Tak můžeme, ale na jedenáctce ujedu max tak 10km pak už je to utrpení...DVORIS píše:Dáme někdy výlet?JirkaGS píše:Dvoris: Pěknej chér...
Stadion-S-11
veteránske moto
Aj ja som veľký fanda starých českých motoriek, mám Jawy 550 Pařez, 350 Pérák a tiež tu spomínanú 500 OHC, všetko z rokov 1954 - 58, pri reštaurovaní som strávil dosť času, takže týmto aktivitám rozumiem a teším sa, že nás je toľko. Foto mám, ale neviem pridať.
kluci tak zkousim si udelat takovej malej kramecek s pouzitejma dilama na fichtly takze kdyby z vas nekdo neco potreboval zkuste to na me treba to klapne. posta neni problem, ceny samozrejme klubove. Naopak kdyby se nekdo chtel zbavit jakehokoli pincka nebo i neceho jineho, klido vraky budu rad a vazit si toho, kdyz mi date vedet:-)
kluci tak zkousim si udelat takovej malej kramecek s pouzitejma dilama na fichtly takze kdyby z vas nekdo neco potreboval zkuste to na me treba to klapne. posta neni problem, ceny samozrejme klubove. Naopak kdyby se nekdo chtel zbavit jakehokoli pincka nebo i neceho jineho, klido vraky budu rad a vazit si toho, kdyz mi date vedet:-)
Chodí to výborne, štartuje teplý na jediné zošľapnutie, studený podľa zimy, ale tiež bez problémov. Jazdné výkony - moc to nenaháňam, tak do 120, viac len zriedkavo, je to predsa len starší kus, istá ohľaduplnosť je namieste. V porovnaní s dvojtaktnou J 350 Pérák - v maximálke tak zhruba rovnako alebo o niečo lepšie, ale v kopcoch a v nízkych otáčkach je ten objem i štvortakt príjemne cítiť, pružnosť je neporovnateľne lepšia. Brzdy sú oveľa účinnejšie, ako bývalo zvykom u bubnových strojov tej (i neskoršej) doby. Čo sa týka cestovania, dá sa bez problémov, v rýchlostiach tak 90 - 100, teda kľudnou jazdou. Treba "počúvať" motor a celý stroj, občas zvyknem urobiť pauzu na oddych. Po dlhšej trase (350 - 400 km) už dosť pociťujem únavu z vibrácií v riadidlách, ale stroj ide spoľahlivo stále. Po ukončení jazdy pravidelne prevediem kontrolu (niekedy treba niečo dotiahnuť alebo doladiť). Spotreba je okolo 5l/100 km pri dlhšej trase, po meste tak 6 l. Pobehal som na tom dosť, bol som v Maďarsku, Rakúsku, Poľsku a po celom Slovensku, a mám z tých ciest len pekné zážitky. Jawku som postavil z nepojazdného a zúfalo neúplného vraku, robil som ju tri roky a niet na nej ani najmenšej súčiastky, ktorá by mi neprešla rukami, ale robí mi radosť, zvezenie na nej i jej estetické kvality stoja za to.
- E30 NASA
- Kontaktovat uživatele:
s11
pár fotek z asi 6let starýho výletu po šumavě a okolí i kousek německa
jezdili jsme na stadionech tejden v kuse
http://nasacom.rajce.idnes.cz/mopedi/#album

http://nasacom.rajce.idnes.cz/mopedi/#album
E36 (OO=()()=OO)

-
-