Autolékárničky, nevyhazujte staré, pošlete do Keni!
Autolékárničky, nevyhazujte staré, pošlete do Keni!
Pro ty co ještě nevyhodili svou starou lékarničku do koše zasílám následující odkaz na organizaci, sbírá lékárničky pro ITIBO v Keni.
http://www.adra.cz/adra/cz/sber-autolekarnicek/
a kdo ještě novou výbavu nemá, tak tady je zajímavá nabídka na nové lékarny dle nové vyhlášky platné od 1.1.2011
http://www.slevmistr.cz/sleva/autolekarnicky-steriwund
a kdo ještě novou výbavu nemá, tak tady je zajímavá nabídka na nové lékarny dle nové vyhlášky platné od 1.1.2011
...

Naco vyhazovat? Koupil jsem jednu novou, vybrabčím kritické věci co kontrolujou a hodím to do starší dobré lékarničky.. Policajti v prvním případě uvidí obrovský nápis dle nové vyhlášky a v druhém případě jim ukážu ty nesmysli navíc co hledaj
A mám dvě za cenu jedné a to se vyplatí 
P.S. Černoši jsou stejně přemnožený.... akorát by tam z toho vytvořili bordel... neznaj odpadkové koše a podobné vymoženosti a stelou vše kolem sebe...

P.S. Černoši jsou stejně přemnožený.... akorát by tam z toho vytvořili bordel... neznaj odpadkové koše a podobné vymoženosti a stelou vše kolem sebe...

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Re: Autolékárničky, nevyhazujte staré, pošlete do Keni!
V tomhle aktivní určitě nebudu.Zdrahy píše:Pro ty co ještě nevyhodili svou starou lékarničku do koše zasílám následující odkaz na organizaci, sbírá lékárničky pro ITIBO v Keni.
Lékarnička bude sloužit dál, naskenovaný barevný papír se zaklínadly a zatavením do igelitu stačí.
--
Spíš bych se rád účastníl akce "Jeden občan - jedna rána do čumáku politika, ktarý tyhle blbosti odhlasoval".
Nebudou prej na jaře prachy na opravy silnic.
Kde jsou?
Má je Kapsch a jiní.
Za co?
Za hovadiny, mýtný systém a další srágory.
Armáda musela snížit počty některé plovoucí techniky. Projeví se to při záplavách a podobných mimořádkách.
Kde ty prachy jsou?
Budou se již popáté od změny režimu modifikovat stupnice hodností, dál se drží v majetku rozpadající se objekty, hlídané bezpečnostními agenturami bývalých pupíků genštábu a MO.
A tak bych mohl jít po resortech až k pitomý kultuře, kde ten pitomec se třema náušnicema vysolil známýmu půl milionu za sáňky s dekou a baterkou.
.
Tak tak.... něco jako pošlete peníze na pomoc na Haiti nebo co to bylo...
a kdy nám pošle něco Haiti ? Když ani nevědí kde ČR je...
kdyby raději lidí posílali prachy na opravu silnic, který jsou v děsnym stavu...
Kdo jste jel nedávno po starý Kolínský ?
kdyby raději lidí posílali prachy na opravu silnic, který jsou v děsnym stavu...

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Já jsem někde zaslech že starý autolékárničky se dají použít i ve psích útulcích, ale když jsem do jednoho psal tak mi odepsali že je nechtějí, nevíte o tom někdo něco?
Ať se nikdo nezlobí, ale psům bych pomoh radši..
Ať se nikdo nezlobí, ale psům bych pomoh radši..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Dušan M10B18
Re: Autolékárničky, nevyhazujte staré, pošlete do Keni!
+1 ... a klidně bych je bil i těma lékarničkama, aby k něčemu bylyVenca píše:Spíš bych se rád účastníl akce "Jeden občan - jedna rána do čumáku politika, ktarý tyhle blbosti odhlasoval".
...

- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Sis nevšiml, že nám sem za odměnu poslali Haiťany, takový ty móre gádžo.Zavarenec píše:Tak tak.... něco jako pošlete peníze na pomoc na Haiti nebo co to bylo...
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://special.novinky.cz/files/letak-do-auta.pdfFusion píše:Nemá někdo ten povinnej pamflet ke stažení a výtisku?
nikomu nic neposílejte, už z principu sem jí hodil do koše rsp. z 12ti služebních aut
jsou to lidé jako my tak nevím proč by jim měla NEVYHOVUJÍCÍ lékárnička sloužit a nám ne? nezlobte se, ale je to drzost největšího kalibru
jsou to lidé jako my tak nevím proč by jim měla NEVYHOVUJÍCÍ lékárnička sloužit a nám ne? nezlobte se, ale je to drzost největšího kalibru

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Pak to má v té republice nějak vypadat, když si čtu tady ty příspěvky tak musím konstatovat, že si skutečně zasloužíme tu vládu která nám v Praze "vládne". A nezapomeňte až vás soused požádá o pomoc pořádně ho seřvat a vrazit mu kudlu do zad jak bude odcházet, není přece důležité abychom se měli dobře všichni a pomáhali si jak je to přirozené, ale abychom se měli dobře jen MY, potažmo JÁ jenom JÁ a ještě nesmíme zapomenout kontrolovat všechny kolem sebe, krást a řádně si závidět. Ostuda. 

taky mě to dost poděsilo, hlavně s tím hodit je do koše, mě jsou k hovnu, budu je tak jako tak vyhazovat a když vím, že někde mužou někomu ještě posloužit, tak je právě proto hodím do koše a ještě je určitě nějak znehodnotím, aby už sloužit nemohly? nejsem žadnej zelenej nebo milovník lidí nebo zvířat, ale i kdybych to měl dát nějaké té kočce do útulku nebo v krajním případě poslat někam do zahranicí, tak mi zůstane aspoň ten "dobrej pocit" že jsem pomohl někomu kdo si už sám nepomůže, z jakýhokoliv důvodu 

Zas to nachvilku jezdí....
330d
330d
-
na celé lékárničkové estrádě se akorád tak nabalí výrobci lékárniček a prodejci od kterých je koupíme my, pak organizátoři humanitárních akcí (ano je to charita nicméně zadarmo ani kuře nehrabe a za vším sou prachy) no a hlavně, a to je nejdůležitější, dopravci, ono dostat tam ty lékárničky do Keňi nebude vůůbec levná záležitost, a ted všichni bůůů 

E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
-