Pribeh: Policie dokaze ocenit BMW

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Jirka325

Pribeh: Policie dokaze ocenit BMW

Příspěvek od Jirka325 » 11. 10. 2004 01:04

Jedu si tak po jedne nejmenovane silnici kde vetsinou radi meri po tom co jsem se rozloucil s Danem ktery si byl pro nejake autodily, vsude pro patecni den typicke kolony a zacpy, k tomu hnusny pocasi, no radost.
Po tom co jsem stravil v kolonach nekolik km umorneho popojizdeni jsem uz nejak rezignoval a kdyz jsem se mohl trochu rozjet, tak jsem se rozjel....prece ti policajti nebudou tady chytat jako vzdycky chytaj za rychlost kdyz je hnusne, prsi a je uz temer tma...no....byli :)
V patecnim provozu a na mokru nema smysl ani pro otrle povahy premyslet o ujizdeni hlidce, tak jsem tedy holt potupne zastavil a slusne vystupuju...
Dobry den, pane ridici, silnicni kontrola, prosim vase doklady a doklady k vozidlu
Dobry den, jasne, hned to bude (zacinam lovit kde ze je mam)
Jinak samozrejme merili jsme rychlost
Je mi to jasny (tvarim se provinile) tak kolik ?
83
Hmmm, to snad ani neni mozny, ja vim ze tu stavate, tak jsem se snazil krotit, vetsinou tu vzdycky jezdim padesat (chudak policista nemel ani tuseni, co se delo na tom samym miste den predtim v 1 h rano, kdyz DC chtel cestou z regionalu BMW klubu merit sily sprintem ze semaforu)
No jo, vy jste predjizdel autobus, asi vam smrdel...ja vas chapu. Kdyby jste jel do 70 kmh, tak vas ani nestavim
No to bude ono...on fakt dost kouril, tak jsem ho predjel abych to nemusel cuchat...a jak jako ze byste mi tolerovali 70 kdyz je tady 50 ?
No to tolerujeme na mistech kde nejsou vyslovene duvody jet pomalu 20 navic, to je bezny. Jen v blizkosti skol a skolek, nebo zastavek MHD a prechodu to netolerujeme, jen tam kde je padny duvod jet pomalu...
Coze ? To zni tak neuveritelne idealne, ze se mi tomu nechce verit. Jaktoze to jeste nevim ? To mi nikdo nikdy nerek, ani v autoskole, ani policajti...
No ale je to tak...

Tak sel mr. policajt zkontrolovat technickou a emise a rika
tak tady problem nebude, to mate vsechno v poradku...
No to je jasny, ja se o mazlicka staram...
je to videt, ten lak je puvodni ? Je to nadhera videt takhle klasicky auto v originalu, zadnej tuning, ten ja moc nemusim, pritahuje takovou divnou sortu lidi
No ja taky moc ne...tohle je jeden z nejklasictejsich modelu BMW, tak proc ho zneuctit tunou plastu a modrejch ledek...
Moje rec, je videt ze jste na klasicky veci, tak ze to mate tak hezky, tak to napisem za dve kilka ?
No, tak jo, stejne mam jen 250 v penezence...
Je, tak to ja vas nebudu obirat o prachy pred vikendem...necham vam to na udrzbu toho vaseho nadhernyho mazlika
Jeee, to jste zlatej, dekuju moc (zapaluju si cigo), kourite a nabizim policajtovi cigaro ?
No, kourim, ale zrovna mi dosly. tak jestli muzu...
Jasny, vite co, ono je lepsi kdyz jezdej udrzovany auta rychle, nez kdyz litaj rychle shnily sragory s brzdama a tlumicema pred smrti...
No to mate svatou pravdu, tady koukam ze asi vsechno v richtiku co ?
Samozrejme....zacina prednaska o novych brzdach a tlumicich o ulozeni naprav a jeho vlivu na jizdni vlastnosti, o jedinecnosti modelu 325 iS, o nesehnatelnem originalnim iS lizatku atd atd...

Po dlouhem rozhovoru vylezl jeho kolega a prej "mas neco na zapis ?"
Policajt se podiva znova na me, na auto a rika kolegovi NE...

Jeste chvili krafem o vsem moznym, policajt dostane samozrejme kontakt, kdyby nahodou potreboval nejaky autodily bla bla bla a loucim se poslednim dotazem...
Jeste se chci zeptat - je prestupek jezdit normalne na silnici dverma ?
Jak jako dverma ?
No jako smykem...
Neee, v pohode, maximalne kdyz vas uvidej policajti, tak vam asi daj dejchnout, ale kdyz to nikam nenasijete, tak neni za co vas postihnout...
Tak to je super...diky...jo a horet se asi nesmi co ?
Vy silenci do aut mate terminy...co je to horet ? To jako myslite palit gumy ?
Nooo...
To uz by se mohlo trestat jako nadmerny umyslny delani hluku, nebo jako vytrznost
Aha, ja si rikal....tak moc diky a mejte se....

Taky, hezkej vikend a at vam mazlicek slouzi...

No...tak asi takhle....fakt jsem to necekal, protoze preci jenom prekroceni o vic jak 30 kmh uz je snad ta nejvrchnejsi hranice...

Uz jsem se ho normalne chtel zeptat, jestli nezna nejakyho Simira z Plzne :)
Fakt kdyby takovyhle hodny a uznali policajti byli vsichni, nebylo by to krasny ?
Naposledy upravil(a) Jirka325 dne 12. 10. 2004 07:14, celkem upraveno 1 x.

