Úroveň příspěvků v sekcích Prodám/Koupím

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Úroveň příspěvků v sekcích Prodám/Koupím

Příspěvek od Dan td » 17. 10. 2004 15:39

Nestačím se někdy divit reakcím v těchto sekcích. Lidi, kteří o uvedenou věc nemají zájem nebo nemají na prodej to, co dotyčný shání, musí neustále zasírat bazar poznámkama typu " to je hnusný/drahý/na hovno ", případně, " to neseženeš, to chci taky ", atd ... Vrcholem všeho je, když si někdo dá inzerát, že něco prodá a nějaká lama mu tam začne blejt, že teda taky něco prodá ...

Taky nevím, co to je za nový hit ( nejen tady, ale i třeba v Annonci ) kupovat auta, díly a podobný věci prostřednictvím SMS - můj názor je, že když chci něco za X tisíc koupit, tak mám na telefon - už mě nebaví SMS typu koupím to a to, zavolej, nemám kredit.

Sice je to tady veřejný fórum, ale někteří jedinci mají prostě pocit, že když neokomentují každý příspěvek, tak se asi zboří svět.

A to pomíjím inzeráty typu " byl by zájem o ... " a " asi prodám ... ". Autoři asi čekají, že jim někdo utrhne ruce a bude je prosit, aby mu to či ono prodali.

I kdyby tu někdo prodával zbořenou shnilou 318 za dva mega, je to jeho problém, pro případné rýpaly jsou tu SZ, maily, telefony, ICQ a nevím co ještě. Myslím tedy dostatek prostředků říct prodávajícímu svůj názor.

A ještě námět pro ty věčné komentátory - založte si v Pokecu téma třeba " to a to auto v bazaru je drahé " a ty můžete projevovat ty svoje moudra - jako třeba že už z fotek víte, že to bylo bouraný, žere to olej, nesvítí kontrolka dálkových a světýlko v kufru. Podobných odborníků se určitě přidá spousta, můžete tam vést velice fundované debaty.

Pokud jsem se někoho dotknul, tak ať se neuráží, ale muselo to ven :?
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 17. 10. 2004 15:59

podle me to prehanis
naopak myslim ze je dobry kdyz nekdo neco prodava a nekdo dalsi mu to okomentuje samozjreme pokud to bude v morlanich normach tak at klidne rekne co si o tom mysli
----------------------:)

And

Příspěvek od And » 17. 10. 2004 16:07

kdyz sem ja prodaval naky veci z E21 tak sem taky nevedel ze na E30 nejdou a sem rad ze to vim
a pokud nekdo shani kastli na E24 bez rzi nebo getriebesport prevodovku tak urcite taky oceni informaci ze to proste nesezene..
pokud nekdo neco kupuje nebop prodava tak ma zadat telefon nebo email pres kterej se to bude dal resit se zajemci a tady klidne muze pokracovat na ono tema diskuze a pokud by i ta diskuze nekomu vadila tak at si teda napise do inzeratu ze nechce aby to lidi komentovali ale nevim proc by to nekdo delal, kdyz uz nic jinyho tak aspon bude jeho nabidka porad aktualni a bude v podvedomi lidi coz je dobry

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 17. 10. 2004 16:19

dan ma samozrejme pravdu a to tvrdim i presto ze jsem sam "potrefena husa" :) (zender)
na druhou stranu bych se tim tolik nerozciloval pac kdyz podam inzerat kerej obsahuje veskere info o predmetu prodeje tak dalsi diskuze k tomu neni potreba a vse dalsi se vyridi se zajemcem individualne pres SZ a ve vyssich kruzich uzivatelu fora telefonicky. presne jak to pise Dan. tudiz prodavajici nadale nesleduje debaty pod inzeratem.
kdyz chce nekdo neco koupit tak se predpoklada ze kupec ma dostatek fin. prostredku i na jeden hovor :roll: kdyz si nekdo chce koupit auto a nema na telefon tak je to dobrej kaspar
a vubec uz me serete vy vymasteny debilkove s podesranajma kalhotama vase moudrost by se pohodlne vesla mezi kontakty na zapalovaci svicce :lol:
maucta

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 17. 10. 2004 16:23

Ande, ty si zrovna z těch, co maj nějakej názor na každej příspěvek... :roll:
E36 323i coupé

Bobo

Příspěvek od Bobo » 17. 10. 2004 16:33

A mě je to jedno :P
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 17. 10. 2004 16:48

And píše: a pokud nekdo shani getriebesport prevodovku tak urcite taky oceni informaci ze to proste nesezene..
a pokud by i ta diskuze nekomu vadila tak at si teda napise do inzeratu ze nechce aby to lidi komentovali ale nevim proc by to nekdo delal,
Pokud někdo shání sportšpajz, tak asi ví, že se neválí na každým rohu. Tudíž dle mého názoru informace, že jí nesežene, má nulovou hodnotu - zvlášť když nevíš, kdo ji třeba má ( znám víc lidí,co ji mají ).
A pokud sis všiml, už víc lidí píše k inzerátu větu " prosím zdržte se komentářů, které nejsou k tématu ", ovšem místní odborníci to prostě ignorují.

