drak kdyz uz vzlitne, tak se hned roztoci a zas spadne DRAK
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
DRAK
hele, ted sem byl venku s prckama a mam problem s litacim drakem
uz je to dlouho co sem je v pionyru stavel ale proste ten nas hajzl nelita, a to nas tam na poli bylo vic, ale nelital jen ten nas
draka sme koupili normalne v krame, jak rikala holka, my mame taskovyho-je z igelitu, klasickej tvar, a ted k jadru pudla, jak maj bejt zamontovany ty snurky? ma bejt v kazdym cipu nakonci spejle? a veprostred mame takovej plastovej krouzek a na nej se teprva pridelava ta snura na "ovladani"?ten krouzek prave umoznuje putovani ty ovladaci snury po ty snure co je pridelana ke koncum drakouse, viz prilozeny obrazek, mate nekdo nejakou radu co mame spatne
drak kdyz uz vzlitne, tak se hned roztoci a zas spadne 
drak kdyz uz vzlitne, tak se hned roztoci a zas spadne clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Jak pojede Váša zas do Číny tak ho popros ať ti doveze tohodle dráčka,to nám dovezla máti a lítal parádně a pak že Číňani sojí za ho...maca píše:posli foto vocasuneco ten nas drak ma, ale zas je to jen kousek slidy tk nevim jestli to nak funguje
Ocas ti nafotím buď dnes večer v posteli nebo vydrž do středy teď nésu doma

Návod ten mám, ale je spíš u mě v hlavě než na papíře...Tady mám takovou malou recenzi, co mám na FB:Kubajz von Odry píše:máš návod někde?? ja se teď vrátil z drakiády.. a byla to srandaDix píše:Ser na takové draky, kup si powerkite![]()
Já teď celý víkend blbnul s mojim co jsem si sám vyrobil, má rozpětí 3,5m a jakože masakr při 8m/s!!!![]()
![]()
Co říci na úvod? Už nikdy se do takového projektu nepustím!!!
Až doladím to vyvážení, tak tomu protáhnu šňůry ať to může lítat pořádně vysoko

Lepší fotku jak to drží ve vzduchu jsem bohužel nebyl schopný udělat, musel jsem to držet oběma rukama v tom větru a nikdo poblíž nebyl...
Jen dodám, že za normálních okolností lítám na paraglidu, takže jsem vycházel hlavně z toho
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)