SEBEROU MI PAPÍRY, kdo má zkušenost...?
Ok, dejme tomu že se napoprvé omluvím, zavolám tam že jsem marod. Kdy znova mě to bude čekat?
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nikam nevolej, pošli to dopisem. Jednak žes volal už nedokážeš, jednak dopis jde delší dobu. Prostě si necháš vystavit 3 dny před návštěvou neschopenku, tu okopíruješ a pošleš ji tam. Než to úřad překousne, uplyne většinou pár měsíců než tě pozvou znova. Potom buď totéž nebo jiná výmluva - nicméně musíš to mít prokazatelný (na vyžádání). Po známém např. u soudu, když tvrdil, že byl v zahraničí, chtěli alespoň účet za hotel apod...
Tzv. Antlova metoda, jen dneska už to nejde nepřebírat, ale je třeba se omlouvat - inspirace třeba
http://www.novinky.cz/krimi/23071-antl- ... silky.html
http://www.novinky.cz/krimi/23119-antl- ... hybal.html
Třeba v Praze to řeší tím, že když se dotyčný omluví, má už za 14 dní ve schránce novou pozvánku, ale je to město od města, na menších městech to většinou ouřadům trvá déle, v řádu měsíců. Jak je to u vás si musíš zjistit.
Tzv. Antlova metoda, jen dneska už to nejde nepřebírat, ale je třeba se omlouvat - inspirace třeba
http://www.novinky.cz/krimi/23071-antl- ... silky.html
http://www.novinky.cz/krimi/23119-antl- ... hybal.html
Třeba v Praze to řeší tím, že když se dotyčný omluví, má už za 14 dní ve schránce novou pozvánku, ale je to město od města, na menších městech to většinou ouřadům trvá déle, v řádu měsíců. Jak je to u vás si musíš zjistit.
Oddálí? Jak je schopnej to oddálit? Já mám poslední přestupek teď minulej čtvrtek, od toho dne mám 12 bodů, potřebuju 1 rok
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Kurva tak to jsou mi novinky, nevíš nějaký podrobnosti?PÁREK píše:ano ale papiry ti seberou az v pkamziku kdy jdes do spravnio rizeni a tam je vynesen verdikt. Kdyz ja mel prusvih taky mi slo o papiry a pravni rekl at jsm v klidu ze to bezproblemu uhrajeme na dobu promlceni... v okamziku kdy to pujde do spravniho rizeni muzes mit uz 4 body zpet a jsi v klidu....
hele muj pripad. Potkal jsem se na krizovatce s cyklistou. Dopravni nehoda se zranenim. je to paragraf tusim h, i kdyz cyklistovi ic nebylo ja sem byl timto dost v hajzlu. at tam byla situace jaka byla, a ver ze jsem k tomu prisel jak hodne slepej k houslim, tim ze tam prijeli policajti a zachranka automaticky spravni rizeni.... resil jsem to s pravnikem, on na to ze to uhrajem ze mi papiry neseberou pokutu taky zvladnem ( jen pro upresneni hrozilo mi na rok papiry do haje a 25-50 tis pokuta), z toho co se mnou probiral rikal ze v nejhorsim pripade to uhrajeme na promlceni, a ptal se zda mam body a jestli mi je ted nekdy nebudou pripisovat, jako ty 4, protoze kdyz by bylo nejhur 7 ni orictou tak at jich mam co nejmin a muzu jezdit... cili nechci ti nejak rikat ze jsi v pohode at to neresis ale chci ti rict ze sance je vzdy. Pravnika bych zkusil...
Já právníka samozdrejme mám. Jenze Jsme trosku odlisný pripady. Ty jsi se nejak nachomejtl k bouracce, já jsem vybodovanej. Ted muzu spolehat jen na na schovivavost prestupkové komise. Kazdopadne se s pravnikem zkusim poradit a uvidim...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Do správního můžeš jít jen v případě, že jsi poslední (nebo některý jiný) přestupek nevyřešil na místě. Pokud jsi na místě platil, tak jsi uznal přestupek a do správního už moc šancí nemáš.
