rFactor - může mi poradit někdo kdo to hraje?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Řezňa
člen E30.cz

rFactor - může mi poradit někdo kdo to hraje?

Příspěvek od Řezňa » 25. 10. 2009 14:35

...může mi poradit někdo kdo hraje a má zmáklej rFactor?..chci si dát závod sám ne multiplayer takže založim sezónu a když jedu jakejkoliv závod s jakým koliv autem v jakýkoliv serii ať nastavim kolikkoliv počet kol na závod,když začne závod tam kde je kolik kol z kolika (např. 5/10) tak tam mám vždycky např. 5/-- a závod je tím pádem na nekonečno kol a tím pádem k hovnu..lámu si s tím hlavu ale ať dělám co dělám furt nekonečno..předem dík za rady..

psena

Příspěvek od psena » 25. 10. 2009 15:10

Podle me tam jsou tri moznosti, zavod na pevny pocet kol, zavod na cas, kdy po ubehnuti casoveho limitu je cil ve chvili kdy vedouci muz poradi protne cilovou caru a treti moznos je zavod na pocet kol ale s omezenim casu...pouziva se napr v NASCAR nebo CART modech na ovalech kde casto vyjizdi Safety car.. takze kdyz zavod probiha bez kolizi stihnou ujet pocet kol, kdyz je moc zlutych fazi, tak ten dlouhej zavod stopne casovej limit, ktery se opet zachova jak jsem psal nahore.
Predpokladam, ze mas nastaven prave casovy limit, potom mas na ukazateli prave napr 6/-
Pokud ti neco nepujde, poloz dotaz na www.simracing.cz a nebo se tam rovnou prihlas...stejne si jinde lip nezajezdis.
E 34 M5

Odpovědět