A teď jedna konkrétní - pokud napíšeš, že sedačky jsou hnusný/k zblití, tak v čem to prosím tě je hodnotná informace :evil: :?:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 10. 2004 18:23

Souhlas s Danem ale asi s tim nic nenadelame :cry: chytrolini jsou vsude :roll:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 17. 10. 2004 18:44

Pro mě za mě ať to lidi komentují - když někdo prodává auto za pajcku a je to popelnice a někdo (člen fora ne anonymní debil) se na to jede podívat, tak proč to nenapsat že je to popelnice? Ušetří někomu cestu a zklamání. A asi všichni víme že je tady pár expertů prodávajících popelnice.

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 17. 10. 2004 19:03

Souhlasím se svým jmenovcem.
Myslím, že to vůbec nepřehání.
Mě docela v poslední době trošilinku hnulo žlučí :roll: , ( teď si to trošku zaseru :twisted: ) jak si Čenda na poslední chvíli rozmyslel prodej své milované e30 a nějaký dva erudovaní lekařští diagnostici tam napsali, že je dementní - DC napsal: " Tomu řikam láska k autu" a "někdo" napsal: "Spíš demence" - někdo napsal, někdo přitakával - tak todle je podle mě docela zhovadilost a drzost.
Kdo stojí kůůrva wo takový komentáře.

Já např. rozepsal díly a najednou z toho mám 5 stránek, ve kterejch se nikdo nevyzná - na 2. straně mám fotku - pak se mě někdo ptá na fotku, protože je znechucen nic neřešícíma, nikam nevedoucíma kecama - podivá se na 1. a poslední stránku a ví hovno.
Na 1 z devadesáti stránek hodím emila, kdo se f tom má prohrabovat.

Takže to mě moc nebaví.
Skoro každej obchod je tak trošku woser - prodávající / kupující z kšeftování většinou nemaj radost ( mě to teda nečiní žádný potěšení - nejšťastnější bych byl, kdybych nemusel nic nakupovat nebo prodávat - chtěl bych jen jezdit :twisted: ) - prodávající, chce prodat za cenu, která aspoň trošku odpovídá nákladům vloženým a kupující chce zas nakoupit co nejlevněji - tyto dva subejkty by do toho měly vstupovat - nikdo jinej :!: :evil:
Stejně je to asi na hovno - historie se wopakuje - čecko už tady bylo, vzpomeňtě na aferu " mirisgate" :twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 17. 10. 2004 19:13

Mě taky občas štve že se k inzerátům vyjadřují lidi kteří chtějí jen kecat a to mi vadí :evil:
Život je jen náhoda .....

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 17. 10. 2004 19:28

Proste by se to melo zarazit - zadna moznost odpovedi - kdo ma zajem a chce se neco zeptat muze pouzit mail nebo SZ.

Pokud nekdo prodava popelnici nenbylo by nic jednodusiho nez napsat adminovi a ten by to mohl okomentovat.

Proste bych to kecalistum zarazil a hotovo.

And

Příspěvek od And » 17. 10. 2004 20:01

jasne ja mam akorat plnou hubu kecu a to priznavam ale na druhou stranu sme tady na diskuznim foru tak pokud se to nekomu nelibi tak at si da inzerat do annonce a bude mit klid

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 17. 10. 2004 20:11

opatření, který se dá použít se jmenuje black list

kdo bude mít nemístný kecy bude napsán na black list a když potom bude prudit dál, tak banán...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Venca.

Příspěvek od Venca. » 17. 10. 2004 20:19

DC píše:opatření, který se dá použít se jmenuje black list

... a když potom bude prudit dál, tak banán...
Jo? A jakej?
:twisted:

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 17. 10. 2004 21:02

Sem debil, poslal sem to jinam... :oops:
Naposledy upravil(a) Pawka G. dne 18. 10. 2004 02:44, celkem upraveno 1 x.
E36 323i coupé

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 17. 10. 2004 21:07

Venca. píše:

Jo? A jakej?
Chiquita né :)

admin jistě pochopí, usera to zajímat nemusí :lol:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Albert

Příspěvek od Albert » 18. 10. 2004 21:37

RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RedBaron » 19. 10. 2004 00:02

Už se to řešilo několikrát, tohle je v zásadě DISKUSNÍ FÓRUM, pokud chce někdo inzerát bez možnosti na něj reagovat, poslouží mu nejlépe annonce.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT

Venca.

Příspěvek od Venca. » 19. 10. 2004 00:33

DC píše:
Venca. píše:

Jo? A jakej?
Chiquita né :)

admin jistě pochopí, usera to zajímat nemusí :lol:
Hm.
Zablokuje přístup do fóra na určitý nickname.
Tak si udělá dotyčný registraci na jiný.

A může prudit dál. :twisted:

Odpovědět