Jde o férové jednání, ano, beru to jako vzácnost

Jedná se o to, že stavím sedana na M-technic II a na inzerát mi odpověděl uživatel "kuchy":
profile,mode,viewprofile,u,9806.html
Na to, kolik má příspěvků a jak dlouho je zaregistrovaný, mě překvapil, přes mé předsudky, svým férovým jednáním.
Situace vznikla tak, že mi nabídnul M-Technic II prahy i s bokama za cenu 1.000,-Kč a na dotaz, jestli by mě to poslal poštou, mi odpověděl že ano. Chtěl jsem fotku, tu mi řekl že nemá, tak jsem se ho asi čtyřikrát zeptal podle popisu, jestli je to ono, co sháním a po několika ujištění, se bez fotky domluvilo poslání na dobírku (jsem nedůvěřivý, tím spíš z výše popsaných důvodů-jinak bych hned poslal peníze předem na účet).
Samozřejmě mi došel balík s prahy M-technic I..

Tak jsem si říkal, další tisícovky, co budou v něčem v garáži ležet..
Tak jsem "kuchy-ho" hned co skončil výpadek fóra informoval o tom, co mě poslal..

Ale spletl jsem se, naopak napsal: ať pošlu zpět, zaplatí i poštu (1000,- + cca 400,- pošta), nechce se hádat a nikoho odrbávat..
Děkuji mu tímto za tohle jednání, prahy pošlu zpět

Sám se snažím s lidma jednat férově a vždycky mne příjemně překvapí a udělá radost podobná situace. Bohužel mám kolem sebe známé, co na podobných fórech zasílají lidem věci, co na daný typ nesedí a rozhodně nemají zájem to řešit, protože o tom od začátku ví...