Nejlepší by bylo okolo Pcher ale Kladno taky nevadí

Pokuď o někom víte nebo někdo z Vás by byl ochoten vyvařit kasly byl bych moc rád

Samozřejmě by sme se na ceně a na na tom ostatním určitě domluvily

Díky
Kasnare, prosim te, ty uz nic nepis co mas a co ne... sedni si tise do koutku a cekej az te tam nekdo najde jako tu panenku.... Az budes sebestacnej a zodpovednej sam za sebe, pak neco nabizej a dohaduj, jo? Bud tak hodnej.318ikasnar píše:Mám špiškového klempíře dělá téměř zadarmo místo konání ,,MOST,,
Máme i odtahovku počítej 7Kč/1km takže si to spočítej kdyby byl zájem zavolej....602 842 862 Jo jinak má svářečku za 40 000,-takže hodně dobré
Dal jsem mu nabídku tajten člověk je fakt dobrej na vyvařování proč nepomoctMax-Max píše:Kasnare, prosim te, ty uz nic nepis co mas a co ne... sedni si tise do koutku a cekej az te tam nekdo najde jako tu panenku.... Az budes sebestacnej a zodpovednej sam za sebe, pak neco nabizej a dohaduj, jo? Bud tak hodnej.318ikasnar píše:Mám špiškového klempíře dělá téměř zadarmo místo konání ,,MOST,,
Máme i odtahovku počítej 7Kč/1km takže si to spočítej kdyby byl zájem zavolej....602 842 862 Jo jinak má svářečku za 40 000,-takže hodně dobré
Hele a nevíš za kolik to asi tak dělá ? zhruba .. cca průměrově ..318ikasnar píše:Mám špiškového klempíře dělá téměř zadarmo místo konání ,,MOST,,
Hele pošli mi foto kasle kterou chceš vyvařit a já mu to ukážu a řeknu ti OKEddie.cz píše:Hele a nevíš za kolik to asi tak dělá ? zhruba .. cca průměrově ..318ikasnar píše:Mám špiškového klempíře dělá téměř zadarmo místo konání ,,MOST,,
Prostě potřebuju orientační cenu abych věděl kolik peněz mam sehnat .
+1bazz píše:Možná je to trochu OFF topik, ale nedá mi to, pokud počítáš, že tě to bude stát 5tis, tak jsi hodně vedle.
E30 většinou potřebuje vyměnit v lepším případě venkovní zadní lemy, vnitřní zadní lemy. Občas nějaká díra na podlaze, u baterky a zadní kapsy v zavazadlovém prostoru.
Z vlastní zkušenosti vím, že pokud to chceš mít opravdu v cajku, tak můžeš počítat +- 20tis.
v horším případě, jsou to přední rohy u řidiče a spolujezdce, prahy, držáky nádrže a díry u předního skla.
Mne osobně to stálo daleko víc..., použity byly výhradně origo věci (vnitřní lem v náhradě nedělají), samozřejmě plech na záplaty origo nebyl![]()
člověka zaplatit musíš, mně pomáhal kámoš, bez něj by to byla asi ještě větší paleta. Tmely použity výhradně Wurt.
Není to jen o vyvaření a materiálu na vyvaření, je to i o věcech okolo, jako tmely, lak...
Je třeba si uvědomit, zda ti to opravdu za to stojí, protože jak do toho jednou vrtneš, tak nebude cesty z pět....
Hodně zdaru
Určitě práce nebude drahá stím nepočítej...až pošle fotky domluvím to za pár korunbazz píše:Možná je to trochu OFF topik, ale nedá mi to, pokud počítáš, že tě to bude stát 5tis, tak jsi hodně vedle.
E30 většinou potřebuje vyměnit v lepším případě venkovní zadní lemy, vnitřní zadní lemy. Občas nějaká díra na podlaze, u baterky a zadní kapsy v zavazadlovém prostoru.
Z vlastní zkušenosti vím, že pokud to chceš mít opravdu v cajku, tak můžeš počítat +- 20tis.
v horším případě, jsou to přední rohy u řidiče a spolujezdce, prahy, držáky nádrže a díry u předního skla.
Mne osobně to stálo daleko víc..., použity byly výhradně origo věci (vnitřní lem v náhradě nedělají), samozřejmě plech na záplaty origo nebyl![]()
člověka zaplatit musíš, mně pomáhal kámoš, bez něj by to byla asi ještě větší paleta. Tmely použity výhradně Wurt.
Není to jen o vyvaření a materiálu na vyvaření, je to i o věcech okolo, jako tmely, lak...
Je třeba si uvědomit, zda ti to opravdu za to stojí, protože jak do toho jednou vrtneš, tak nebude cesty z pět....
Hodně zdaru
Já za vyvaření 5000 platilbazz píše:Možná je to trochu OFF topik, ale nedá mi to, pokud počítáš, že tě to bude stát 5tis, tak jsi hodně vedle.
Uvidíme jestli bude mít zájem.....bazz píše:Buď tak laskav a necituj mne, každopádně podle fotek ti cenu udělá jen magor...a hlavně bych si ji nechal podepsatDej se dohromady chlape, polovinu věcí odhalíš, až se v tom začneš šťourat, ale to někdo k to nikdy nedělal neví.
Pevně věřím, že tazatel má dost rozumu, aby si dokázal vybrat to co je pro něj podstatné a vhodné