pip píše:DAN píše:
já je ale nechci koupit, protože to sou mrdky - nemaj s bmw nic společnýho
Teds na to kapl a zrejme o tom ani nevis. Jakekoliv hodinky totiz nemaji s BMW nic spolecneho, jako vzdy jde jenom o znacku. Jakakoliv mrdka z techle kolekci BMW a Mercedes a Ferrari a Lamborghini a nevim koho jeste, at jsou to hodinky, pera, kola nebo treba zidle je tak cenove premrstena (coz neni pripad tohohle, jelikoz to asi neni "original"), ze kdybych si cokoliv z toho koupil, mohl bych si rovnou dat do koupelny nad zrcadlo napis "IDIOT". To se netyka veci, ktere maji adekvatni cenu. Na zadnim skle mam v aute ksiltovku BMW...sice jsem ji dostal, ale kdyby stala 2-3 kila, tak bych si ji klidne koupil. Ale rozhodne ne za dva litri...nebo hodinky za deset.
Jenže tady je to ještě trochu jinak - rozdíl je vlastně dosti podstatnej. Existujou předměty s logy firem - BMW, Porsche,...., který lze koupit u dealerů těch značek a nebo je tam dostat jako dárek při koupi auta,.. . Je velkej rozdíl koupit ( dostat ) v BMW třeba mikinu a koupit si podobnou od Nguyena van Tronga v tržišti, nebo na Aukru od Karla Petráčka z Horní Prdele, kterej to prej dostal od svého dealera BMW - přičemž se taková věc od dealera dostat nedá, protože není v nabídce.
Tyhle hodinky nejsou v žádným BMW katalogu - o to mi šlo. Kdyby byly, líbily by se mi, tak bych o nich možná přemýšlel.
Jdu se dívat na toho pičuse italskýho jak vaří ty sračky, všechno míchá pinzetou a pak si ke stolu pozve tu šedivou vyzobanou slunečnici, jak od ní bere vajíčka a nadhérný brambóry.