----
dik za nazory a nadavky,ze oranzova se neprojizdi

jo presne ,jak rikas ty ,taky sem sem to tak rikal ,ze uz by proste nedokazal bezpecne zastavit pred hranici krizovatky , a ze jestli jel na oranzovou a oni za nim tak museli 100pro projet na cervenou a bez zaplejch majaku ty zapnuly asi az 10m za krizovatkou.... no uvidime,kazdopadne ale nejdriv slusnost no.Dan td píše:Já bych vypověděl asi toto - na oranžovou jsem měl v úmyslu zastavit, ale těsně před tím, než jsem začal brzdit jsem si všiml ve zpětném zrcátku vozu, který byl jen několik metrů za mým nárazníkem a velmi mě oslňoval do zpětných zrcátek. V zájmu bezpečnosti provozu jsem proto zavrhnul úmysl brzdit a raději jsem křižovatku na oranžovou projel. Za křižovatkou se ukázalo, že se jedná o policejní vůz, který mě následně zastavil.
Když bych chtěl hodně rýpat, tak ještě :
Vzhledem k tomu, že policejní vozidlo projelo křižovatku za mnou a bez zapnutého výstražného znamení se domnívám, že :
a) policisté projeli křižovatku také na oranžovou a v tom případě je vše v pořádku a moje obvinění směšné
b) policisté projeli křižovatku na červenou bez výstražného znamení, tzn. jedná se o stejný přestupek, ze kterého obviňují oni mne. Pokud by argumentovali tím, že to bylo na poslední chvíli tak upozorňuji, že já jsem jel před nimi - pokud tedy oni projeli na červenou na poslední chvíli, já musel logicky projet na oranžovou.
Ja myslel, ze pokud odmitnes uplne vsecko, hledi se na tebe automaticky jako na nalityhoZavarenec píše:Na 90% se nic nestane.... (pokud má kámoš všechny body a neni na Black Listu) Normálně to hoděj do koše protože si nic nepodepsal a nemaj na tebe nic. žádný důkaz, stejně jako když jedeš pod vlivem a odmítneš úplně všechno...