tjož jie toiitok mormhálnýcurich píše:: "DOBRI DEN DARUJE NEKDO ZA SIMBOLICKOU CENU POJIZNI ANEBO I NEPOJIZNI AUTOVRAK I BEZ SPZ RICHLE JENANI BRNO DEKUJI"
Kdo "zabyl" cesky "jazik"...?
E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
to by me zajimalo jak to nechal vyvarit okolo vicka, ale asi to nebude vypadat moc vabne kdyz v "photoshopu profesionalne zamezil identifikaci"airwolf píše:Kam se hrabete na tohodle frajera
http://skoda.sbazar.cz/oktavie-1-8slx20 ... 52909.html
jinak, ty se divas po oktavkach ?
V poho.
Výraz "vytěžit" znamená vyslechnout, vyrazit z někoho informaci, prostě vycucnout z něj tu momentální hodnotu, kterou osoba pro vyšetřujícího relativně představuje.
===
Uvalit vazbu, projít svodky, zajistit místo činu, požadovat vysvětlení, vytěžit svědka, navést pořádek, nechat osobu zjistit, blablabla, samej speciální výraz, a pak se mi pako v uniformě nadstrážmistra zeptá:
"CO TO JE? KDE JSTE TO VZAL?"
když u mně při osobní prohlídce najde obyčejný elektronický hodinky se stopkama RUHLA.
A další blb s bílou čepicí od Pohotovostní motorizované jednotky mi chce dusit, že prý mám v autě bezdůvodně nebezpečnou chladnou zbraň - ten magor nikdy neviděl obyčejnej srp na sekání trávy, kterej jsem měl v kufru, když jsem jel na zahradu.
Že se překlepl a napsal "insepktor" bych mu odpustil.
Viděl jsem už mnohem horší hrubky a nesmyslné stylizace v policejních cancech...

Výraz "vytěžit" znamená vyslechnout, vyrazit z někoho informaci, prostě vycucnout z něj tu momentální hodnotu, kterou osoba pro vyšetřujícího relativně představuje.
===
Uvalit vazbu, projít svodky, zajistit místo činu, požadovat vysvětlení, vytěžit svědka, navést pořádek, nechat osobu zjistit, blablabla, samej speciální výraz, a pak se mi pako v uniformě nadstrážmistra zeptá:
"CO TO JE? KDE JSTE TO VZAL?"
když u mně při osobní prohlídce najde obyčejný elektronický hodinky se stopkama RUHLA.
A další blb s bílou čepicí od Pohotovostní motorizované jednotky mi chce dusit, že prý mám v autě bezdůvodně nebezpečnou chladnou zbraň - ten magor nikdy neviděl obyčejnej srp na sekání trávy, kterej jsem měl v kufru, když jsem jel na zahradu.
Že se překlepl a napsal "insepktor" bych mu odpustil.
Viděl jsem už mnohem horší hrubky a nesmyslné stylizace v policejních cancech...
rekl bych si ze je to cizinec, ale v inzeratu ma jmeno Pepahledam ochotni lidi gdo bi dal auto na splatki
dobri den hledam nekoho gdo da na spatki auto jen seriozni lide dekuji,vše bi bilo sebsani a ověřeni notarski za nakou solidni splatku. mnel bih zajem o nake bmw,nebo audi dekuji. duvod proč nemužu uvěr problemi v rodině. dekuji vam za nabiti.
Ze "zajímavostí na prodej":
Mám pocit, že prodejce by měl nezměrnou radost z tohoto obrázku:

( http://auto.bazos.cz/inzerat/6641098/pr ... tunigu.php )prodam nebo vim bmw e 36 325 v tuningu rv91 zaklad 141kv předelan na 260koni jezdilo okruhi cipovan ladene svodi sport podvozek 4x ladak super zvuk velice richli vuz samosvor 17 alu cena 60000 dohoda
Mám pocit, že prodejce by měl nezměrnou radost z tohoto obrázku: