POZOR!!!Na clubáka pod přezdívkou(ilegaltuner)

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
raubir.pepa

POZOR!!!Na clubáka pod přezdívkou(ilegaltuner)

Příspěvek od raubir.pepa » 07. 01. 2011 14:33

Nechtěl jsem to tady zveřejnovat,ale nedalo mi to.A Rád bych aby jste se dozvěděli o tom jaká je to vychcaná podvodnická svině tento clubák přezdívkou (ilegaltuner).
Tak asi před třemi měsíci jsem se dozvěděl,že tento clubák na webu prodává za celkem přijatelnou částku 55tis kč pěkné bmw cabrio e36 320i dovezené z Polska na polských papírech ,jelikož jsem měl delší dobu v plánu si toto bmw e36 v cabriu pořídit a zrovna se mi tohle bmw které prodával líbilo tak jsem ho kontaktoval jestli bmw ještě má protože inzerát kdy bmw bylo vloženo na webovou nejmenovanou stránku byl poměrně dost starý.No a on mi odpověděl,že bmw ještě má.Tak jsem ho poprosil aby mi o bmw napsal nějaké bližší info protože psal do inzérátu ,že je na autě ještě nějaká prace tak mě samozřejmě zajímalo co na tom je za práci a zda pujdou udělat cz papíry(přihlašení).On mi odpověděl ano cz papíry pujdou udělat bez problemu na každe stk a ,že na vozu jsou jen pouze kosmet.vady nic važného.Tak jsem se ho ještě slušně zeptal jestli by nebyla ještě možná nějaká dohoda na ceně a něco by mi neslevil na cestu na benzín protože jsem to měl k němu do (ČESKÉHO TĚŠÍNA)tam a zpět 1000km.Napsal mi,že 55tis kč je minimum za co to bmw muže nechat,že kdyby to prý rozebral a rozprodal po dílech tak,že tuto častku za díly dostane.A nebo mi navrhnul,že za 47tis kč bez alu kol stím ,že si přivezu svoje kola.Tak jsem nad tím važně uvažoval a po zvážení jsem se rozhodl,že proto druhý den pojedu,že si to bmw udělam,Ale předtím jsem mu ještě zavolal abych se ho ještě podrobnejš zeptal na ty udajné kosmet.vady které na autě jsou než proto pojedu 1000km.On mi teda do telefonu řekl,že nic vážnýho na voze není,že je to plně pojízdné apod. A na ty kosmet.vady jen ,že chybý nějaký plastíky a ,že jen menší škrabanečky na laku a el stahovaní střechy ,že je funkční ale jen ,že se tam musí sehnat nějakej pant a na zadní okenko slídu je třeba sehnat zip.Tak jsem si řekl ,že to jsou maličkosti ,že si tohle v klidku udělam.Dohodli jsme se tedy na druhý den,že si pro bmw přijedu .Tak tedy druhý den v 11hod dopoledne jsme se s kámošema proto vypravili ,když jsme byly zhruba v pulce cesty cca někde u brna tak mi (ilegaltuner) píše kde jsme už,že nám to nějak dlouho trvá.Já mu napsal nezlob se ,ale asi se zdržíme je to daleko a na dalnici je objíždka a je hrozné počasí (silný vítr a do toho dešt),že musíme jet opatrně.To bylo asi něco málo po 15:00hod .Na to on mi napsal at si pospíšíme,že nemá na to čas,že musí v 18:00 odjet a ,že už pak nebude k zastížení.Tak jsem si říkal to asi byla nějaka sranda .Tak jsem mu odepsal ,že se budem teda snažit přijet co nejdřiv ale ,že nevím jestli to do těch 18:00 stihnem.Prosím ho tedy at je tak Hodnej a počká na nás ,když už jedem takovou dálku.V pruběhu cesty takhle ješte několik smsek od něj kde jsme,že pospícha pryč.Říkam si pro sebe tak je on normální ?Den před tím když jsem mu volal a domluvili jsme se na druhy den ,že proto přijedu mi řekl,že ten druhý den má čas celý den tak,že mu je jedno v kolik si proto přijedu a najednou někam pospíchá ?musí odjet, bla bla bla?!No nic ...tak jsem honil kámoše který řidil a riskovali jsme rychlou jízdou aby jsme to kvuli panáčkovy do těch 18:00 stihli.Do Českeho Těšína jsme dojeli 17:30 takže o pul hodku dřív .Ještě než jsme vjízděli do Těšína volam mu kde se tam sejdem,že by bylo nejlepší aby pro nás někam přijel na benzínu k supermarketu apod. ON ,že teda u kauflandu tak jsme tam přijeli myslel jsem,že už tam bude čekat on nikde tak mu volam a on,že za chvilku přijede at počkáme.Přijel za 20min .