Zapomenutá nálepka emisí
Zapomenutá nálepka emisí
Čau čau
Před cca dvouma tejdnama jsem byl na technický,ale až dneska jsem si všimnul,že mi technik na emisích zapoměl nalepit zelenou nálepku.
V emisní knížce to zapsaný mám,že auto prošlo a na papírech z stk,kde jsou naměřený hodnoty je taky potvrzený,že prošlo.
Otázka zní,jestli když si dojedu na STK,ukážu jim ony papíry,mi tam tu samolepku dolepěj?
A jestli musím jet na tu samou stanici?Byl sem cca 30km od nás,protože tam bylo skoro o 600,- levnějš,než tady.Hnát se mi tam znovu moc nechce.
Nebo to nechat bejt a doufat že až mě zastavěj orgáni,nějak to uhraju.
Dík za odp.
Před cca dvouma tejdnama jsem byl na technický,ale až dneska jsem si všimnul,že mi technik na emisích zapoměl nalepit zelenou nálepku.
V emisní knížce to zapsaný mám,že auto prošlo a na papírech z stk,kde jsou naměřený hodnoty je taky potvrzený,že prošlo.
Otázka zní,jestli když si dojedu na STK,ukážu jim ony papíry,mi tam tu samolepku dolepěj?
A jestli musím jet na tu samou stanici?Byl sem cca 30km od nás,protože tam bylo skoro o 600,- levnějš,než tady.Hnát se mi tam znovu moc nechce.
Dík za odp.
Re: Zapomenutá nálepka emisí
Na to bych nesázel..Teddy píše:Čau čau
Být tebou jedu na tu stanici a s žádným prosíkem jestli by byli tak laskavý a mohli ti dát novou známku.. ale nasraně tam udělat čoro moro, zavolat si vedoucího stanice, seřvat ho jakýho tam zaměstnává debila že ti nedal známku atd.

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
hmmm, typicky priklad uvazovani "pana neomilneho"...Albert píše:Být tebou jedu na tu stanici a s žádným prosíkem jestli by byli tak laskavý a mohli ti dát novou známku.. ale nasraně tam udělat čoro moro, zavolat si vedoucího stanice, seřvat ho jakýho tam zaměstnává debila že ti nedal známku atd.

zajel bych na STK, slusne jim rekl co se stalo a na 99% by me slusne dali novou znamku. I kdyz udelali chybu neni duvod se k nim chovat jako hulvat.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Nejsem pan NEOMYLNÝ, ale bohužel moje dosavadní zkušenost je taková, že ať se to týká jednání s úřadama, stk, reklamování věcí atd. atd., že když je člověk trochu nepříjemnej, tak ti spíš vyhovějí než když je slušně o něco prosíš a oni jsou v pozici že pro tebe vlastně dělají nějakou laskavost..Vasa píše:hmmm, typicky priklad uvazovani "pana neomilneho"...Albert píše:Být tebou jedu na tu stanici a s žádným prosíkem jestli by byli tak laskavý a mohli ti dát novou známku.. ale nasraně tam udělat čoro moro, zavolat si vedoucího stanice, seřvat ho jakýho tam zaměstnává debila že ti nedal známku atd.
zajel bych na STK, slusne jim rekl co se stalo a na 99% by me slusne dali novou znamku. I kdyz udelali chybu neni duvod se k nim chovat jako hulvat.
Samozřejmě slušnost by měla být na prvním místě, ale mě při mojí povaze by nasralo už jen to, že kvůli cizí chybě musím jet oněch 30km na stk a zpět znova..
Doufám, že teď už dostatečně vysvětleno a pochopeno jak jsem to myslel..

e28 525i, e83 X3
Taky mám převážně negativní zkušenosti s úřady, bankami či různými kšeftaři apod., při jednání s nimi jsem obezřetnej až skoro podezíravej, vše kontroluju a můžu říct, že se to jen vyplatí.Albert píše:Nejsem pan NEOMYLNÝ, ale bohužel moje dosavadní zkušenost je taková, že ať se to týká jednání s úřadama, stk, reklamování věcí atd. atd., že když je člověk trochu nepříjemnej, tak ti spíš vyhovějí než když je slušně o něco prosíš a oni jsou v pozici že pro tebe vlastně dělají nějakou laskavost..
Samozřejmě slušnost by měla být na prvním místě, ale mě při mojí povaze by nasralo už jen to, že kvůli cizí chybě musím jet oněch 30km na stk a zpět znova..
Doufám, že teď už dostatečně vysvětleno a pochopeno jak jsem to myslel..
V tomhle případě by ovšem mohla být hustota namístě tehdy, pokud by nedali známku a při bezprostředním upozornění hned obratem měli ještě kecy.
To se ale nestalo, zjistil to po 14 dnech tak proč teď hrotit.
.
- MattyX
naposled co sem byl někde na stk (taky už to je nějakej měsic) tak za vystavení nové známky chtějí 30kč/ks , pokud mas protokol o emisich a i o stk nevidim jedinej duvod proc bys to nemel dostatDan td píše:Pokud máš papíry z STK i kartičku, jel bych na nejbližší STK a řekl, že mi ji někdo sloupl. Budou chtít maximálně pár korun za známku, pokud nebude zadarmo.
Furt lepší dát jim třeba 50,- za známku, než s tím strávit půl dne a projet tři kila v benzínu.

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
- Kuba318ie30