No vyborne, tak jestli nekdo z Plzne by byl tak hodnej a byl ochoten se setkat s tvym fotrikem, tak mu prosim hod na nej cislo.Fx píše:Po fotrovi by to snad poslat slo, ted je snad na ceste do Plzne... Bude tam celej vikend, na Hracholusky jezdi na ryby, cestou do Plesnic jsme ho s Chipem dokonce potkali
Plešnice - pár hodin poté
Taaakze dekuji organizatorum, kteri se snazili a kooperovali, uz mam samolepky doma, a dokonce v mnozstvi, nastesti uz i vystrizene, takze by nemely utrpet defekt.
Tomu rikam servis, mate to u me
Jinak dneska mi nekdo z Vas psal, hadam ze Lucky, ale neb jsem dneska koupil novej telefon, tak se mi ta sms nekam zatoulala pri pretahavani dat ze staryho...
Psali jste ze pojedete pro nejaky Cabro pro Melicha, tak bych vam kdyztak pribalil nejaky dily pro Fleryho, takze kdo to psal, necht se mi prosim znova ozve, diky.
Jinak samozrejme gratulace pro Melicha k poradnymu autu, trabanta nech na zapaleni na dalsi sraz

Tomu rikam servis, mate to u me
Jinak dneska mi nekdo z Vas psal, hadam ze Lucky, ale neb jsem dneska koupil novej telefon, tak se mi ta sms nekam zatoulala pri pretahavani dat ze staryho...
Psali jste ze pojedete pro nejaky Cabro pro Melicha, tak bych vam kdyztak pribalil nejaky dily pro Fleryho, takze kdo to psal, necht se mi prosim znova ozve, diky.
Jinak samozrejme gratulace pro Melicha k poradnymu autu, trabanta nech na zapaleni na dalsi sraz