Lze sice podat odpor i proti tomu (zaplacení na místě), ale je na to strašně krátká lhůta (myslím 14 dní???) a pokud tam není evidentní nesrovnalost, nemá to moc šanci na úspěch.
A na shovívavost ouřadů bych nespoléhal, ono už dost jim toho uteče, když žehlí maléry prominentům a známým a pokud tam přijde někdo neznámý, ještě s takto evidentním nedostatkem bodů, moc se s tebou bavit nebudou.
Řeknou - máte tady ty a ty přestupky, to máte 12 bodů, to je rok bez papírů, co k tomu řeknete ? Ty řekneš že máš děti, že tě papíry živí atd... a dostane se ti odpovědi, že zákon je zákon, že sis to měl rozmyslet dřív a nashle.
Je to smutný, ale bez známostí to takhle je.
Vzhledem k tomu, že jsi z malého města bych se poptal známých a kamarádů, neříkej mi, že nikdo z tvého okolí nezná nikoho na úřadě ? Na takových malých městech se obvykle znají aspoň trochu všichni, pak jde všechno hned líp
Lze sice podat odpor i proti tomu (zaplacení na místě), ale je na to strašně krátká lhůta (myslím 14 dní???) a pokud tam není evidentní nesrovnalost, nemá to moc šanci na úspěch.
A na shovívavost ouřadů bych nespoléhal, ono už dost jim toho uteče, když žehlí maléry prominentům a známým a pokud tam přijde někdo neznámý, ještě s takto evidentním nedostatkem bodů, moc se s tebou bavit nebudou.
Řeknou - máte tady ty a ty přestupky, to máte 12 bodů, to je rok bez papírů, co k tomu řeknete ? Ty řekneš že máš děti, že tě papíry živí atd... a dostane se ti odpovědi, že zákon je zákon, že sis to měl rozmyslet dřív a nashle.
Je to smutný, ale bez známostí to takhle je.
Vzhledem k tomu, že jsi z malého města bych se poptal známých a kamarádů, neříkej mi, že nikdo z tvého okolí nezná nikoho na úřadě ? Na takových malých městech se obvykle znají aspoň trochu všichni, pak jde všechno hned líp

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
samozrejme vzdy prilozit kopii dokladu o duvodu nemoznosti dostavit se. Je potreba s nima vyjebat.mates85 píše:S tím nedocházením na správní řízení, co jsem to na podzim hledal, tak by to mohlo jít. Důležité je se omluvit dopisem, že nemůžeš přijít, ale že trváš na dalším termínu. Takhle pořád dokola. Důvodů je spousta.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel si s přestupkem nesouhlasit? páč pokud tě nemaj přímo na kamerách nebo nemají ty značky na měření (městský) tak máš poměrně velkou šanci, že to vyhraješ ...
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
co je pravdy na tom pokud bych udělal 2x překročení rychlosti za 3 body(za což prý taky berou řp), že se dá uhrát odebrání řidičáku na jeden měsíc? kolegovi z práce, kterého takhle 2x změřili, to tvrdil nějaký z dopravky.
Jinak někde na netu v nějaké diskuzi?!?(za boha si nemůžu vzpomenout kde to bylo
) jsem našel jak nějaký týpek jezdí jako prase, byl několikrát měřený a pozvaný na přestupkovou ale je stále bez ztráty bodu, protože všechny přestupky byly promlčeny.zkus pohledat a zkontaktovat h jak na to. Kdybych na to narazil tak ti dám vědět.
Jinak jedna taková perla z přestupkové komise.Jednou jsem byl pozvaný za to, že jsem zadním kolem vjel asi 30cm na trávu u paneláku na cestě,taková vracečka,kde by se bez vjetí na trávu vytočil maximálně s maluchem. naprášil mě nějaký ožralý policista v civilu co se držel nedalekého sloupu, že jsem ho chtěl přejet.Dostal jsem to za litr, starosta tam z vesela s kumpánama popíjel a dělali si tam ze mě srandu... Příště bych už na přestupkovou nešel....
