OZNÁMENÍ
-
TH
Nic moc, v práci už jsem viděl o DOST lepší chuťovky. 
Ale jestli někoho zajímá tohle téma tak na http://www.rotten.com toho maj dost.
Ale jestli někoho zajímá tohle téma tak na http://www.rotten.com toho maj dost.
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!
to TH: No, mohl jsi ty fotky uvést trochu šetrněji.
Je to síla, ale maník to měl aspoň rychle za sebou, hůř dopadla ta holka co přežila nehodu následný požár auta. Proběhlo to netem, ale adresu sem dávat nebudu, několik dní jsem z toho byl úplně v prdeli. V autě jsem se bál přidat plyn - myslím to važně. A všechno kvůli vožralýmu hovadu...
Je to síla, ale maník to měl aspoň rychle za sebou, hůř dopadla ta holka co přežila nehodu následný požár auta. Proběhlo to netem, ale adresu sem dávat nebudu, několik dní jsem z toho byl úplně v prdeli. V autě jsem se bál přidat plyn - myslím to važně. A všechno kvůli vožralýmu hovadu...
-
Tomáš Rada
-
Vune benzinu
jako ja si z toho nic nedelam..sem silnejsi natury a vim ze tyhle veci se stavaji proste v zivote a vsude na zemi a vzdycky to tak bylo a bude..spis je zajimavy jak lidi dokazou pozdvihnout tragedii jedince na mezinarodni katastrofuAnd píše:tady je ten projekt s tou holkou
----------------------:)
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej frajera, kdy se to stalo tobě tak šoupeš nožickamaAnd píše:jako ja si z toho nic nedelam..sem silnejsi natury a vim ze tyhle veci se stavaji proste v zivote a vsude na zemi a vzdycky to tak bylo a bude..spis je zajimavy jak lidi dokazou pozdvihnout tragedii jedince na mezinarodni katastrofu
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
kdybys vedelHanis píše:Nedělej frajera, kdy se to stalo tobě tak šoupeš nožickamaAnd píše:jako ja si z toho nic nedelam..sem silnejsi natury a vim ze tyhle veci se stavaji proste v zivote a vsude na zemi a vzdycky to tak bylo a bude..spis je zajimavy jak lidi dokazou pozdvihnout tragedii jedince na mezinarodni katastrofuJe jasný že nehody se stávají každý den, někdy horší někdy lepší, ale chtěl bych vidět tvůj hrdinskej ksicht kdyby se to stalo třeba tvojí přítelkyni
aci oba vybocujem do extremu..nechme toho
----------------------:)