e36 compact 316i značky 3k1 0648 - krádež??
Včera večer jsem cestou do teska potkal cigána jak leští tohle auto a byl mi podezřelý... tvrdil, že auto koupil za 170tis a že je to m3 byla to ale obyčejná jedna šestka potom za ním přišla nějak fetačka a pasák a nastoupili do auta..po chvilce se mně zeptal, jestli nemám cigaretu. Já se ho na to zeptal: Ty sis koupil auto za tolik prachů a nemáš na cigára? No a během deseti vteřin byl pryč...Auto bylo ve velmi pěkném stavu(nerad bych aby ho cigáni zničili), jestli je kradené a majitel mi dá vědět, můžu pomoc, pamatuji si jak vypadal a nejspíš vím odkud je...
ex 318is, 325e, 318is touring
325i lachssilber
325i lachssilber
- Dieter Bonrath
Trochu mimo, ale taky zajímavá story..
Jednou mi nabízel nějakej cikán s cernou e39 jesli nechci koupit zlato (pochopitelně se jednalo pouze o mosaz !) řekl jsem že ne a zavolal policii sledoval jsem ho 10 minut jel po měste červená nečervená, já jel i 150km/h on ještě rychlejc celou dobu jsem měl policajty na telefonu, když už jsem slyšel majáky, tak jsem ho ztratil. A poldové ho nechytli.. MĚL NĚMECKÉ ZNAČKY ZE STŘÍBRNÉHO MERCEDESA přitom řídil černou e39..
Jednou mi nabízel nějakej cikán s cernou e39 jesli nechci koupit zlato (pochopitelně se jednalo pouze o mosaz !) řekl jsem že ne a zavolal policii sledoval jsem ho 10 minut jel po měste červená nečervená, já jel i 150km/h on ještě rychlejc celou dobu jsem měl policajty na telefonu, když už jsem slyšel majáky, tak jsem ho ztratil. A poldové ho nechytli.. MĚL NĚMECKÉ ZNAČKY ZE STŘÍBRNÉHO MERCEDESA přitom řídil černou e39..

ex E30 318i, ex E30 318i M40 Touring..Mazel
e30 318i coupe schwarts[/b][/color]
http://sa-apl2.ckp.cz/overte-si-zda-ma- ... nne-ruceniDieter Bonrath píše:Podle ČKP je tato RZ vedena na vozidlo Volkswagen.
Mě to ukazuje, že je tam pojistka na VW i na BMW

ex E30 318i, ex E30 318i M40 Touring..Mazel
Toto se objevuje často. Důrazně varuju, bacha na ně.MartyE30 píše:Trochu mimo, ale taky zajímavá story..
Mají litveský, německý, francouzký značky. Stojí u silnice a mávají o život nebo otravujou na benzinkách. Buď chcou prodat zlato nebo abys jim natankoval apod.
Hodně často býval jeden na výpadovce na Rosice, volal sem policajty ale řekli, že o něm ví, není na jednom místě dost dlouho, navíc když nespáchá tr. čin, můžou ho akorát zkontrolovat.
Možná to byl stejnej, má stříbrnýho Mercedesa C220 okolo roku 95.

Sleeper status advocate
Tak to je v poslední době docela fenomén na českejch silnicích, tyhle očmoudla v oblecích a "luxusních" vozech (e39, starší mergly) co mávaj jak o život páč jim došel benzín i peníze a už maj leda tak akorát zlato
Stačí poslouchat dopravu na Impulsu, hlásej to tam skoro denně

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Jeden takový se pravidleně ukazuje na parkovišti Makra na Stodůlkách - stříbrný Mercedes cca kolem roku 2000 a v něm pán s tmavší pletí.
Předloni v prosinci ke mě přijel a ptal se kde tu je dálnice, pak za odměnu že jsem mu poradil že mi dá aspoň hodinky, pak kdybych mu za to aspoň dal kilo na benzin nebo radši dvě... a ať ti hodinky rychle schovám že to je čorka. Když jsem mu nedal nic, tak mi je vytrh z ruky a odjel.
Zahlídl jsem ho tam ještě i letos na jaře a vím stopro že to byl ten samej....asi tam bývá často, tak bacha..
Předloni v prosinci ke mě přijel a ptal se kde tu je dálnice, pak za odměnu že jsem mu poradil že mi dá aspoň hodinky, pak kdybych mu za to aspoň dal kilo na benzin nebo radši dvě... a ať ti hodinky rychle schovám že to je čorka. Když jsem mu nedal nic, tak mi je vytrh z ruky a odjel.
Zahlídl jsem ho tam ještě i letos na jaře a vím stopro že to byl ten samej....asi tam bývá často, tak bacha..
BMW 323i E36