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 11. 10. 2004 02:26

Trošku se mi zdá že je to pěkná krmka :lol: Ale je to možný, já sem vezl za Grand Voyagerem plaťák, na něm mazla, na 60ce na dálnici 93, pokuta 1000,-, když sem řekl ať to ani nepíše, že stvrzenku nepotřebuju, zeptal se mě ubožák jak to jako myslim...No jel sem rychlejc, pokuta je právem, kamarádíčkovat se s nima kvůli placce nebudu :evil:
E36 323i coupé

Iwan

Re: Pribeh: Policie dokaze ocenit BMW

Příspěvek od Iwan » 11. 10. 2004 05:55

Jeste chvili krafem o vsem moznym, policajt dostane samozrejme kontakt, kdyby nahodou potreboval nejaky autodily bla bla bla a loucim se poslednim dotazem...
Jeste se chci zeptat - je prestupek jezdit normalne na silnici dverma ?
Jak jako dverma ?
No jako smykem...
Neee, v pohode, maximalne kdyz vas uvidej policajti, tak vam asi daj dejchnout, ale kdyz to nikam nenasijete, tak neni za co vas postihnout...
Tak to je super...diky...jo a horet se asi nesmi co ?
Vy silenci do aut mate terminy...co je to horet ? To jako myslite palit gumy ?
Nooo...[/quote]

:twisted: 8) :twisted: :D :lol:
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 11. 10. 2004 06:43

ty sis to nahrával Jirko? 8)

to je blbý s tim hořením... :roll:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 11. 10. 2004 07:08

Hele Jirko a nevyměnili jste si telefoní čísla? vypadá to na lásku na první pohled :D :twisted:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Raon

Příspěvek od Raon » 11. 10. 2004 07:56

tak to me na Prujmyslovy chytli na tom samym miste akorat nadruhou stranu: Hned jak na me zamaval, tak ja se chytl za hlavu a zacal se smat jako, ze je mi to naprosto jasny a vidim policajt se taky smeje taky,tak uz sem vytusil, ze to bude OK. Otevru podavam mu doklady a rikam no tady sem vas necekal bych si dal bacha, vetsinou ste nadruhy strane - a on se jen smal a rika no jo tam uz sme davno provareny.. je to tak rok to snad byli ty samy ja jel taky tak 85kmh a rek mi ze do kila je to za malo nad kilo za vic a do 70 ani nestavej..
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 12. 10. 2004 04:38

DC píše:ty sis to nahrával Jirko? 8)

to je blbý s tim hořením... :roll:
No kousek rozhovoru bych mel mit i nahranej v telefonu :) se schvalne podivam, ale nevim jestli se veslo.
Fikux píše:Hele Jirko a nevyměnili jste si telefoní čísla? vypadá to na lásku na první pohled
Tak to nehrozi, na co ty hned nemyslis... :twisted: :wink:

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 12. 10. 2004 06:34

no tak kdyz ti udelal takovou radost tak bych odmaznul ty casovy a geograficky udaje... aby pak nemel naky radosti taky on :)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 12. 10. 2004 07:15

Blumen_071 píše:no tak kdyz ti udelal takovou radost tak bych odmaznul ty casovy a geograficky udaje... aby pak nemel naky radosti taky on :)
Spokojen ? Co bysme pro podporovani tve paranoiy neudelali :wink: :lol:

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 12. 10. 2004 15:36

Jirka325 píše:
Blumen_071 píše:no tak kdyz ti udelal takovou radost tak bych odmaznul ty casovy a geograficky udaje... aby pak nemel naky radosti taky on :)
:wink: uz si jen nezavazne brumlam :lol:

Fx

Příspěvek od Fx » 12. 10. 2004 16:03

Blumen_071 píše:
Jirka325 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ja nemuzu, tomu se rika nakaza :lol:
E39 535i sedan

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 12. 10. 2004 17:32

Fx píše:
Blumen_071 píše:
Jirka325 píše: Spokojen ? Co bysme pro podporovani tve paranoiy neudelali :wink: :lol:
řek bych pandemie :-)

ja si nezavazne broukam v praci pořád :-)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 12. 10. 2004 19:17

Lukas-e21 píše:
Fx píše:
Blumen_071 píše: :wink: uz si jen nezavazne brumlam :lol:
řek bych pandemie :-)

ja si nezavazne broukam v praci pořád :-)
ježiš marjá, Tak u Vás taky ?

já tim neustále provokuju taťku, kterej to sice nenávidí, ale už si párkrát taky řek brum :twisted:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Fx

Příspěvek od Fx » 12. 10. 2004 21:28

DC píše:ježiš marjá, Tak u Vás taky ?

já tim neustále provokuju taťku, kterej to sice nenávidí, ale už si párkrát taky řek brum :twisted:
Doufam, ze do pristiho srazu zas neco vymyslime, takovouhle lavinu jsem ani necekal...

Brum brum ty chodis do posilovnyyy? (pochopi jen jirka325 :twisted: )
E39 535i sedan

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 12. 10. 2004 21:45

Fx píše:Brum brum ty chodis do posilovnyyy? (pochopi jen jirka325 :twisted: )
Brum brum epidemie...uz jsem zkousel ve ctvrtek nakazit i BMW klub, ale mam na to moc slaby audio :twisted:

No do posilovny to je jasny neeee ? honem honem, zdrzujete ja chci karticku ja budu brecet....dverma....(necekane pochopi jen Voima Kůpra :lol: )

Odpovědět