Byl jsem druhy!!!
Byl jsem druhy!!!
Jel jsem si to takhle do Teska a na křižovatce se vedle mě postavila Mazda 323.Ten klasickej kulatější dvoudveř.Kecám s kámošem a když se rozjíždím tak koukam že si chce zazávodit tak jsem na to šlápl sice trochu později ale ne zase tak moc.Jenže pak to přišlo.Povedlo se mi prošlápnout hned 1 a už byl předemnou.Tak jsem se alespoň koukl jak se mu to pěkně cuká když řadí a hnal to za ním.Byl jsem sice kousek ale myslím že by vyhrál i regulérně.Tak jsem se ptal co se tam dávalo za motory prý to byl 2.0 16V a na to moje 1.8 M40 nejak nemá.Byl jsem zhýčkaný z výhry sprintů v Plešnici a už jsem zase v normalu.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: Byl jsem druhy!!!
buď spokojenej, zatímco ty si skončil na krásném druhém místě, tak borec s mazdou dojel předpodsledníHerák píše:Jel jsem si to takhle do Teska a na křižovatce se vedle mě postavila Mazda 323.Ten klasickej kulatější dvoudveř.Kecám s kámošem a když se rozjíždím tak koukam že si chce zazávodit tak jsem na to šlápl sice trochu později ale ne zase tak moc.Jenže pak to přišlo.Povedlo se mi prošlápnout hned 1 a už byl předemnou.Tak jsem se alespoň koukl jak se mu to pěkně cuká když řadí a hnal to za ním.Byl jsem sice kousek ale myslím že by vyhrál i regulérně.
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Moje stáj odkud čerpám se jmenuje BMW a o jinou nestojím.Leda Impreza nebo Supra a nebo nejaká taková brutalita.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: Byl jsem druhy!!!
Sorry za blbou poznámku, ale čekat, že s M40kou pojedeš 2.0 japončíka je naivitaHerák píše:Tak jsem se ptal co se tam dávalo za motory prý to byl 2.0 16V a na to moje 1.8 M40 nejak nemá.
Ikdyž jsi nemohl vědět co v tom má.
Jsem nikdy neměl bavoráky nijak extra rád. A tak když sme byli s kámošem a jeho Hondou Prelude 2.0i 136PS, tak jsme dali sprinta proti vonhnilýmu 318IS. Krásnej červenej placatej sporťák proti ehm rezavý popelnici, kterou řídil 35letej tatík a vzadu ještě seděl jeho 5-ti letej syn. Dal nás úplně nehorázně, snad o 30 metrů. A tehdy jsem začal E30-tky uznávat. Jo to byla kámošovo poslední Honda, došlo se k tomu, že motoricky to prostě nemá výkon a šlus. A já mám E30.
ale už to bylo jen vo auto, příště amíka dam 
tak si s Tebou Heráku můžu podat ruku
jinak jely proti sobě tyhle dvě mršky v barvách BMW
takovej malej race ve stylu křižovatka, pak ryk mocných 6tiválců a 180 tam bylo hnedle

tak si s Tebou Heráku můžu podat ruku
jinak jely proti sobě tyhle dvě mršky v barvách BMW
takovej malej race ve stylu křižovatka, pak ryk mocných 6tiválců a 180 tam bylo hnedle

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Jojo, spis exZizka, kdyz uz ma svetlo
Asi vzal moji mensi jizdu dverma pri najezdu z jizni spojky na prumyslovou jako vyzvu ke sprintu.
No, priste me das jo ? No musim uznat ze uz ses trochu zlepsil
Nebo to bylo tim ze bylo tentokrat sucho ?
Kazdopadne prejezd tech debilnich pruhu tam je fakt bomba...
Hele 180 ? ja radil petku, coz znamena jediny...200 tam bylo
A hadej co dneska ? Dneska me na tom samym miste chytli benga za rychlost...obvykle tam jezdim pomalu, protoze tam merej casto, nak jsem si to dneska neuvedomil, navic chcalo a byla uz skoro tma....a ono je to neodradilo....83 mi namerili....ale vyplati se mit auto v peknym stavu...pekne jsme pokecali, vyposlechl jsem si par obdivu, dali jsme si cigarko a neplatil jsem nic
Asi vzal moji mensi jizdu dverma pri najezdu z jizni spojky na prumyslovou jako vyzvu ke sprintu.
No, priste me das jo ? No musim uznat ze uz ses trochu zlepsil
Nebo to bylo tim ze bylo tentokrat sucho ?
Kazdopadne prejezd tech debilnich pruhu tam je fakt bomba...
Hele 180 ? ja radil petku, coz znamena jediny...200 tam bylo
A hadej co dneska ? Dneska me na tom samym miste chytli benga za rychlost...obvykle tam jezdim pomalu, protoze tam merej casto, nak jsem si to dneska neuvedomil, navic chcalo a byla uz skoro tma....a ono je to neodradilo....83 mi namerili....ale vyplati se mit auto v peknym stavu...pekne jsme pokecali, vyposlechl jsem si par obdivu, dali jsme si cigarko a neplatil jsem nic