Folie na auto (celkova i event. samolepky)
kdyz uz si kupuju 645i, tak si snad muzu rict, jakou ma mit barvu a ne pak na to blemcat nejakou folii, ne? 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Mám kontakt
Znám firmu, která to dělá velice dobře a za celkem slušnej peníz. Právě o tomhle přemýšlím taky kvůli úspoře financí. Mám tedy kabrio a za celé auto si řekli cca 10tis .. jasně že střecha a sloupky jsou přidají těch 5tis. ale pořád to ještě jde. Mají mraky různých odstínů a barev . A používají folie příme na to dělané. je to www.thecooldesign.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám kontakt
jeste se koukni na www.folienaauto.cz delame ted dve predvadecky a praxe asi 15 let . Pro Facecars jsem lepil ,ucil jsem je to .Neverhood píše:Znám firmu, která to dělá velice dobře a za celkem slušnej peníz. Právě o tomhle přemýšlím taky kvůli úspoře financí. Mám tedy kabrio a za celé auto si řekli cca 10tis .. jasně že střecha a sloupky jsou přidají těch 5tis. ale pořád to ještě jde. Mají mraky různých odstínů a barev . A používají folie příme na to dělané. je to www.thecooldesign.cz

kdyz se to tu resi, tak bych se zeptal, chcem taky nalepit folii na kapotu nebo na strechu, asi cernou carbon, nebo nejakej mat.. poradite jakyho vyrobce ?
btw. chteli by jsme to zkusit normalne s jarovou vodou a postupne vytlacovat tu vodu z pod folie aby se to chytlo, cos i o tom myslite? .) melo by to tak jit ne? 

Tel. : 725952979
-
folie se lepí na sucho. lepidlo umožňuje strhnutí a opětovné nalepení folie. u karbonu si dej pozor na tahání folie aby nevznikly "vlny" na motivu karbonu.Dzitro píše:kdyz se to tu resi, tak bych se zeptal, chcem taky nalepit folii na kapotu nebo na strechu, asi cernou carbon, nebo nejakej mat.. poradite jakyho vyrobce ?btw. chteli by jsme to zkusit normalne s jarovou vodou a postupne vytlacovat tu vodu z pod folie aby se to chytlo, cos i o tom myslite? .) melo by to tak jit ne?
podle me je to hnus...
vcera jsem potkal takovou e39 a i moje pani se nad tim pozastavila

vcera jsem potkal takovou e39 a i moje pani se nad tim pozastavila

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

na sucho jo? :/ sakra, je to slozity? .) stalo yb se neco kdybych to hodil pod tu jarovou vodu pro lepsi manipulaci?thinksonix píše:folie se lepí na sucho. lepidlo umožňuje strhnutí a opětovné nalepení folie. u karbonu si dej pozor na tahání folie aby nevznikly "vlny" na motivu karbonu.Dzitro píše:kdyz se to tu resi, tak bych se zeptal, chcem taky nalepit folii na kapotu nebo na strechu, asi cernou carbon, nebo nejakej mat.. poradite jakyho vyrobce ?btw. chteli by jsme to zkusit normalne s jarovou vodou a postupne vytlacovat tu vodu z pod folie aby se to chytlo, cos i o tom myslite? .) melo by to tak jit ne?

Tel. : 725952979
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
samo doma to fakt neuděláš,a jenom si skurvíš drahý materiál.byl jsem před lety na školení wrapingovejch německejch lektorů v praze,a i když jsem měl zkušenost s lepením bezpečnostních folií,běžných reklamních polepů aut i venkovní reklamy,do tohoto bych se nepustil. je potřeba zkušenost,fen s reostatem,absolutně bezprašný prostředí,a rovnou napoprvý to prostě i hodně šikovnej člověk hezky neudělá.Dzitro píše:na sucho jo? :/ sakra, je to slozity? .) stalo yb se neco kdybych to hodil pod tu jarovou vodu pro lepsi manipulaci?thinksonix píše:folie se lepí na sucho. lepidlo umožňuje strhnutí a opětovné nalepení folie. u karbonu si dej pozor na tahání folie aby nevznikly "vlny" na motivu karbonu.Dzitro píše:kdyz se to tu resi, tak bych se zeptal, chcem taky nalepit folii na kapotu nebo na strechu, asi cernou carbon, nebo nejakej mat.. poradite jakyho vyrobce ?btw. chteli by jsme to zkusit normalne s jarovou vodou a postupne vytlacovat tu vodu z pod folie aby se to chytlo, cos i o tom myslite? .) melo by to tak jit ne?
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jinak ,ta opravdová folie od kvalitní německé firmy má v sobě mikroperforace,takže ta bubliny fakt nedělá.cena od 800kčm.čtverec.avery ani 3m to tak dobře neuměj.viděl jsem obrázky celopolepenýho bugatti veirona, speciálně vyvynutou folií imitující chrom téměř dokonale.pro nějakýho šejka.cena i s prací 30tisíc ojro...
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz