Chci to zkusit tady: http://www.streetpro.cz. Ale zatím jsem to nijak nepoptávalMíšánek píše: tak potom prosím napiš kde jsi si to nechal dělat a jak jsi spokojený. Dík
Zimni radovanky 2010/11
- Night.chimera
hele podekuj tem blbum co nam jeli do kolejiste a zustali tam vyset jeden osobak a o kousek autobus proto sme nemohli jezdit DP je v tom nevine to blbci netusej ze tam nejsou panely ale jen betonovy prazce na kterejch jsou kolejezahy píše:zimni radovanky si uzivam paradne,dnes nejezdily tramvaje do řep,takže jsem sel z motola do řep v v chumelenici pesky,rad si to nekdy zopakuji,dekuji DP
miluju lidi co nadavaj na DP aniz by vedely duvod proc nejedem

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- dvermanapred
to je bomba venku.. konečně je winterkára naplno využita..
dnešní radovánky na chodovských kruháčích neměli chybu, škoda jen, že tam překážej všichni.. Myslel jsem, že to bude naprd bez svoru, ale je to téměř stejný..
Doufám, že všichni ti co dnes jezdili jak posraný, zaparkovali svá auta a zítra je na silnici nepotkám.
dnešní radovánky na chodovských kruháčích neměli chybu, škoda jen, že tam překážej všichni.. Myslel jsem, že to bude naprd bez svoru, ale je to téměř stejný..
Doufám, že všichni ti co dnes jezdili jak posraný, zaparkovali svá auta a zítra je na silnici nepotkám.

venku je to super, a stále padá, přijed si sem zablbnout, hlavní tah od jihlavy je prázdný, všichni kempujou na vysočině 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
...
sakra zavist. vsichni si uzivaji a ja to musim mit zrovna ted rozkuchany auto
btw. dvermanapred ma dobrej podpis, taky bych se tam podepsal 

e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
ok,ja beru ze lidi,kolikrat znemozni provoz tramvaji,cestou do prace je spoustu blbu co prekazi na kolejich,ale za hodinu nenasadili ani nahradni busy?jindy byvaji pohotovejsi,a prece za sluzby kterou platim a ona se neuskutecni,bych mohl byt snad trochu rozcilenyNight.chimera píše:hele podekuj tem blbum co nam jeli do kolejiste a zustali tam vyset jeden osobak a o kousek autobus proto sme nemohli jezdit DP je v tom nevine to blbci netusej ze tam nejsou panely ale jen betonovy prazce na kterejch jsou kolejezahy píše:zimni radovanky si uzivam paradne,dnes nejezdily tramvaje do řep,takže jsem sel z motola do řep v v chumelenici pesky,rad si to nekdy zopakuji,dekuji DP
miluju lidi co nadavaj na DP aniz by vedely duvod proc nejedem

PS:delas u DP?
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
Moje slova... dneska jsem si celkem zanadával, aneb jet na bílé rovné silnici 30 mě hodně ubijí... a Chodovský kruhák je fajnej, taky jsem zakroužildvermanapred píše:to je bomba venku.. konečně je winterkára naplno využita..

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky