Tak, po Sobotě si myslím, že ČR je opravdu policejní stát se vším všudy, od minulé Soboty jezdím opravdu ukázkově a dodržuju předpisy jako v autoškole, sleduju a vyhodnocuju každou značku, kterou potkám a HOVNO PLATNÝ PŘÁTELÉ, jelikož sedím vždy v tom špatném voze: ŠKODA FAVORIT 136LS

a v Praze (a v celém středočeském kraji) místní uniformovaní domorodci opravdu nemají toto vozidlo rádi, včera jedu večer pro přítulku do práce Favoritem (BMW je mimo hru díky výkopu před vjezdem na dvůr

) a jedu v klidu a velice obezřetně, ale fakt prt platné, na Černokostelecký směrem do Strašnic na té čtyřpruhé silnici kde je 50km/h si to drandím 48km/h a najednou se přiřítí jedničková ochcávka v kombíku s majáky na střeše a nalepí se mě tak 50cm na kufr!!! A tlačí mě před sebou a do toho ještě kličkuje ze strany na stranu a čeká jak se zachovám asi!! Zachovám klid a jedu stejným tempem, najednou oktávka začne zhurta předjíždět tak si říkám je to okej jen mě chtěli pozlobit a hovno, zase zajeli za mne a spustili HALTsvětlo, vylezu ven jako vždy pozdravím a ti dva namachrovaný městský bouchači mě začali buzerovat že mě prej háže pravé zadní kolo a že prej mám poničenou samolepku STK a tím pádem STK vůbec neplatí a vlastně jí nemám a podobné hovadiny, opět jsem zachoval chladnou hlavu a slušně jim začal vysvětlovat jak se věci mají, a že nejsem zas až tak nechytrý a nezaplatím jim za co si řeknou!!!!!!!!!!!! BUZERANTI POJEBANÝ!!!!! Pardon! Prostě mě tam 15 min dusili jen proto, že mám Škodu Favorit a nymburské SPZ!!! Za tu dobu, kolem nás prolétli min. 4 závodníci s otuzenejma strojema a blikací parádou všude, kam to jde jen dát, ale ty nezastavěj, proč taky stavět Praháka s parádní vytuněnou strojovnou!!!! Kurva dementní stát tady fakt, zoufalí hlídači parkovišť nás budou kárat za nesmysly a kašlat na opravdu důležité aktivity (jako třeba právě hlídat naše vozidla, když odpočívají na parkovištích!) Nejradši bych emigroval třeba do Afriky to je fuk, pryč odsud!!! A to jsem ještě nevyjel s BMW!!!!!!!!!!!!!! Co bude potom, zastřelí mne nějakej další bezmozek v uniformě????????????? Jo musím si zvyknout na policejní šikanu a kontroly dvakrát denně!!!!!!!! ROZHODL JSEM SE SLOŽIT
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY NA
PČR A VSTOUPIT K TÉTO SEBRANCE A UŽÍVAT SI VOLNOST ZA VOLAMTEM A NEJEZDIT STÁLE V KŘEČI, KDE ,KDY A JAK NA MNE ZASE ZAÚTOČÍ