Soutěž v driftování - byl by zájem?
Drift
Video se jen trochu sestřihne a pak ho sem dame.Ale jsou to první pokusy takže asi nic moc.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Kdo vsechno teda DNESKA pojede? Mame takovej malej problem, Kebrdle ma kameru 120 km od Prahy na chalupe a druhou zatim nenasel... kdo ma kameru a muze dneska prijet, at se prihlasi. Ja jedu, ale musime si dat nekde sraz, at jedem pohromade. Ja bych tam asi netrefilRaon píše:urcite pojedu aspon jako cumil a dokumentarista
E39 535i sedan
muzu vzit digifotak(Sony) co umi filmovat - celkem slusne i se zvukem, pojedu taky s Pazoutem 206, ale driftovat nebudu. Mam stejnej problem jako FX taky nevim kde to je, tak napiste misto srazu popr tel cislo na nejakyho ucastnika, ktrej dokaze popsat kde se to nachazi...
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30tak beru zpet fotak neni domaRaon píše:muzu vzit digifotak(Sony) co umi filmovat - celkem slusne i se zvukem, pojedu taky s Pazoutem 206, ale driftovat nebudu. Mam stejnej problem jako FX taky nevim kde to je, tak napiste misto srazu popr tel cislo na nejakyho ucastnika, ktrej dokaze popsat kde se to nachazi...
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Ja budu mit volno az po 1900

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Nooo, takze pruzkum se nakonec i pres organizacni problemy a problemy meho debilniho mobilu se signalem tak nejak povedl, trochu jsme si pobloudili po okoli, nez jsme to vubec nasli, takze jsme ztratili spoustu casu a bylo pak nakonec uz skoro sero.
I presto jsem prezul alespon zadni kola a jal se zkoumat vlastnosti povrchu
Letiste by bylo bombovy, zvlaste oblouky jsou super, ale povrch je znacne zaplatovany a neni zcela rovny, takze se drift ponekud hur kontroluje a je to neprijemnej pocit.
Ale myslim ze na snehu se tento problem vyresi
tech krasnych oblouku, kde je i jak se vracet se musi vyuzit.
Po pruzkumu jsem si jeste jako spravny pruzkumnik chtel letiste podepsat, takze jsem si hodil par viteznych kolecek, ktere asi prilakaly spravce letiste, ktery byl nastesti v pohode, takze jsme hodili rec a pry by nemel byt velky problem tam neco zorganizovat, neb se tam organizuji napriklad sprinty americkych aut clubu uscars.cz
Akorat bude mozna horsi aby to bylo o vikendu, ale i to by se pry dalo zaridit.
Kontaky na spravu letiste samozrejme mame
plus jeste jsme dostali tip na letiste, kde by mela byt draha i lepsi, takze mozna nekdy vyrazime zase na pruzkum tam
A pak uz jen muzeme zacit planovat usporadani nejakeho podzimniho / zimniho driftovaciho srazu, v pripade vyhovujiciho povrchu a svolne spravy toho druheho letiste nemusi byt nutne zimni
I presto jsem prezul alespon zadni kola a jal se zkoumat vlastnosti povrchu
Letiste by bylo bombovy, zvlaste oblouky jsou super, ale povrch je znacne zaplatovany a neni zcela rovny, takze se drift ponekud hur kontroluje a je to neprijemnej pocit.
Ale myslim ze na snehu se tento problem vyresi
Po pruzkumu jsem si jeste jako spravny pruzkumnik chtel letiste podepsat, takze jsem si hodil par viteznych kolecek, ktere asi prilakaly spravce letiste, ktery byl nastesti v pohode, takze jsme hodili rec a pry by nemel byt velky problem tam neco zorganizovat, neb se tam organizuji napriklad sprinty americkych aut clubu uscars.cz
Akorat bude mozna horsi aby to bylo o vikendu, ale i to by se pry dalo zaridit.
Kontaky na spravu letiste samozrejme mame
A pak uz jen muzeme zacit planovat usporadani nejakeho podzimniho / zimniho driftovaciho srazu, v pripade vyhovujiciho povrchu a svolne spravy toho druheho letiste nemusi byt nutne zimni
- Night.chimera