Ta naše skvělá policie.
Ta naše skvělá policie.
Dneska jak jistě víte se hrálo Sparta Kladno.Bylo to na spartě která má kapacitu kolem 15000 lidí a bylo vyprodáno protože se každý chtěl kouknout na Jardu Jágrů. Jel jsem z Plzně projížděl kolem stadionu kde bylo beznadějně plno na parkovištích a tak ostatní co museli jet autem stáli různě na chodníku u hlavní a tak. Stojím na semaforu a koukám jak mezi autama chodí asi 10 policajtů a každýmu píšou bloček za parkování. Jel jsem dál a na druhý straně to samý. Celej rok nehnou prdelí a když je nějaká akce tak mají všichni pohotovost a makaj i v 8 večer.Měl jsem chuť zastvit a říct jim že jsou vylízaný idioti.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
ale to bys taky dostal blocek 
jinak jo cajti sou kreteni u nas na parkingu v noci taky obcas moralizujou ze tady neni vyhrazeny misto a kam ma kurva slusnej clovek zaparkovat kdyz se vrati vecer z prace a vsechny parkoviste poddimenzovany
ono je to daleko jednodussi nez nekoho chytat nebo neco resit
jinak jo cajti sou kreteni u nas na parkingu v noci taky obcas moralizujou ze tady neni vyhrazeny misto a kam ma kurva slusnej clovek zaparkovat kdyz se vrati vecer z prace a vsechny parkoviste poddimenzovany
ono je to daleko jednodussi nez nekoho chytat nebo neco resit
----------------------:)
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Možná i přes hubu pač jich tam bylo hodně. Ale co si tak jinýho může člověk říct.Hlavně ty chudáci co jim to patří.Přídou a celá řada pokutu.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
preju ti aby si taky dostal flastra az budes nekde chvilku stat kde podle zakona nesmisBlumen_071 píše:pokutovali opravnene? asi jo, ne?
takze at se jdou vysrat fotbalisti, hokejisti a hlavne jejich vymasteny "fanousci"
nakej trouba honi merunu po trave a clovek kerymu to je srdecne u prdele aby objel pul mesta pac letna je neproniknutelna...(sobotni pripad)
----------------------:)
Tohle byl hokej. Ta letná je na hovno to jo ale tady žádná zácpa nebyla jen stálo několik aut na chodníku.Nikomu nevadili.Ale pokutovat mohli.Jen mě udivilo že když mají něco dělat tak sedí a když jim příde do ruky tutovka že rozdají bločky tak jsou jak včeličky.Blumen_071 píše:pokutovali opravnene? asi jo, ne?
takze at se jdou vysrat fotbalisti, hokejisti a hlavne jejich vymasteny "fanousci"
nakej trouba honi merunu po trave a clovek kerymu to je srdecne u prdele aby objel pul mesta pac letna je neproniknutelna...(sobotni pripad)
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Blumen_071
- Blumen_071
no nevadili... na chodnik se proste nesmi tim je to jasny. ale souhlasim ze policie velice casto plytva energii spatnym smerem, napr. kazdy rano u prechodu u ZS.Herák píše:Tohle byl hokej. Ta letná je na hovno to jo ale tady žádná zácpa nebyla jen stálo několik aut na chodníku.Nikomu nevadili.Ale pokutovat mohli.Jen mě udivilo že když mají něco dělat tak sedí a když jim příde do ruky tutovka že rozdají bločky tak jsou jak včeličky.Blumen_071 píše:pokutovali opravnene? asi jo, ne?
a kdyz se And zminoval o chvilce stani tam kde to neni dovoleno... jak dlouho trva zapas?90minut? ovsem, chvilka je relativni pojem
muj predchozi prispevek byl pochopitelne pro Anda...
