Zaplatilo zatím cca 15lidí, takže si zřejmě na trička všichni chvíli počkáme...Omastek píše:tak platíme , platíme ať už to mám doma:-P
myrryn88 píše:Kolik je potreba aby zaplatilo lidi,aby se mohl uskutecnit tisk??
Jo ja to tak nejak myslel,ze az ti zaplati cca 30 lidi reknes "tak to mi staci,ostatni mate smulu,jde se tisknout"michal09 píše:myrryn88 píše:Kolik je potreba aby zaplatilo lidi,aby se mohl uskutecnit tisk??
Ono nejde o počet lidí, ale o počet zaplacených triček a těch je momentálně cca polovina... Třeba takovej pasťae30 si objednal 6 triček, ale ještě mi od něj nepřišla ani koruna, stejně tak pár dalších lidí kteří mají objednané 2-3 trička...
Jde o to že nechci ani nebudu platit výrobu triček ze svého, logicky, proto musim ještě počkat na několik lidí, než mi od nich přijdou peníze. Ale dneska dopoledne mě kontaktovalo pár lidí a do pondělka by mi měly od nich přijít peníze, když ještě někdo kopne do zadku pasťue30,aby mi poslal peníze za 6 triček, výroba může začít příští týden...
Samozřejmě že nebudu čekat na poslední 3 lidi, prostě až mi zaplatí většina, začnu to hned realizovat, všechno je připravené, pořád ještě existuje šance že do konce září budete mít trika doma...
No, ne všude...Spolecnik píše:Tak hosi jedu kde to vazne ja chcu svoje tricko tak koukejte zaplatit uz je davno po vyplatach
...kopat do zadku ho nebudu, to bych nemusel dobře dopadnoutmichal09 píše:...když ještě někdo kopne do zadku pasťue30,aby mi poslal peníze za 6 triček, výroba může začít příští týden...
![]()
No taky mě nenapadlo že někdo bude čekat na výplatu, aby mohl poslat 300,-, hlavně že si všichni vozí pozadí v BMW..WilD píše:No, ne všude...Spolecnik píše:Tak hosi jedu kde to vazne ja chcu svoje tricko tak koukejte zaplatit uz je davno po vyplatachněkde je stále ještě před... Ale tři stovky snad má každej někde odloženo, neee?
...kopat do zadku ho nebudu, to bych nemusel dobře dopadnoutmichal09 píše:...když ještě někdo kopne do zadku pasťue30,aby mi poslal peníze za 6 triček, výroba může začít příští týden...
![]()
, ale poslal jsem mu sms, je možný, že nebyl ted na foru