dotaz
-
Tomáš Rada
dotaz
Kdysi se tu resilo neco o serizovani vzduch vahy.Mam jednu v aute jeste od typa co sem to od nej koupil.Auto se chova tak ze dyz na to slapnu tak se jakoby dusi a kdyz povolim trochu plyn tak se capne a tahne dobre.Moc mi to nevadi pac i dyz na to slapnu jede gut.Tak me napadlo ze je to vzduchem.Trochu mi blbne i volnobeh.Vcera sem vzal tu vduch vahu a sundal to vyko.a co si pamatuju tak se to ma stelovat tim ozubenym koleckem.Tak sem to trosku pritah.Na auto sem to este nedal tak nevim zda to pomohlo.Akorat se mi nezda ze by se to melo utahovat pac pak to jde tak jako vic ztuha.Tagze estli se to ma povolovat nebo utahovat?a estli nedelam nejakou picovinu estli se to takhle dela a mohlo by to pomoct.Dikas
vem si to dle logiky veci...ta pruzinka se casem nejspis povoluje ne?
a kdyz se motor dusi tak ma nejspis hodne benzinu a to proc? pac si jednotka mysli ze ma hodne vzduchu a to proc? pac mu to rika vaha a proc? pac pruzinka je povolena a klapka se otevira vic nez je zdravo...
cili jedine utahovat!!!!....tak 3-4 zoubky by meli stacit...
p.s. a nemusis kvuly tomu to vymontovavat z auta...ja to nastavoval za behu motoru....
a kdyz se motor dusi tak ma nejspis hodne benzinu a to proc? pac si jednotka mysli ze ma hodne vzduchu a to proc? pac mu to rika vaha a proc? pac pruzinka je povolena a klapka se otevira vic nez je zdravo...
cili jedine utahovat!!!!....tak 3-4 zoubky by meli stacit...
p.s. a nemusis kvuly tomu to vymontovavat z auta...ja to nastavoval za behu motoru....

-
Tomáš Rada