- Radek_750iA
a nepremyslel si nekdy i o tom, ze je tam treba poslal nadrizenej???And píše:blumene jasne muzes rict ze to je tvoje zodpovednost kdyz stojis nekde kde nemas musis pocitat s nasledky ale bavime se o tom ze kdyz nekdo ukradne imprezu tak policie nezajem ale jak nekdo zastavi nachodniku tak 110% nasazeni
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
To jsem měl na mysli.Ale přímo zákaz stání tam není.V týdnu když tam zastaví sem tam nějaký auto tak se nic neděje.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Blumen_071
hele s imprezou me to mrzi, ja bych si to asi hodil, zvlast kdybych to auto tomu zlodeji "predal" sledoval jsem to tema a videl i fotky z navratu a je mi jasny ze jsi s praci policie nespokojen jenze ono to asi neni jen tak... bud rad ze se vratilo aspon neco. mrkni na statistiky kolik aut se najde nebo se pripad aspon objasni...And píše:blumene jasne muzes rict ze to je tvoje zodpovednost kdyz stojis nekde kde nemas musis pocitat s nasledky ale bavime se o tom ze kdyz nekdo ukradne imprezu tak policie nezajem ale jak nekdo zastavi nachodniku tak 110% nasazeni
objasnit spatne parkovani... to je jak houska na krame
Ta Impreza je ted fakt prekerka, ale proste uz se stalo, to nema smysl komentovat. Jinak ale souhlasim s Blumenem, proste kdyz spachas prestupek, bud se k tomu musis postavit jako chlap, nebo jim ujet, nebo ja nevim
Ja na policajty nadavam z jedinyho duvodu - pri zastaveni me nikdy nebuzerovali, pokutu jsem v zivote dostal jenom parkrat a pravem... Ovsem: Kdyz po nich clovek neco potrebuje, na 95% se setka s nulovym vysledkem svyho snazeni... Viz. jak jsem nejaky zensky zachranil Sharana (bylo to pred necelym rokem, psal jsem to snad i tady na foru) - proste jsem u nej stal, klice mu trcely z dveri... nez prijeli policajti, trvalo to asi hodinu... a pritom mi operator rekl, ze u toho stat nemusim, ze tam budou hned... A a stanici maj 150 metru od toho mista. To je to, co me sere. Cloveku ukradnou auto, clovek ho s pomoci dalsich lidi najde (viz. Lukas-e21, jak imprezu nasel na jizni spojce) a policajti stejne delaj prd. Pak jsem na ne nastvanej, jenom je vidim na ulici...
A pritom za to ty konkretni lidi nemuzou, ale proste zatim jsem se setkal s timhle, a tak to pro me znamena jedine to, ze cela policie nam je napikacu.
Ja na policajty nadavam z jedinyho duvodu - pri zastaveni me nikdy nebuzerovali, pokutu jsem v zivote dostal jenom parkrat a pravem... Ovsem: Kdyz po nich clovek neco potrebuje, na 95% se setka s nulovym vysledkem svyho snazeni... Viz. jak jsem nejaky zensky zachranil Sharana (bylo to pred necelym rokem, psal jsem to snad i tady na foru) - proste jsem u nej stal, klice mu trcely z dveri... nez prijeli policajti, trvalo to asi hodinu... a pritom mi operator rekl, ze u toho stat nemusim, ze tam budou hned... A a stanici maj 150 metru od toho mista. To je to, co me sere. Cloveku ukradnou auto, clovek ho s pomoci dalsich lidi najde (viz. Lukas-e21, jak imprezu nasel na jizni spojce) a policajti stejne delaj prd. Pak jsem na ne nastvanej, jenom je vidim na ulici...
E39 535i sedan
- Blumen_071
blumen he stejnej nazor na tyhle sporty
, jinak vim co je tu mista a co teprve kdyz prijedete vecer a je nejakej ten blbouckej fotbalek, hokejicek nebo treba pouticka(matejska) o vikendu to je tak neco k ..........
grrrrrrrr lol a klo, este kdyz se pak nejaka bandicka takhel vraci a lamou zrcatka a podobne
grrrrrrrr lol a klo, este kdyz se pak nejaka bandicka takhel vraci a lamou zrcatka a podobne
E+5 
Souhlasim s Bumenem, takoveto sporty spolu s baletem a krasobruslenim jsou mi u prdele
Spravně když stavim kde nemam tak bud schytam pokutu nebo musim davat bacha a odjet dřiv anebo najit misto třeba na spartě o tři-čtyři ulice dal se da najit misto skoro vždy.
Jinak mistum kde se konaji takove to akce se snažim vyhnout kvůli vožralym hůlvatům kterym je jedno jestli vyhrali nebo prohrali, hlavně se vožrat jak dobytci, mit hubu dokořan a dělat problemy všem kolem
Spravně když stavim kde nemam tak bud schytam pokutu nebo musim davat bacha a odjet dřiv anebo najit misto třeba na spartě o tři-čtyři ulice dal se da najit misto skoro vždy.
Jinak mistum kde se konaji takove to akce se snažim vyhnout kvůli vožralym hůlvatům kterym je jedno jestli vyhrali nebo prohrali, hlavně se vožrat jak dobytci, mit hubu dokořan a dělat problemy všem kolem

- Blumen_071
i prumernej policajt ovlada gramatiku a nerek bych ze ty chudinkove tam na ty letny parkovat museli.And píše:ad nadrizeni - nesejde esi to vymyslel policajt nebo porucik ale de o princip. a i prumerne inteligentni policajt musi poznat esi nekde stojim jako curak z my libosti nebo protoze proste musim a jinak to nejde
a impreza byl jen priklad pro zobecneni
mimochodem asi i robocop by jednoduse videl "zaparkovany auto na chodniku" a vytah by blocek ale mozna by se nechalo zkusit dat za sterac fidorku a bengo si domysli ze "kdyz musis, tak musis"