Nářez
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
..
Tak Fido, schválně jsem si teď podle té motorky zapsal zrychlení..
když ujede 100m - 130km/h
200m - 180Km/h
300m - 210 km/h
400m - 230km/h
500m - 240km/h
600m - 250 km/h
1000m - 280 km/h
Sorry, ale ani e21 ani E46 M3 CSL, ani modena, ani ENZO, ani Koenig..
Možná kdyby se zrychlovalo od 230 výš, tak se nějáké auto chytne.. Ale do 200 kil ani prd..
když ujede 100m - 130km/h
200m - 180Km/h
300m - 210 km/h
400m - 230km/h
500m - 240km/h
600m - 250 km/h
1000m - 280 km/h
Sorry, ale ani e21 ani E46 M3 CSL, ani modena, ani ENZO, ani Koenig..
Možná kdyby se zrychlovalo od 230 výš, tak se nějáké auto chytne.. Ale do 200 kil ani prd..
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
..
Jasně, já tě v ŽÁDNÝM případě nechci shazovat, víš? Jen říkám, že většína mašin jezdí podobným tempem do 240 jako tahle. Mám na mysli mašiny od 600 výš. Třeba bandit 400 má 0-100 4.9, ale na 120 už 7,5 a 140 nějákejch 13, takže 0-100 sestřelí 325 jak hovno. 0-160 ho 325 pojede.. Protože jede jak píča furt..
No já jako motorkář taky nemusim vyhrávat za každou cenu.
Mám XJ-600, 73 PS a proti autu to jede jako kráva, ale když vletim do zatáčky kde je štěrk, mám jen dvě kola co mě držej na silnici. A nějaká spojka mě ve smyku nezachrání.
Většinou nechám plechovkáře jet, na dálnici mám max. 210km/h což jede dneska každej druhej trouba a v zatáčkách se zabiju jindy.
Takže tak

Mám XJ-600, 73 PS a proti autu to jede jako kráva, ale když vletim do zatáčky kde je štěrk, mám jen dvě kola co mě držej na silnici. A nějaká spojka mě ve smyku nezachrání.
Většinou nechám plechovkáře jet, na dálnici mám max. 210km/h což jede dneska každej druhej trouba a v zatáčkách se zabiju jindy.
Takže tak

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

Hmm... A tohle jim jako žerete? Konkrétně na tom druhým videu, jak míjí to auto, je na tachometru efektní záběr 254km/h. Video je sice blbý kvality ale i tak tam podle mě není víc jak 200. Je to prostě kravina - po pár sekundách jet 250. Dobře si vybavuju to video s 850i, tam to teda roztahoval na 300, ale to bylo skutečně důvěryhodné. Tohle je spíš trapné...
Odfoukne? Pokud vím, tak superbiky jsou konstruované tak, že to člověka ve vyšší rychlosti k motorce přitahuje. Jinak by se neudržel ani omylem. A nevím, co je za problém rychlost, znám týpka co jel na motorce 300km/h a žádnou vědu z toho nedělal. Nikoho, kdo by jel 300 autem neznám...Fido píše:No jasně, to bylo tak myšlený. Nicméně závěr je, že motorkáře vyblikat a objet lze, ať už díky výkonu, nebo díky tomu, že kdyby jel rychlejc tak ho to prostě odfoukne
No ja myslim ze krome padesatky, kterou jsem do kopce zatizenou dvema lidmi predbeh pesky se auto s zadnou motorkou jen tak nechyta na sprint...mozna tak jeste nejaka 125 nebo co je dalsi, ja se v motorkach nevyznam, nebot se jich bojim od doby kdy to se mnou hned pri premiere v roli spolujezdce zvednul ridic na zadni...
A hlavne taky motorky nemaj dvere

A hlavne taky motorky nemaj dvere

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
rotten
Říkal jsem, že na naháčích tě to odfoukne, musíš pořádně číst příspěvky.. Superbiky mají kapotáž, to je jasný.. Přečti si všechny příspěvky.. Tvůj kámoš je tachometrovejch
300, tak to máš tak realistic 260:-) Věř mi..
300, tak to máš tak realistic 260:-) Věř mi..
Noo..
Tak teda tvrzeni, ze te to pri 200kmh z motorky sfoukne je hodne prehnany. Sjed si na nejakym poradnym nahaci, kterej odpor vzduchu prepere a neni problem s nim kolem 200kmh jezdit-i kdyz to taha dozadu. Myslim treba XJR1300, Bandit 1200 ap. - ne nejaky prskolety jako Bandit 600F. Navic jizda na R1 bez kapotazi je velka sranda - motorka jde ochotneji na zadni a valit pres 220 opravdu neni zadny problem.
Jinak si myslim, ze odchylka o 40 kmh je dost prehnana - dobre - verim, ze kdyz Ninja 6r ukazuje treba 268 ze pojede jenom tech 250, ale rozhodne pochybuju, ze by treba R1 promerila o tolik - to je spis myslim jasny, ze by Kadett, kdyz ukazuje 254 promeril a jel tak 230kmh. Navic podle toho videa a odhadu rychlosti mijeni, bych rekl, ze ten Tranzit v 1. videu na konci, jede teda takovych 200kmh
Neni to treba merak teploty ve Farenheitech?
Na motorce se mi tohle nikdy nestalo
- a navic 254kmh na tachometru musi ta motorka dat v pohode a rychlejc nez Kadett.
KuaJA - E30, GS 500e,CBR 600F,YZF R1, Ninja ZX-6R
Jinak si myslim, ze odchylka o 40 kmh je dost prehnana - dobre - verim, ze kdyz Ninja 6r ukazuje treba 268 ze pojede jenom tech 250, ale rozhodne pochybuju, ze by treba R1 promerila o tolik - to je spis myslim jasny, ze by Kadett, kdyz ukazuje 254 promeril a jel tak 230kmh. Navic podle toho videa a odhadu rychlosti mijeni, bych rekl, ze ten Tranzit v 1. videu na konci, jede teda takovych 200kmh

Na motorce se mi tohle nikdy nestalo

- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
No ja takovyho typka znam a masiny si dava jedna radost...Rotten píše:Odfoukne? Pokud vím, tak superbiky jsou konstruované tak, že to člověka ve vyšší rychlosti k motorce přitahuje. Jinak by se neudržel ani omylem. A nevím, co je za problém rychlost, znám týpka co jel na motorce 300km/h a žádnou vědu z toho nedělal. Nikoho, kdo by jel 300 autem neznám...Fido píše:No jasně, to bylo tak myšlený. Nicméně závěr je, že motorkáře vyblikat a objet lze, ať už díky výkonu, nebo díky tomu, že kdyby jel rychlejc tak ho to prostě odfoukne
ale k tomu videu - mam taky takovej pocit, ze to tacho je nejaky divny.
318iS
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Re: Noo..
Dobře, já si prostě myslím, že na naháčích to jde do 200, ale jestli máš jiný názor, ok:-) . Ale s tou odchylkou, s tou teda nepovolím... Věř mi, vím co mluvím.. Kamarádi, co závodí, tak to zkoušeli na letišti. Na ninjách Hayabusách, cbr, vtr, R1.. Všechny mají takovouhle odchylku..KuaJa píše:Tak teda tvrzeni, ze te to pri 200kmh z motorky sfoukne je hodne prehnany. Sjed si na nejakym poradnym nahaci, kterej odpor vzduchu prepere a neni problem s nim kolem 200kmh jezdit-i kdyz to taha dozadu. Myslim treba XJR1300, Bandit 1200 ap. - ne nejaky prskolety jako Bandit 600F. Navic jizda na R1 bez kapotazi je velka sranda - motorka jde ochotneji na zadni a valit pres 220 opravdu neni zadny problem.
Na motorce se mi tohle nikdy nestalo- a navic 254kmh na tachometru musi ta motorka dat v pohode a rychlejc nez Kadett.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já měl Yamahu Fazer 600 rv.2003.Jel jsem na ní 210 a roztrhalo mi to rukávy na bundě.Žádná značková,vobyčejná zimní bunda,ale ať mi nikdo netvrdí,že tě to při dvou kilech nevodfoukne,jak hovno.Jezdil jsem 15minut mimo město,pořád pila a druhej den jsem nezvedl hrnek s čajem.Je to prostě nápor a autem tu motorku normálně utaháš.Nedá se to na ní vydržet dýl jak deset minut.Ale na rozjezd se o tom snad nemusí diskutovat.
No jednou mě kamoš svezl na GSX-R 600.Jel asi dvě kila (čuměl sem mu přes rameno) a i když to byl hukot dalo se to v pohodě vydržet.Oba jsme byli v tričkách.Tweety píše:Já měl Yamahu Fazer 600 rv.2003.Jel jsem na ní 210 a roztrhalo mi to rukávy na bundě.Žádná značková,vobyčejná zimní bunda,ale ať mi nikdo netvrdí,že tě to při dvou kilech nevodfoukne,jak hovno.Jezdil jsem 15minut mimo město,pořád pila a druhej den jsem nezvedl hrnek s čajem.Je to prostě nápor a autem tu motorku normálně utaháš.Nedá se to na ní vydržet dýl jak deset minut.Ale na rozjezd se o tom snad nemusí diskutovat.