Málo lidí!!! Plešnice
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Málo lidí!!! Plešnice
Copak vas chce jet jen 31???
http://plesnice.aktualne.cz/
viewtopic.php?t=7776&postdays=0&postorder=asc&start=0
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no řeklo se že je to pro členy klubu takže pokaď chceš jako někdo kdo sem přispíva přijed mam dojem že to je nissan co máš ne? já tam budu mít taky i primeruScimitar píše:Já bych jel ale jako obvykle není čím...

ps mam další trofei Honda prelude 2,0i 16 V 150 PS asi si bude zase muset někdo vystavit novej ridicak

ps kdo z 325i si mě dá

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
včera sme to řešili u hranatýho stolu a Lucky 325i už to sem měl dát takže co vim jáHanis píše:Flery už je nějaká mapa a časovej rozvrch nebo aspoň čas kdy to začíná? Je tu hafo příspěvků a nějak jsem to nenašel
9-11 příjezd
11-12 představení (obdoba rally představovaček)
12-13:30 slalom
13:30-14:30 měření radarem
14:30 -17:00 sprinty v kategoriích
17:00-17:30 vyhlášení výsledků
17:30 - ?? volné sprinty
a dále zábava až do tý doby kdo tam bude...
ps:mam dojem že si to pamatuju dobře

spanilka neni možná protože místní silnice je 3 a 2 km vždy od místa konání rovnou vyustená na hlavní tah na Plzen - Rozvadov
mapka bude taky ale jak rikam Plesnice u Plzně ofic název plešnice to najdete směr z PLzně na stříbro - Rozvadov cca 15 km za Plzní
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Lucky 325i to tam pojede vyfotit da se program a tak mam dojem ze se udela i nejaka strankaondra_m píše:Flery, když není reklama tak nejsou lidi a zatím opravdu není zrovna jasný....

program sem uz sem castecne dal takze ?
pokad bude alespon 50 tak to staci
A co takhle:Flery píše:
spanilka neni možná protože místní silnice je 3 a 2 km vždy od místa konání rovnou vyustená na hlavní tah na Plzen - Rozvadov
Letiště - Nová Jezná - Plešnice - pak na tu státovku doleva a do Kozolup, doprava přes Myslinku (silnice 180), přes celý NEJřany (kolem toho slavnýho TANK ONO s tím nejlevnějším benzínem v republice

Re: Málo lidí!!! Plešnice
..já jelikož jsem musel mazla poslat do svjetaFlery píše:Copak vas chce jet jen 31???

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
máš volné pole působnosti pokaď se ti chce domlouvat tohle jeste s urady ja na vsechno nestacim a este toho máme strasne moc..na spanilku si nikdo netroufa takze pokad chces tak zkus to domluvit jedine dobre.domluv a si VIPVenca. píše:A co takhle:
Letiště - Nová Jezná - Plešnice - pak na tu státovku doleva a do Kozolup, doprava přes Myslinku (silnice 180), přes celý NEJřany (kolem toho slavnýho TANK ONO s tím nejlevnějším benzínem v republice)do Heřmanovy Huti (silnice 203), doleva do Sulislavi a tam doprava zpátky na tu státovku a do Úlic a doleva zpátky na letiště.
Tak to se omlouvam, neměl jsem tušení co je to za proceduru.Flery píše:máš volné pole působnosti pokaď se ti chce domlouvat tohle jeste s urady ja na vsechno nestacim a este toho máme strasne moc..na spanilku si nikdo netroufa takze pokad chces tak zkus to domluvit jedine dobre.domluv a si VIPVenca. píše:A co takhle:
Letiště - Nová Jezná - Plešnice - pak na tu státovku doleva a do Kozolup, doprava přes Myslinku (silnice 180), přes celý NEJřany (kolem toho slavnýho TANK ONO s tím nejlevnějším benzínem v republice)do Heřmanovy Huti (silnice 203), doleva do Sulislavi a tam doprava zpátky na tu státovku a do Úlic a doleva zpátky na letiště.
Myslel jsem, že "konvoj" lze udělat na divoko bez úřadu.
Jo jo dneska se bez papíru ani neuprdneš...Venca. píše:Tak to se omlouvam, neměl jsem tušení co je to za proceduru.Flery píše:máš volné pole působnosti pokaď se ti chce domlouvat tohle jeste s urady ja na vsechno nestacim a este toho máme strasne moc..na spanilku si nikdo netroufa takze pokad chces tak zkus to domluvit jedine dobre.domluv a si VIPVenca. píše:A co takhle:
.
Myslel jsem, že "konvoj" lze udělat na divoko bez úřadu.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
o spanilce se rozhodne v závěru až se bude vědět kolik bude lidi..zatim nic neslibuju.....uvidime byl bych za ni moooc rad..ondra_m píše:Proč?Flery píše:tohle me mrzi nejvic spanilka ale je to vo uradech a vo blbeccich bohuzel....
Nežádej o povolení, ale jen ohlaš akci. Nic víc nic míň.