Jinak někde na netu v nějaké diskuzi?!?(za boha si nemůžu vzpomenout kde to bylo

Jinak jedna taková perla z přestupkové komise.Jednou jsem byl pozvaný za to, že jsem zadním kolem vjel asi 30cm na trávu u paneláku na cestě,taková vracečka,kde by se bez vjetí na trávu vytočil maximálně s maluchem. naprášil mě nějaký ožralý policista v civilu co se držel nedalekého sloupu, že jsem ho chtěl přejet.Dostal jsem to za litr, starosta tam z vesela s kumpánama popíjel a dělali si tam ze mě srandu... Příště bych už na přestupkovou nešel....

e36 2.0
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
Re: SEBEROU MI PAPÍRY, kdo má zkušenost...?
tak jak ti to dopadlo?Sid6.7 píše:Do odpočtu 4 bodů za rok bez přestupku mi zbývají 3 měsíce, minulej týden jsem se já debil nechal změřit, dostal jsem 2 body + 1000,-. Bohužel to už byla hrana. Teď jsem došel z dopravky s výpisem přestupků. Mám tam 2x pásy, 2x světla, 3x rychlost. všechno max po 2 bodech. Na MěÚ už pro mě leží předvolání. Jsem řidič z povolání, vydělávám celkem pěkně, nemůžu si dovolit přijít o noty. Vím že ofiko cestou už nejí žádná možnost. Nějaký černoty nemam šanci udělat jelikož tam nemám známý. Myslíte že to u té přetupkové komise, až si mě předvolají nějak uhádám? Kdo máte zkušenosti tak se o ně prosím podělte, budu moc rád. Nikdy jsem neřídil s alkoholem v krvi, nezpůspbil jsem zádnou nehodu. Auto svoje i firemní mám v naprostým pořádku ...
já jsem se vybodoval taky na takových píčovinách (světla, pásy,přechod)
a jsem bez nich, a až si pro ně pujdu tak nejdřív do autoškoly udělat skoušky (testy+jízdy) na všechno co mám v řidičáku.
tel:737845718 (OO=()()=OO)
Pozvánka na kávu a chlebíčky u přestupkové komise leží na poště, půjdu pro to v pátek. Pak se uvidí. Nevím sám co bude, budu se snažit to nějak ukecat. Dám vědět
Stalo se mi to, na přestupkovým přihlédli k tomu, že jsem nikdy předtím nic ,,nespáchal" a vzali mi řidičák na 1 měsíc s tím že mi ho po 14 dnech vrátili. Akorát pak po dobu jednoho roku nesmíš tento přestupek udělat, potom už by to bylo na delší dobu...Luter píše:co je pravdy na tom pokud bych udělal 2x překročení rychlosti za 3 body(za což prý taky berou řp), že se dá uhrát odebrání řidičáku na jeden měsíc? kolegovi z práce, kterého takhle 2x změřili, to tvrdil nějaký z dopravky.
Jinak někde na netu v nějaké diskuzi?!?(za boha si nemůžu vzpomenout kde to bylo) jsem našel jak nějaký týpek jezdí jako prase, byl několikrát měřený a pozvaný na přestupkovou ale je stále bez ztráty bodu, protože všechny přestupky byly promlčeny.zkus pohledat a zkontaktovat h jak na to. Kdybych na to narazil tak ti dám vědět.
318iS E30
Zkus tohle: http://www.pruserari.cz - já s nimi přímou zkušenost nemám, ale bratránkovi se pravidelně "starají" o řidičák. Jsou to právníci a bývalí policajti a umí si poradit.. počítej že to ale něco stojí.
BMW 323i E36
kolega z práce byl ted taky odevzdat noty, došli body, nemilosrdně na 1 rok, bez pokuty a možnosti po pul roce zažádání navrácení 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html