Říkám si No dobrý tak on někam pospíchá a ještě si přijede za 20min :roll: Tak jsme jeli společně k jeho garaži tam mi říká tak si to rychle prohlídni abych mohl jet ,že fakt pospíchá bla bla bla.Arogatní namyšlenej člověk,že to konec.! No tak mi to tam nastartoval vyjel stím z garaže na plac kde byla tma jak v prdely do toho silně pršelo lampa nic moc nesvítila takže celá prohlídka probíhala tak nějak za světla mobilního telefonu.Co jsem viděl ...Interier chybý drobné plasty,škrabanečky laku,houpájící otačky na motoru,motorový prostor nejde otevřít z duvodu prasklého lanka.V 18:00 jeho kamoši co tam sním byly říkají tak co už musíme jet.Tak on jedte napřed já to rychle vyřídim.Po té mi říká Několikrát za sebou tak co chceš to nebo ne?Prohlížej rychle já musím jet pryč.!Po zvažovaní a natláku (ilegaltunera) jsem se rozhodl,že to teda risknu a bmw si odvezu když už jsem jel takou dalku proto.Ještě mě ujištoval ,že jsou na autě jen kosmet.vady drobnosti nic co by se za pár kaček nedalo udělat.Tak jsem to koupil tedy stím,že jsem mu věřil a,že to bude ok.Dal jsem mu tedy 47tis kč a ještě si řekl 1tis kč za benzín co prý udajně než jsme přijeli natankoval do bmw.Do bmw tedy skočil muj kamarád a jel stím po vlastní ose.Po ani né 100km už tam nebyl benzín za 1000kč tak se muselo zajet na benzínku kde jsme natankovali plnou nádrž.Těd ta sranda. auto nám na benzínce po zhasnutí motoru už nešlo nastartovat tak jsme ho zkoušeli roztlačovat a vše možný bez uspěchu nechtělo nastartovat a tak jsme na to co stím v ten moment bylo nepřišli.Svítili kontrolky točilo to ale nestartovalo.duvod tedy neznámý jelikož nešla ani otevřít kapota aby jsme se mohli podívat do motorového prostoru.Nezbylo nám nic jineho než to odtahnout 400km na laně. mezitím jsme si s kámošema zašli dát na benzínku nějaké občertsvení stím ,že zavolám (ilegaltunera) jestli neví co stím je.Samozřejmě,že ten hajzl měl vyplí telefon zkoušel jsem to několikrát a nic (volaný učastník dočasně nedostupný).Tak jsem čekal hodinu jestli si nezapne tel nic.Po vychladnutí motoru to už natočilo v pohodě.Po dalších asi 200km už zase nebyl benzín .Říkal jsem si ,že by to tak žralo tak jsem kouknul pod auto byla prasklá hadička u nádrže proto taková spotřeba.Nakonec se nám to do Teplic nějak podařilo dopravit. Druhy den jsem se jel do garaže na cabrio podívat celej natěšenej.No řeknu Vám když jsem to vytahl na světlo tak jsem se zděsil.Auto téměř na celolak,zjištěná spousta závad které mi ten hajzl ani neřekl,spousta věcí chyběla.Tak mu hned volam ten to nezvedá.Pišu mu,že mu to přivezu zpátky neodpovídá.Druhý den mi napsal smsku,že jsem podepsal smlouvu,že s technickým stavem souhlasim a,že za skrytý zavady neručí tak,že co chci řešit.Měl jsem si to prý lépe prohlídnout.Tak mu píšu ano to jsem měl ale nechtěl jsem ho zdržovat když tak strašně pospíchal a navíc nebylo kde si to pořádně prohlídnout a věřil jsem mu,že stav odpovídá jeho slovum a,že jedná ferově to tak,ale nebylo.Napsal mi,že ho to nezajímá.Napsal jsem mu at vratí nějaký prachy aspon zpátky,že to auto nemá rozhodně tu cenu co jsem mu zaplatil.
Navíc jsem zjistil,že v Polskem techničáku nejsou zapsané veškere udaje o voze tím padem příhlašení nezle udělal.Nebo lze ,ale je to komplikovanejší a člověk si také za to musí pěkně zaplatit.Nemít hodně dobrého známeho který mi stímto problemem pomohl tak ty cz papíry nemám do těd .Myslím si,že to byl duvod proč se (ilegaltuner) bmw zbavoval.Nemohl na to udělat cz papíry.
Tak to je celej muj příběh.Já vím romám to je a dá to práci než to celý přečtete ,ale rád bych aby jste se dozvěděli pravdu jak to popravdě bylo kdyby jste slyšeli o mě nějaký drby.
Protože jsem se doslechl,že (ilegaltuner) o mě jak malej kluk rozhlašuje na určitých clubech kde je prý za "borce" nějaké flámy,že jsem koupil jen za 47tis kč bmw v celkem pěkném stavu a,že si jdu stěžovat ,že je to vrak apod.a,že mi všechno o autě řekl. Podle něj jsem to prý koupil za pusinku :roll: :lol: Muže být rád,že já hlupák jsem mu naletěl a dal mu za to těch 47tis!
Dokonce prý zveřejnuje někde i moje osobní udaje ze smlouvy s mojí fotografii kterou někde našel aby prý si na mě všichni dali pozor když budu chtít od někoho něco koupit....
Nechápu o co mu jde.Ještě ze mě dělá ,že já jsem ta svině to snad není možný co to na tom světě je za lidi.To je k plači :(
Nechtěl jsem to tady vubec zveřejnovat a chtěl jsem si to nechat pro sebe,ale když on o mě jde psát hovna .........
Udělejte si sami svuj obrázek...

PS: (ilegaltunere) jestli zjistim ty malej smrade,že někde zveřejnuješ moje osobní udaje ze smlouvy s mojí fotografii .podávám ihned na tebe trestné oznánemí na PČR.
nezapomen na to,že já mam tež tvé osobní udaje ty hajzle!
Naposledy upravil(a) raubir.pepa dne 07. 01. 2011 16:45, celkem upraveno 2 x.

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 07. 01. 2011 14:56

nechci tady psat že za to mužeš sam ale to ti už je asi jasne, maš vyjet rano když to maš daleko, vše zkontrolovat předem, chtit detailni fota a detailni popis problemů a pak taky byt připraven odjet s prazdnou, pokud někdo je arogantni tak se otočim a odejdu protože při problemu natuty bude průser

zveřejňovani osobnich udajů myslim že je trestne pravnici tady to snad potvrdi
Obrázek

Fuseon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuseon » 07. 01. 2011 15:06

Chlape vela zdaru pri repase auta, toto sa bohuzial stava dost casto, ja som cabro kupoval na poli za brutalneho dazda, no dopadol som lepsie, dalo sa mu verit.

PS : dik za vystrahu
A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit

pan.Stach

Příspěvek od pan.Stach » 07. 01. 2011 15:10

jsem fakt rád, že sem lidi píšete tyhle příběhy, člověk se aspon utvrdí v tom, že věřit se nedá nikomu a vrátí ho to do reality české republiky
jinak přeju at se to co nejdříve vyřeší :roll:
Zas to nachvilku jezdí....
330d

Fuseon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuseon » 07. 01. 2011 15:10

A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 07. 01. 2011 15:18

Tak to je taky pěkná story...takovejch lidí je bohužel stále ještě dost...

Jinak odkaz nefunguje, skoro asi nikdo tu nebude mít account na VW klubu.

Raději jsi měl jet pro něco do DE...

pochlub se co si koupil, ukaž nějakou fotku. Nadruhou stranu za 47tis...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

pan.Stach

Příspěvek od pan.Stach » 07. 01. 2011 15:22

na videu to auto vypadá moc pěkně....ale realita...jak řikaš asi trošku jinde :roll:
330d

Fuseon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuseon » 07. 01. 2011 15:24

pouzil som HLEDAT a nasiel som toto :
http://ilegaltuner.rajce.idnes.cz/E36_320i_cabrio/

e36-320i-cabrio-60000kc-bez-kol-50tis-foto-t82934.html

myslim ze ta cena je taka normalna vo vztahu k fotkam a videu

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 07. 01. 2011 15:26

No hele při pohledu na to video, je jasné, že za 55 z čehož 8 jsou kola, to musí bejt hrozná vrána... :roll:

Za tyhle peníze jsou tu e30ky v kabriu a to ještě nicmoc :?

Pravda je, že za ty peníze to je fakt pecka, ale pokud člověk takhle jedná při prodeji a už jen to, že to auto je na netu dlouho, tak to o něčem svědčí...

Jinak pokud se nepletu, tak i kdyby měl ve smlouvě že za skryté závady neručí, tak je na omylu. Na závady ručí prodávající ze zákona půl roku (někdo právem znalý to učitě potvrdí pokud se nepletu)...
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 01. 2011 15:31

Story dlouhá a popravdě moc nechápu, proč jsi to za těch podmínek kupoval. Já bych se asi otočil na patě nebo holt investoval těch pár stovek do penzionu a prohlídl si to druhej den.

Zavařenec: Pokud má ve smlouvě napsáno, že se auto prodává "jak stojí a leží," tak neručí vůbec za nic. Prostě kupující to auto přebere tak, jak je, a tak mu taky za ty prachy zůstane.
E39 535i sedan

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 07. 01. 2011 15:39

Fx píše: Zavařenec: Pokud má ve smlouvě napsáno, že se auto prodává "jak stojí a leží," tak neručí vůbec za nic. Prostě kupující to auto přebere tak, jak je, a tak mu taky za ty prachy zůstane.
O tom vim.... tahle fráze je známá. Ale někdo mi řikal že pokud tam je že prodávající neručí za skryté závady, tak je to prej smůla a ručí pořád, což je dáno zákonem...
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 01. 2011 15:41

No ono je otázka, co je napsáno ve smlouvě, a jak to tady autor tématu vykládá. To nevíme ani jeden :)
E39 535i sedan

pan.Stach

Příspěvek od pan.Stach » 07. 01. 2011 15:48

jojo tak nějak by to mělo bejt... tak jako ruzny čekarny a neručení za věci, pokud se pletu mě někdo opravte prosím, nemuže se člověk podpisem vzdát svých práv
330d

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 07. 01. 2011 15:54

Prostě jednoduchá situace. Hoch si chtěl udělat radost že si koupí e36 v kábru v mpaketu za luxusní cenu a všichni mu budou závidět, on si jí doladí, hodí tam m50b25 a má krásný autíčko...

potom narazil na nervózního prodejce (což mluví samo o sobě) a taky na to hodně spoléhal, když už jsi jel 500km a dalších 500 pojedeš zpět, tak honem honem, chceš to vole ??? Mám tady zástup lidí co na to čekaj tak makej...musim jet (třeba) stavět barák a kecy kecy kecy...

To že si vypnul telefon a dělá že nic to už je věc druhá. Měl by se k tomu trošku postavit a nebo tě ubezpečit, že to co se stalo, je pouze tvoje věc...

(což by i mohla - nikdy nevíš co se stane cestou za rohem když odjedeš).

Já když jsem cestou zjistil (ve 22h večer při +3°C) že to auto netopí tak jsem měl taky celkem radost :lol:
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

marty87

Příspěvek od marty87 » 07. 01. 2011 16:07

Taky nevím, proč jej kupoval. Každý svého štěstí strůjcem.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 07. 01. 2011 16:33

marty87 píše:Taky nevím, proč jej kupoval. Každý svého štěstí strůjcem.
Taky si nad tím drbu hlavu proč to sem vůbec napsal. Je jasné, že když si to auto pořádně neprohlídl v noci a koupil ho, dalo se předpokládat, že neuvídí všechny nedostatky vozu. Prodejce chybu neudělal. To že prodával auto v takovém stavu v jakém bylo nemění nic na tom, že si to auto při koupi neprohlídnu... Měl jsi možnost si to auto prohlídnout (byť za špatných podmínek, které jsis navíc ztížil ty sám svojí nepřipraveností), tak ale nevidím důvod proč svojí chybu házet na někoho jinýho. Nic proti tobě nemám, ale tohle je fakt už trochu uhozený. Chápu že to auto třeba nemohl prodat a finanční tíseň ho nutila vůz prodat a zárověň měl v plánu jinou aktivitu zrovna v tu dobu, kdy ty jsi měl přijel.. Taky bych v jeho kůži tlačil na pilu ať to buď bereš nebo necháš bejt. Snad jedu koupit auto, tak si naplánuju cestu tak, abych tam byl co nejdřív a nepřijel tam v noci za deště bez baterky.. Sorry, ale to je pěkná kokotina už jen z toho důvodu, že ty jsi ten, kdo si měl ohlídat skutečný stav vozu a vše řádně prohlédnout a přesvědšit se sám na vlastní kůži. Že přijedeš o půlnoci za deště bez baterky je jen a jen tvoje blbost a že auto si prohlédneš "přes mobil" jentak na oko je taky hloupost. Je možná podraz od prodejce, že ti do telefonátu skryl vadu houpání volnoběhu nicméně když už jsi tam přijel, tak jsi s tím mohl počítat že odjedeš s prázdnou. Na 90% se vsadím, že jsi dostal výplatu a nutně jsi potřeboval koupit nějaký cabro tak jsi sáhl po tom nejlevnějším a nejhezčím co jsi viděl, bohužel v takovém zápalu jsi už neměl tolik energie přemýšlet nad tím, v jakém stavu vůz je. Prostě a jednoduše ukvapený a zbytečný kup. Pokud vidím, když prodejce tlačí na pilu a to razantním způsobem, radějí si dám pozor a kup nemusí proběhnout.

Je to můj názor, ale pláčeš na špatném hrobě a to zcela zbytečně a to díky jen tvé vlastní nepozornosti a zbrklosti.

Snad mě neukamenujete 8)

Radek_750iA

Příspěvek od Radek_750iA » 07. 01. 2011 16:34

nevim proc mam ten pocit, ze jsi nekde psal jaky jsi obchodnik, prodavajicim do inzeratu jak je to drahy a jak to neprodaj atd. co jsem koukal tak z 91 prispevku jich je spouuusta zmeneno na "smazat" divne :wink: jestli se pletu..tak se omlouvam, ale myslim, ze ne :D

este edit:

prevato z jednoho fora :lol:
Text je od raubire....

zdravím.Na tom cabriu jsou nějaké vady laku,Nefunkční střecha z duvodu rozebraní mechanismu na el.stahovaní takže jde jen manuálně ,ale šlo by to zase dát dohromady,jsou skoro už sjeté pneu,je třeba tam dát jiné lanko na otvíraní kapoty ,ale to mám k tomu,zadní (slída) okno tam není ale mám ho také k tomu stačí sehnat jezdec na zip,nutno vyčistit volnoběžní ventil popřípadě klapku kolísají otáčky a je třeba bud vyměnit cívku možná nějaké teplotní čidlo při zahřatí motoru už nenastartuje jen když zase vychladne a nebo to bude nějaká vadná hadice podtlaku asi nějaká maličkost.Lepší by bylo dát do auta origo filtr něž sportovní,a chybý přední ledvinky masky a nějaký plastíky a menší trhaneček ve švu řidičovy sedačky lze lehce opravit,A není tam řemen na klimu,tak 10tis kč když se do toho ještě zainvestuje tak máte pěkné a jedinečné bmw za pár kaček,..Bmw je na Čistopise čili má nové cz doklady s novou Technickou kontrolou .Vyšlo mě to celkem na 70tis kč tak jak je těd. Prodávám ho za 50tis čili na tom tratím 20tis kč o ceně už nesmlouvám.
Snad nemusím podotýkat,že tyto bmw v M-packetu a plné výbavě se v letě prodavají 100-130tis kč.
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 07. 01. 2011 16:36

ja ?

Radek_750iA

Příspěvek od Radek_750iA » 07. 01. 2011 16:38

nn...raubir pepa :wink:
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 07. 01. 2011 16:40

Už jsem se lekl že to bylo mířený na mě :lol: Asi nemám čisté svědomí.

Odpovědět