Live For Speed S2 demo!!!
- petas.kejdz
- člen E30.cz
a co prepisovani zakladnich aut? nebo nejake nove trate?petas.kejdz píše:není otevřená víc modifikacím ?? ty si o tý hře asi moc neschánel a nehledal vid.. je to míst xrt a xrg a xrr a parametry si muzes zmenit stáhnutím tweaku ( tam si nastavíš počet válců obsah a zemníš výkon a krouták + váhu atd tad ... ) vše se dá stáhnout z lfsmods.com
Ja tu hru hral uz za dob S1 a s verzi S2 jsem hned koupil licenci, tak se klidni
- petas.kejdz
- člen E30.cz
neboj já sem v klidu, máš editor? tak trate si muzes upravit, a jaký přepisování aut myslíš.. zmenu vlastností ? tu máš v základu, zmenu výkonu ?? v oflajnu muzes pouzit tweak, a pokud myslíš jenom textury tak to je skoro stejne primitivní.. dle me je to nejpeckovější simulator..Ada_CZ píše:a co prepisovani zakladnich aut? nebo nejake nove trate?petas.kejdz píše:není otevřená víc modifikacím ?? ty si o tý hře asi moc neschánel a nehledal vid.. je to míst xrt a xrg a xrr a parametry si muzes zmenit stáhnutím tweaku ( tam si nastavíš počet válců obsah a zemníš výkon a krouták + váhu atd tad ... ) vše se dá stáhnout z lfsmods.com
Ja tu hru hral uz za dob S1 a s verzi S2 jsem hned koupil licenci, tak se klidni
- petas.kejdz
- člen E30.cz
petas.kejdz píše:neboj já sem v klidu, máš editor? tak trate si muzes upravit, a jaký přepisování aut myslíš.. zmenu vlastností ? tu máš v základu, zmenu výkonu ?? v oflajnu muzes pouzit tweak, a pokud myslíš jenom textury tak to je skoro stejne primitivní.. dle me je to nejpeckovější simulator..Ada_CZ píše:a co prepisovani zakladnich aut? nebo nejake nove trate?petas.kejdz píše:není otevřená víc modifikacím ?? ty si o tý hře asi moc neschánel a nehledal vid.. je to míst xrt a xrg a xrr a parametry si muzes zmenit stáhnutím tweaku ( tam si nastavíš počet válců obsah a zemníš výkon a krouták + váhu atd tad ... ) vše se dá stáhnout z lfsmods.com
i kola na tříce se daj změnit

serte na meneni kol. Vespod to stejne porad bude XRG tak jak ho naprogramovali vyvojari
.
ARMAN: No ono 80tkm je tam celkem hned. Kdyz jsem byl mladsi tak jsem hodne jezdil ruzny ligy a tak to dost naskakuje. Ted uz je to spis rekreacni
Jinak aby se mohlo zucastnit co nejvic lidi tak bych dal par zavodu i v DEMU.
My ostatni licencovani
si pak muzem zajezdit v S2 

ARMAN: No ono 80tkm je tam celkem hned. Kdyz jsem byl mladsi tak jsem hodne jezdil ruzny ligy a tak to dost naskakuje. Ted uz je to spis rekreacni

Jinak aby se mohlo zucastnit co nejvic lidi tak bych dal par zavodu i v DEMU.
My ostatni licencovani