Airwolf
Tak pánové.Jak jsem psal prvně.Opět se potvrdilo že jsou tady tací, kteří slíbí že pošlou a nic.Čekám jak negr a nic nepřichází a nepřichází.Můj dotaz na něj byl jestli prodá persny na e34.Napsal že prodá a tak já poslal peníze včetně pošty na jeho účet a nic se neděje.Nechápu to.Jestli jste s tímto člověkem měli dobrou zkušenost, tak jste měli asi štěstí.
Ale no tak pánové
Co si myslíte.....???Že tu s vámi budu kšeftovat...??
Na to zapomeňte
Nebudu s nikým a s ničím obchodovat.Spíše mi příde smutný,že to všechno berete na lehkou váhu.To,že se mezi sebou poděláváte (Ted nemyslím výše uvedeného člověka,ale celkově)Je celkem k pláči.Protože všichni tady máte rádi stejnou značku vozu a tak byste k sobě měli být fér.Ale to je asi tak všude bohužel 

Tady se jedná o neforovost uživatale "airwolf " ktery neni schopen ani na rovinu řict např.: jo vysral sem se na to a neposlal sem to taky sem z tebou vymrdal a maš smulu.
Misto toho se bude dokola vymlouvam že ma problem s poštou a pak ma znova problem s pošu když mu to "pry" přišlo zět domů. Ale je to mu už par tydnu a kde nic tu nic.
Ikdyž každy e muže zmylit to přiznavam ale 90% veči co udělal neni zrovna KOŠÉR.
Misto toho se bude dokola vymlouvam že ma problem s poštou a pak ma znova problem s pošu když mu to "pry" přišlo zět domů. Ale je to mu už par tydnu a kde nic tu nic.
Ikdyž každy e muže zmylit to přiznavam ale 90% veči co udělal neni zrovna KOŠÉR.

poly33 píše:Tady se jedná o neforovost uživatale "airwolf " ktery neni schopen ani na rovinu řict např.: jo vysral sem se na to a neposlal sem to taky sem z tebou vymrdal a maš smulu.
Ano souhlasím s tebou,ale já už to řešit nebudu.Mluvil jsem s Hansem a ten mi řekl,že to řeit už taky nebude,že to nemá cenu.A s tou spotřebou tak to si nemyslím,on o tom věděl ,že to nebude baštit,ale je to fuk.Je to furt dokola a Hans říkal,že už to řešit vůbec nebude.Když by byl co k čemu příde sám dá keše a de.ale to jak jsem řekl je fukar.Prostě už bych s ním nekšeftoval.To myslím pro tebe.Tak čus přeju krásný den.
Panove a proto nikomu krome obchodu pres aukro neposilam penize na ucet!! bud pekne z ruky do ruky nebo na dobirku s tim, ze na poste dam zalohu, otevru zasilku, zkontroluju a pak se rozhodnu jestli ji prijmu nebo ne.... Kluci neblaznete sme preci v Cechach
se kouknete jenom na nase posrance atd, jak to tam vypada
Myslim si o tomhle obchodovani s penezma na ucet svy, tak snad se aspon nekdo kuli nejaky chybe sam pouci

e30 Coupe 318
e30 TcBaur 323
e30 Cabrio 325
E46 320D
e30 TcBaur 323
e30 Cabrio 325
E46 320D
Noo a vidíte,takovejdle debil hází na někoho něco jako,že mu auto vrátil kvůli spotřebě
Sice mi hans-18 říkal at jsem už nepíšu,ale nedá se to.protože tenhle člověk je u mě jen ubožák a kretén a co víc.Snaží se tu hrát světového a je to debil.Krom toho není férovej,ale vůbec.Třeba ti to ještě příde a pak tu budeš psát něco jiného,ale já bych mu nejraději ukázal nebo spíše představil jak se s slidma jako on domlouvám
Dostat přes pysky je málo zmaloval bych ho jak velikonoční vejce .Takovejdle sráč tu pak špiní někoho jako je Hans-18 jako sorry,ale kde to jsem do dneška mu ty peníze nedal a ani nedá.