Ukradena impreza, NALEZENA!!!
Jinak samozrejme jo, byla to chyba, ted uz stejne pozde bycha honiti. Nema smysl tu brecet, ze je auto pryc, ale ma smysl sem dat jeho popis, treba ho nekdo nekde jeste uvidi. Jestli si to ten dotycnej ukradl na projeti se, tak by to jeste mohlo nekde vyplavatFx píše:Kdyz prodavas auto, nenechas zajemce zkontrolovat udaje podle technicaku?
E39 535i sedan
Jak to, že mu sou k prdu?má auto i papýry...myslim, že je vysmátej...Ivo píše:papíry sou mu stejně k prdu to ukradl z toho dvora kde DC dělal to řízení co
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Co na to policie. Dle meho nazozu to s tema papirama prodá a zkasiruje prachy od nekoho kdo se nechá ukecat , že nevadi ze nesouhlasí jmeno prodávajiciho se jménem v techničáku ( plná moc asi taky není problém, ale pokud auto pak najdeš je určitá šance že ho zabavěj a vám vrátej ale záleží jak jste tu krádeš řešili s policii)par lidí koupilo v bazaru auto pak policie ho zabavila ze bylo kradene a autobazar byl v pohode.
PS: hodně štěstí.
PS: hodně štěstí.
Mne to taky nejde do hlavy, ty to tam taky znas... Kua jak se mohl ten srac tak rychle zorientovat?Jirka325 píše:Nejak mi furt nejde do hlavy, jak se mu to mohlo povest takovymhle silenym zpusobem ukrast. Az rodinka prestane mlcet, schvalne zkus zjistit detaily, ale tohle je docela neslychany.

E39 535i sedan
No me nejde do hlavy hlavne ten zpusob. Docela dost troufalej. Pochopil bych kdyby se tam prisel podivat, zkouknul to a pak si pro to treba v noci prisel, ale takhle...proto jsem si taky kdykoliv jsem prodaval auto daval spicha se zajemci uplne jinde mimo svy bydliste pripadne lokaci auta.Fx píše:Mne to taky nejde do hlavy, ty to tam taky znas... Kua jak se mohl ten srac tak rychle zorientovat?
No a ta orientace, to taky. Protoze ja teda kdybych tam mel dneska znova trefit, tak netrefim. Navic se tam ani neda jet nak moc extremne rychle, takze se divim, ze treba bratranek neskocil do nakyho z aut tam a nejal se jit do akce

Taky fakt. Tam je to u vas sileny bludiste, ja uz si ani nepamatuju kolik tam vede cest. Bych asi dedukoval ze jel smerem k dalnici, kdyz uz takovymhle zpusobem corne auto, tak se musi prece dostat co nejrychlejs co nejdal pryc. Holt vam chybi este helikopteraFx píše:No nez dojdes domu pro klice od jinyho auta, tak je typ i s prezou v prdeli. Vem si ze tam staci aby zajel za prvni roh a vis prd kam jel

IMHO ujel presne tou cestou, co prijel tam. Jina moznost neni, leda by to tam fakt znal. Vis dobre, o cem mluvim
BTW kdyz jsme se v noci vraceli z montaze serva, hadej proc jsem porad troubil a blikal?
Jel jsi uplne jinudy nez je nejlepsi cesta k dalnici, jenze ja vyrazil posledni, pac jsem zaviral vrata 

E39 535i sedan
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Staci cist od zacatku:ondra_m píše:Hele a to jako ten zloděj přišel pěšky?
Nebo máš spz i toho druhýho auta, nebo jak?
Fx píše:To vsechno ted budu teprve zjistovat, ale imho z nejaky predplacenky. Tak blbej asi nebyl, protoze ukradl urcite uz vic aut. Prijel tam kradenou felicii, tu tam nechal.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition