Tak asi před třemi měsíci jsem se dozvěděl,že tento clubák na webu prodává za celkem přijatelnou částku 55tis kč pěkné bmw cabrio e36 320i dovezené z Polska na polských papírech ,jelikož jsem měl delší dobu v plánu si toto bmw e36 v cabriu pořídit a zrovna se mi tohle bmw které prodával líbilo tak jsem ho kontaktoval jestli bmw ještě má protože inzerát kdy bmw bylo vloženo na webovou nejmenovanou stránku byl poměrně dost starý.No a on mi odpověděl,že bmw ještě má.Tak jsem ho poprosil aby mi o bmw napsal nějaké bližší info protože psal do inzérátu ,že je na autě ještě nějaká prace tak mě samozřejmě zajímalo co na tom je za práci a zda pujdou udělat cz papíry(přihlašení).On mi odpověděl ano cz papíry pujdou udělat bez problemu na každe stk a ,že na vozu jsou jen pouze kosmet.vady nic važného.Tak jsem se ho ještě slušně zeptal jestli by nebyla ještě možná nějaká dohoda na ceně a něco by mi neslevil na cestu na benzín protože jsem to měl k němu do (ČESKÉHO TĚŠÍNA)tam a zpět 1000km.Napsal mi,že 55tis kč je minimum za co to bmw muže nechat,že kdyby to prý rozebral a rozprodal po dílech tak,že tuto častku za díly dostane.A nebo mi navrhnul,že za 47tis kč bez alu kol stím ,že si přivezu svoje kola.Tak jsem nad tím važně uvažoval a po zvážení jsem se rozhodl,že proto druhý den pojedu,že si to bmw udělam,Ale předtím jsem mu ještě zavolal abych se ho ještě podrobnejš zeptal na ty udajné kosmet.vady které na autě jsou než proto pojedu 1000km.On mi teda do telefonu řekl,že nic vážnýho na voze není,že je to plně pojízdné apod. A na ty kosmet.vady jen ,že chybý nějaký plastíky a ,že jen menší škrabanečky na laku a el stahovaní střechy ,že je funkční ale jen ,že se tam musí sehnat nějakej pant a na zadní okenko slídu je třeba sehnat zip.Tak jsem si řekl ,že to jsou maličkosti ,že si tohle v klidku udělam.Dohodli jsme se tedy na druhý den,že si pro bmw přijedu .Tak tedy druhý den v 11hod dopoledne jsme se s kámošema proto vypravili ,když jsme byly zhruba v pulce cesty cca někde u brna tak mi (ilegaltuner) píše kde jsme už,že nám to nějak dlouho trvá.Já mu napsal nezlob se ,ale asi se zdržíme je to daleko a na dalnici je objíždka a je hrozné počasí (silný vítr a do toho dešt),že musíme jet opatrně.To bylo asi něco málo po 15:00hod .Na to on mi napsal at si pospíšíme,že nemá na to čas,že musí v 18:00 odjet a ,že už pak nebude k zastížení.Tak jsem si říkal to asi byla nějaka sranda .Tak jsem mu odepsal ,že se budem teda snažit přijet co nejdřiv ale ,že nevím jestli to do těch 18:00 stihnem.Prosím ho tedy at je tak Hodnej a počká na nás ,když už jedem takovou dálku.V pruběhu cesty takhle ješte několik smsek od něj kde jsme,že pospícha pryč.Říkam si pro sebe tak je on normální ?Den před tím když jsem mu volal a domluvili jsme se na druhy den ,že proto přijedu mi řekl,že ten druhý den má čas celý den tak,že mu je jedno v kolik si proto přijedu a najednou někam pospíchá ?musí odjet, bla bla bla?!No nic ...tak jsem honil kámoše který řidil a riskovali jsme rychlou jízdou aby jsme to kvuli panáčkovy do těch 18:00 stihli.Do Českeho Těšína jsme dojeli 17:30 takže o pul hodku dřív .Ještě než jsme vjízděli do Těšína volam mu kde se tam sejdem,že by bylo nejlepší aby pro nás někam přijel na benzínu k supermarketu apod. ON ,že teda u kauflandu tak jsme tam přijeli myslel jsem,že už tam bude čekat on nikde tak mu volam a on,že za chvilku přijede at počkáme.Přijel za 20min .Říkám si No dobrý tak on někam pospíchá a ještě si přijede za 20min

Navíc jsem zjistil,že v Polskem techničáku nejsou zapsané veškere udaje o voze tím padem příhlašení nezle udělal.Nebo lze ,ale je to komplikovanejší a člověk si také za to musí pěkně zaplatit.Nemít hodně dobrého známeho který mi stímto problemem pomohl tak ty cz papíry nemám do těd .Myslím si,že to byl duvod proč se (ilegaltuner) bmw zbavoval.Nemohl na to udělat cz papíry.
Tak to je celej muj příběh.Já vím romám to je a dá to práci než to celý přečtete ,ale rád bych aby jste se dozvěděli pravdu jak to popravdě bylo kdyby jste slyšeli o mě nějaký drby.
Protože jsem se doslechl,že (ilegaltuner) o mě jak malej kluk rozhlašuje na určitých clubech kde je prý za "borce" nějaké flámy,že jsem koupil jen za 47tis kč bmw v celkem pěkném stavu a,že si jdu stěžovat ,že je to vrak apod.a,že mi všechno o autě řekl. Podle něj jsem to prý koupil za pusinku

Dokonce prý zveřejnuje někde i moje osobní udaje ze smlouvy s mojí fotografii kterou někde našel aby prý si na mě všichni dali pozor když budu chtít od někoho něco koupit....
Nechápu o co mu jde.Ještě ze mě dělá ,že já jsem ta svině to snad není možný co to na tom světě je za lidi.To je k plači

Nechtěl jsem to tady vubec zveřejnovat a chtěl jsem si to nechat pro sebe,ale když on o mě jde psát hovna .........
Udělejte si sami svuj obrázek...
PS: (ilegaltunere) jestli zjistim ty malej smrade,že někde zveřejnuješ moje osobní udaje ze smlouvy s mojí fotografii .podávám ihned na tebe trestné oznánemí na PČR.
nezapomen na to,že já mam tež tvé osobní udaje ty hajzle!