odtah vozidla
odtah vozidla
Ahoj lidi.
Měl bych dotaz...
Když Vám policie najde vašeho ukradeného miláčka, zabaví ho a nechá odtáhnout...budou po vás chtít nějaké peníze za odtah nebo uskladnění, až si pro něj pojedete?
Díky za zkušenosti.
Měl bych dotaz...
Když Vám policie najde vašeho ukradeného miláčka, zabaví ho a nechá odtáhnout...budou po vás chtít nějaké peníze za odtah nebo uskladnění, až si pro něj pojedete?
Díky za zkušenosti.
No, to se nedá nic dělat...bohužel. Akorát je mi teda fakt divný, proč když auto zabavili v Dejvicích, nechali ho odtáhnout do Kutné Hory!!! Jestli ten odtah bude od kilometru, jako že asi bude, tak je to na pytel...dneska jsem byl na policii, že si auto vyzvednu, ale řekli mi, že to nejdřív zjistí co a jak a zavolají mi, že prej tam se mnou bude muset jet někdo z Hostivic, když jsem krádež hlásil tam. No prostě, nechápu tenhle systém...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
neboj, neplatí se nic .. vyzvou tě a když si to pak nevyzvedneš, tak by ti mohly přijít nějaký úhrady, ale oni to teď mají jen kvůli vyšetřování .. spíš si hlídej, aby to netrvalo moc dlouho a občas se zeptej, kdy už si to budeš moct vzít.
EDIT: Semry myslel odtah vozidla, když vozidlo tvoří překážku silničního provozu
EDIT: Semry myslel odtah vozidla, když vozidlo tvoří překážku silničního provozu

Naposledy upravil(a) KuaJa dne 06. 03. 2010 13:54, celkem upraveno 1 x.
- Jan Kučera
nevim jak kde, mě jednou zabavili v Praze ukradeny auto, a když sem dostal od ožratý soudkyně za kytku a litrovýho Bechera papír že si ho můžu vyzvednout, nic sem neplatil , eště tě wokradou, a eště platit!! /i když v tomhle Kocourkově by se nešlo moc divit/
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Omlouvám z otázky to nebylo patrné, myslel jsem klasický odtah za špatné parkování. Ovšem pokud by si jeho vozidlo někdo vypůjčil a někde špatně nechal tak by mě docela zajímalo jak by to argumentoval. Ze mu ho zrovna ukradli?
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla