Kombík V Praze
Kombík V Praze
Zdravím chlapi, v Praze stojí v Kutnohörský v bazaru stříbrný touring, tak se chci poptat jestli o tom někdo z Vás něco neví? Na tipcars už je přes půl roku, tak je mi to nějaky podežřelý. Předem děkuji!!!!
Re: Kombík V Praze
Jestli je to ten bazar bmw u Krotila, tak bych se tam nejdřív zajel podívat. Je fakt, že ceny tam nejsou nejnižší, ale co se aut týče, tak by mohli bejt v pořádku. Spíš si myslim, že kupujcího co si chce koupit E30 přemluvěj na novější model, kterejch ta maj víc a jsou přirozeně i o něco dražší. Jinak auta co jsem tam viděl tak vždycky byly moc pěkný.David píše:Zdravím chlapi, v Praze stojí v Kutnohörský v bazaru stříbrný touring, tak se chci poptat jestli o tom někdo z Vás něco neví? Na tipcars už je přes půl roku, tak je mi to nějaky podežřelý. Předem děkuji!!!!![]()
![]()
![]()
-
Návštěvník
Kombík v Praze
Tak jestli to je bazar s BMW to přesně nevím, ale je to v Kutnohorský ulici, jelikož nejsem z Prahy, tak nevím, cena je 50tis, a je tam už od ledna. Cena je zajímavá, tak se ptám jestli to má cenu tam jet.
Kombík v Praze
Zřejmě víš kde to je, tak nevíš o něm něco?

Re: Kombík v Praze
jen sem ho viděl za plotem, když sem projížděl okolo.. takže bohuželDavid píše:Zřejmě víš kde to je, tak nevíš o něm něco?![]()
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
No podle toho, co mi popisoval Raon i co jsem u Krotila videl, tak bych o tech peknejch a dobrejch autech pochyboval, dokud se nepodivam na konkretni kousek. Kdyz jsem jeste shanel E36, tak jsem tam videl do 150k pet kusu, z toho jeden kompakt. Jedinej ten kompakt byl docela peknej co do stavu, ale ja kompakta nechtel a nechci. A Raon mi popisoval, jak se tam byli podivat na nejakou E36 a byla svarena z vic aut... Takze i u Krotila bacha na vec... 
E39 535i sedan
-
Návštěvník