http://www.novinky.cz/auto/185660-na-re ... -text.html
Na registrační značku auta půjde dát libovolný text
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
porad lespi dat 10-15 ofiko a mit vlastni nez napr. 30 i vic nekomu do kalhot a mit jen 4 stejny cisla
jen uz bych ty ruzny poplatky co clovek ruzne plati chtel videt na kvalite silnic
taky by me zajimalo jestli ty RZ budou "prenosny" > napr. po prodeji auta jestli si ji budu moct prepsat na jiny atd... ale tady v tom banana state asi tezko
jen uz bych ty ruzny poplatky co clovek ruzne plati chtel videt na kvalite silnic
taky by me zajimalo jestli ty RZ budou "prenosny" > napr. po prodeji auta jestli si ji budu moct prepsat na jiny atd... ale tady v tom banana state asi tezko
To je právě to co se mi moc nelíbí. V rakousku když máš na autě RZ (ať už přidělenou nebo se svým nápisem), tak je přenostná. Tady za to zaplatíš 10-15k a když budeš prodávat auto, tak smolík pacholík. Nebo nedej Bože, když se někomu bude líbit(před týdnem mi ukradli obě RZ, byly opravdu líbivý 3B59782), tak Ti ji ukradnou a stejnou Ti už nevystaví, naopak ještě zaplatíš navíc 450,- za ,,ztrátu"Maranelo píše:taky by me zajimalo jestli ty RZ budou "prenosny" > napr. po prodeji auta jestli si ji budu moct prepsat na jiny atd... ale tady v tom banana state asi tezko
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Já to kvituju, v Auto Tipu byl jednou odhad peněz, které stát ztratil tím, že to nezavedl už dávno a místo toho ty prachy šli do ruk úředníkům. Byla to pálka pěkná teda... Já myslím, že toto je asi jediný poplatek, který se člověk, když na to má, rád zaplatí. Je to dobrovolné, nemůže nadávat. Otázkou je, kde by ty prachy šli.
Zkrátka už to mělo být dávno a hlavně přenosné z auta na auto.
Zkrátka už to mělo být dávno a hlavně přenosné z auta na auto.
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník